Mooie betaalbare kleding

Iets meer leuke kleding kopen kan, bij terStal kan dat, het is betaalbaar en volgens de laatste mode. Dus........

Makkelijk te bestellen.

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb een aantal artikelen besteld via de webshop, omdat ze niet in de winkel voorradig waren. In de webshop wel. Besteld en snel geleverd. Retour was makkelijk te regelen. Klein puntje van aandacht is de doos waarin het geleverd werd: veel te groot voor aantal artikelen, slap dichtgeplakt en daardoor gedeukt en bijna geopend geleverd (wat ws deels aan de vervoerder lag)

bestelde kleding zag er prachtig uit.

Het duurde wat langer voordat het geleverd werd, maar de kleding ziet er prachtig uit. Ook maatgids is goed kloppend.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooie betaalbare kleding

Fijn dat Terstal wel een fysieke winkel heeft geopend, in de tijd dat er veel dicht gaan. Zowel in de winkel als online is men Klantvriendelijk .. Fijne dat er ook veel aanbiedingen / kortingen zijn Zodat de minima ook eens nieuwe kleding kan kopen

Fijne kleding, prima prijs.

De kleding die ik bestelde was goed. Mooi en niet te duur. Bij een kinderbroek zat een gat. Terugbrengen was geen probleem!

Erg leuke kleding

Overzichtelijk en ook supersnelle verzending! Prima verpakt

Ik heb twee truien en een broek besteld en ze voldoen allemaal aan mijn verwachting. Makkelijk en snel de broek die ik besteld had kon ik in de winkel ophalen en passen heel handig.

Had een goede aanbieding. Bestelling snel geleverd

internetshoppen goed bevallen

alles netjes geregeld. 1 kledingstuk retour gebracht in de winkel rest met riverty geregeld. Prima allemaal

Leuke spullen tegen aantrekkelijke prijzen en vriendelijk personeel

Fantastisch, wat een geweldige service en hele snelle levering

Vaker doen, echt fantastisch

Ik en mijn man kunnen altijd heel goed slagen bij ter Stal en leuke variërende collecties.

Prima geholpen door de klantenservice

Het duurde wat langer ( door drukte ) dat het bezorgd werd. Maar zeer tevreden met het pakket.

Mooie leuke kleding voor een mooi prijsje. Snel geleverd.

Hele leuke kleding voor een goede prijs.

Ik ben blij met mijn basic travel-stof broeken. Voor mijn vakantie : licht in gewicht en gemakkelijk combineerbaar met tops

Precies wat ik zoek,mijn stijl

Goede servicuen kwaliteit

Diverse items gekocht uit de Nicolette kluijver collectie. Goede kwaliteit en zit heerlijk. Een keer wat mis gegaan bij dhl toen ik een online bestelling deed. Na een mailwisseling met Terstal was het ontzettend snel opgelost en had ik de volgende dag mijn pakketje. Ook loop ik graag een rondje door de veelzijdige winkel! Voor ieder wat wils.

Snelle verzending, goede voorraad

Voldoende voorraad

Geweldig snel geleverd

Prima 1e ervaring. Snelle levering

Hele leuke kleding

Hele feestelijke outfit, en dat voor weinig geld

waardeloos.

ik heb de broeken uitgepakt en bekeken. nog niet eens gepast. wat n waardeloze kwaliteit. jemig wilde ze terugsturen maar kwam erachter dat ik verzendkosten hiervoor moet betalen..... schandalig. de dichtstbijzijnde terstal winkel is 24km rijden. dus ook dit was geen optie. ik heb de 3 broeken in de kledingcontainer bij ons in t dorp gedaan. hopelijk zijn er andere mensen nog.blij mee..

Super! Steeds heel tevreden over de bestelde artikelen.

Bij een bezoekje aan Nederland kocht ik een artikel in een winkel van terStal. Sindsdien ben ik vanuit België een fervente online besteller bij jullie! Heel leuke en betaalbare kleding.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo