Goede service ,komen niet meteen naar je toe maar je kunt altijd iets vragen wordt dan goed geholpen.
Beste, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Altijd goede service
Hi Marian, Heel erg bedankt voor je positieve review.
Erg overzichtelijk
Beste, Heel erg bedankt voor je positieve review.
Fijne overzichtelijke webwinkel, producten voldoen aan verwachting, mooie kwaliteit. Ik had laatst een product waar reeds een vlek op zat, na contact met klantenservice en poging om de vlek eruit te wassen (na overleg) kreeg ik een retourcode en kon ik een nieuwe bestellen
Hi Ingrid, Bedankt voor uw geweldige review!
Beste, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Ik ben heel blij met Ter Stal, leuke kleding en goede service
Bedankt Sandra, voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Het doet ons goed dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Ik heb iets online besteld en ging het ruilen in er winkel. Toen moest ik ineens 5 euro meer betalen voor hetzelfde artikel omdat ik een voucher had ingewisseld en die niet terug krijg.
Hi Danielle, Bedankt voor je bericht. Je punten komen te vervallen nadat je een aankoop deels of geheel retour hebt gedaan. Het is ook niet mogelijk om de waarde van jouw verzilverde voucher(s) terug te krijgen.
Levering duurde wat langer, maar keurig verpakt en voldoet aan de verwachtingen
Hi Yvonne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Fijne Travelbroek, snel geleverd.
Hi Nicole, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Inde winkel super aardig personeel die echt moeite voor je foen
Hi Harriet, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
In de winkel Altijd fijn en vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen.
Hi Joyce, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Snel geregeld,mooie broek ,wel erg hoog in de taille en te lang.Maar dat lossen we wel op.
Hi Jose, Heel erg bedankt voor je positieve review.
Mijn retouren in de winkel afgeleverd. Kon niet iets in de winkel omruilen omdat ik daar de juiste maat aantrof. Maar werd prima geholpen.
Hi Birgitta, Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Ik heb online geshopt. Één artikel was niet naar mijn zin. Dit heb ik teruggebracht in de winkel. Geld was binnen 2 dagen teruggestort. Echt goede service
Hi Plony, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Heb moeten bellen met de winkel. Daarna kwam het snel binnen.
Hi Pamela, Dank je wel voor je eerlijk feedback. Ik begrijp dat u contact heeft moeten opnemen met de winkel om uw bestelling te ontvangen en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de service die we willen bieden. We zijn blij te horen dat uw bestelling daarna snel is aangekomen, maar we nemen uw feedback serieus en gaan kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Super snel geleverd en alles zit super goed
Hi Marsha, Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en dat alles naar wens is! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
fijne winkel met een ruim assortiment en is het er niet in de winkel dan kan je het altijd nog via de webshop bestellen
Hi Melanie, Bedankt voor je mooie woorden! Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als prettig ervaart en ons assortiment waardeert. We zijn blij dat onze webshop voor u een handige aanvulling is. Nogmaals bedankt en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen, in de winkel of online!
Van de broeken die we hadden geld, zat er een grote verschil tussen maar 140 en maat 146. De een was te klein en de ander te groot. Daardoor twee x bestellen en verzendkosten. Verder vind ik terstal een leuke winkel.
HI Maaike, Bedankt voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ik begrijp dat het verschil in maten tussen de broeken voor ongemak heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en ik bied mijn excuses aan voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Uw feedback helpt ons om dit verder te verbeteren. Wat betreft de dubbele verzendkosten, begrijpen we dat dit frustrerend kan zijn. Als u wilt, kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. Je kan contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch 0546-232021.
Broek zit heerlijk
Hi Monique, Wat geweldig om te horen dat de broek zo lekker zit! Dat is precies waar we het voor doen. Bedankt dat u dit met ons deelt.
Bij ter stal shop je leuke kleding voor jong en oud tegen een leuke prijs
Beste Nelleke, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons assortiment en onze prijzen. We doen ons best om voor jong en oud iets leuks te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd.
Op de vertraagde levering na prima
Hi Monique, Bedankt voor uw bericht en uw geduld bij de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat de vertraging vervelend kan zijn en bieden hiervoor onze excuses aan. We zijn blij om te horen dat alles verder na wens is verlopen en u tevreden bent met uw aankoop.
Een leuk pak voor de Kerst. Goede pasvorm en kwaliteit
Hi Yvonne, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het pak voor kerst! We zijn blij dat de pasvorm en kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen. Het is altijd ons doel om stijlvolle en goed passende kleding te bieden waar onze klanten blij van worden. We wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en een fijne kerst!
Beste Elly, Het is fijn om te horen dat u onze snelle service waardeerde.
Goed!
Hi Michelle, Bedankt voor je positieve review.
Vandaag besteld morgen in huis . Zo makkelijk en altijd goed
Hi Hermi, Bedankt voor uw geweldige review!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo