Goed en snelle levering.

Makkelijk en snel

Snel in het mandje, Snel inloggen en betalen en 2 dagen later geleverd! Super service

Altijd snelle levering en netjes verpakt.

Prima geslaagd

Via Jel.nl korting veel besteld. Jammer van de retourkosten, maar daarom gratis bij de winkel geretourneerd.

Helemaal fan van Terstal!!! Prachtige kleding voor een mooie prijs. Zodra mijn kastdeuren open gaan schreeuwt het TERSTAL♡♡

Ik ben zeer tevreden

Goed geholpen

Zeer goede en snelle service

makkelijk en snel

aantal items besteld van de travel collectie. ik ben obsessed! heerlijke pakken. en snel bezorgd.

Alleen jammer dat de broeken altijd te lang zijn, dat vind ik het enige nadeel voor de rest zijn de kleren perfect, goede kwaliteit en ruime keuze

Snel en netjes geleverd!

Snel en netjes geleverd! Betalen via Klarna ook fijn.

prima geregeld bij Terstal en ik heb een mooi broekje!

bestelling liep helemaal soepel en mijn Nicolette broekje is erg leuk!

Leuke sokken

Leuke sokken Snel bezorgd

Goed en vertrouwd bestellen.

Ik koop graag bij Ter Stal. Soms online of in de winkel. Wel jammer dat de prijzen zo gestegen zijn. Maar een mooie korting is altijd mooi.

Ruime keuze voor een zacht prijsje

Zeer ruime keuze, snelle levering en dat alles voor een betaalbare prijs. Heerlijk winkelen, zowel online als in de fysieke winkels!

Snelle levering, goede producten

Het is fijn om online te shoppen bij Ter Stal

Fijne, warme jas van goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Alles netjes en op tijd bezorgd, De jas en sjaal zijn helemaal naar wens.

Alles goed geregeld alleen komen er verschillende pakjes en op verschillende dagen. Inleveren in de winkel is top!

Geweldige winkel heel blij mee

Word altijd super leuk geholpen in haarlem schalkwijk

Leuke winkel

Leuke winkel, ze hebben voor mijn leeftijd af en toe onwijs leuke dingen. Maar soms is het wel eventjes zoeken, vooral in de winkel.

Hele mooie blazer

Hele snelle en fijne verzending. Mooie blazer, zeker aan te raden

Snel duidelijk en efficiënt.

Snelle levering, goed product

Leuke, voordelige mode die eenvoudig besteld kan worden en snel geleverd wordt

Gezellig feestkleding shoppen

In mijn ter Stal winkel werken leuke vriendelijke dames die je met echt advies helpen, als het niet staat of goed zit, wordt het ook tegen je gezegd. Ikzelf vind dat heel erg waardevol. Vooral tegen de kerst heeft ter Stal leuke en betaalbare feestkleding, ik heb mijn slag al geslagen.

Vaak mooie aanbiedingen Bestellingen makkelijk terugbrengen in de winkel De nabetaling is gelijk geregeld super

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo