Iets meer leuke kleding kopen kan, bij terStal kan dat, het is betaalbaar en volgens de laatste mode. Dus........
Hi Dana, Bedankt voor je feedback! We waarderen je suggestie en begrijpen dat je op zoek bent naar meer modieuze en betaalbare kleding. We blijven altijd bezig met het uitbreiden en vernieuwen van ons assortiment, dus we zullen zeker je opmerking in gedachten houden. Hopelijk vind je bij ons in de toekomst kleding die je bevalt!
Eenvoudig om een bestelling te plaatsen.
Hi Cootje, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het bestelproces eenvoudig vond. We doen ons best om de ervaring zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!
Ik heb een aantal artikelen besteld via de webshop, omdat ze niet in de winkel voorradig waren. In de webshop wel. Besteld en snel geleverd. Retour was makkelijk te regelen. Klein puntje van aandacht is de doos waarin het geleverd werd: veel te groot voor aantal artikelen, slap dichtgeplakt en daardoor gedeukt en bijna geopend geleverd (wat ws deels aan de vervoerder lag)
Beste, Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij dat je de bestelling snel hebt ontvangen en dat het retourproces soepel verliep. We begrijpen je punt over de verpakking, en we nemen je opmerkingen serieus. We streven er altijd naar om de verpakking te verbeteren, zodat het beter past bij de producten en schade door transport wordt voorkomen. We zullen dit met ons logistieke team bespreken. Bedankt voor je begrip en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Het duurde wat langer voordat het geleverd werd, maar de kleding ziet er prachtig uit. Ook maatgids is goed kloppend.
Hi Francisca, Heel erg bedankt voor je positieve review. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Hi Anouk, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Fijn dat Terstal wel een fysieke winkel heeft geopend, in de tijd dat er veel dicht gaan. Zowel in de winkel als online is men Klantvriendelijk .. Fijne dat er ook veel aanbiedingen / kortingen zijn Zodat de minima ook eens nieuwe kleding kan kopen
Hi Miranda, Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij om te horen dat je onze fysieke winkel waardeert, zeker in deze tijd. Het is geweldig dat zowel onze winkel- als online teams je als klantvriendelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om betaalbare mode en aantrekkelijk aanbiedingen aan te bieden, zodat iedereen, inclusief mensen met een kleiner budget, iets moois kan vinden. Dank je wel voor je steun en mooie woorden!
De kleding die ik bestelde was goed. Mooi en niet te duur. Bij een kinderbroek zat een gat. Terugbrengen was geen probleem!
Hi Martine, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en de betaalbaarheid. We vinden het jammer dat het kinderbroek een gat had, maar we zijn blij dat het retourproces naar tevredenheid verliep. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Overzichtelijk en ook supersnelle verzending! Prima verpakt
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze verzending als snel en overzichtelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent met de verpakking. We doen ons best om het zo makkelijk en prettig mogelijk te maken voor onze klanten. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Ik heb twee truien en een broek besteld en ze voldoen allemaal aan mijn verwachting. Makkelijk en snel de broek die ik besteld had kon ik in de winkel ophalen en passen heel handig.
Hi Ineke, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de truien en broek. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag weer terug bij ons!
Had een goede aanbieding. Bestelling snel geleverd
Hi Kimberley, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze aanbieding en de snelle levering. We vinden het geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en hopen je snel weer te mogen helpen!
alles netjes geregeld. 1 kledingstuk retour gebracht in de winkel rest met riverty geregeld. Prima allemaal
Beste, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat je tevreden bent met onze service, zowel in de winkel als met Riverty. We zijn blij dat alles naar wens was en hopen je snel weer te zien!
Leuke spullen tegen aantrekkelijke prijzen en vriendelijk personeel
Hi lydia, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service/product.
Vaker doen, echt fantastisch
Bedankt Sonja, voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Het doet ons goed dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Ik en mijn man kunnen altijd heel goed slagen bij ter Stal en leuke variërende collecties.
Hi Lianne, Wat geweldig om te horen dat jullie goed slagen bij TerStal! Dat is precies waar we het voor doen. Bedankt dat u dit met ons deelt.
Het duurde wat langer ( door drukte ) dat het bezorgd werd. Maar zeer tevreden met het pakket.
Hi Janny, Bedankt voor uw bericht en uw geduld bij de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat de vertraging vervelend kan zijn en bieden hiervoor onze excuses aan. We zijn blij om te horen dat alles verder na wens is verlopen en u tevreden bent met uw aankoop.
Mooie leuke kleding voor een mooi prijsje. Snel geleverd.
Beste, Heel erg bedankt voor je positieve review. Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Ik ben blij met mijn basic travel-stof broeken. Voor mijn vakantie : licht in gewicht en gemakkelijk combineerbaar met tops
Hi Petra, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Precies wat ik zoek,mijn stijl
Hi Heleen, Wat geweldig om te horen dat het de stijl is die je zoekt! Dat is precies waar we het voor doen. Bedankt dat u dit met ons deelt.
Diverse items gekocht uit de Nicolette kluijver collectie. Goede kwaliteit en zit heerlijk. Een keer wat mis gegaan bij dhl toen ik een online bestelling deed. Na een mailwisseling met Terstal was het ontzettend snel opgelost en had ik de volgende dag mijn pakketje. Ook loop ik graag een rondje door de veelzijdige winkel! Voor ieder wat wils.
Hi, Heel erg bedankt voor je positieve review. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Voldoende voorraad
Hi Ivonne, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Geweldig snel geleverd
Beste, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Prima 1e ervaring. Snelle levering
Bedankt Jeannette, voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Het doet ons goed dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Hele feestelijke outfit, en dat voor weinig geld
Hi Chantal, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat u een feestelijke outfit heeft gevonden die helemaal bij uw wensen past, en voor een scherpe prijs. We streven ernaar om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, en het is geweldig om te horen dat dit ook bij u is gelukt.
ik heb de broeken uitgepakt en bekeken. nog niet eens gepast. wat n waardeloze kwaliteit. jemig wilde ze terugsturen maar kwam erachter dat ik verzendkosten hiervoor moet betalen..... schandalig. de dichtstbijzijnde terstal winkel is 24km rijden. dus ook dit was geen optie. ik heb de 3 broeken in de kledingcontainer bij ons in t dorp gedaan. hopelijk zijn er andere mensen nog.blij mee..
Bij een bezoekje aan Nederland kocht ik een artikel in een winkel van terStal. Sindsdien ben ik vanuit België een fervente online besteller bij jullie! Heel leuke en betaalbare kleding.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo