Geweldige kleding van Monique Kluijver, goede bezorg service en top kwaliteit

Makkelijk en snel

Bij Terstal kun je heel gemakkelijk en snel online bestellen. De opties om te filteren zijn heel handig en ook het afrekenen gaat snel. Enige minpunt is dat het vrij lang duurt eer dat je het in huis hebt, wat je anno 2024 niet echt meer zou moeten verwachten

Snelle levering,

Maat is prima, snel geleverd. Echt super hoor

geweldig

ruime keuze, , kleding blijft mooi en is betaalbaar

Goede service en prima prijs kwaliteit

Binnen 2 dagen mijn nieuwe broek binnen. Broek is precies wat ik hoopte

Heel prettig en snel gestuurd.

Leuke kleding van goede kwaliteit en goed betaalbaar.De acties zijn zo attent.Ook al ishet in de winkel,altijd vriendelijk en leuk geholpen.

Goede kleding

Goede kleding wat niet past in de winkel terug gebracht werd super vriendelijk geholpen.

Vriendelijk

goede prijs kwaliteit verhouding

de kleding van de travelstof bevallen super, en dat voor een mooie prijs!

Juiste productomschrijving. Snelle verzending

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

Ik ben erg gecharmeerd van de collectie van Nicolette en word altijd prima geholpen in het filiaal in Klazienaveen.

Mooie kleding zeker voor de feestdagen voor een betaalbare prijs. Nu al zin in de kerst.

Heel klantvriendelijk Knap als je dat allemaal kan doen terwijl je met zo weinig personeel staat

Heel blij mee met Tersal

Ik blijf een trouwe klant zowel online als in de winkel hele goede ervaringen

Een mooie trui besteld en was snel geleverd...kwaliteit was erg goed...

De broek valt te groot, misschien had erbij moeten staan een maat kleiner te nemen. Helaas kaartje er al af anders had ik geruild. Wel goede lengte en lichte stof, fijn.

In de winkel hadden ze mijn maat niet in de kleur die ik wilde dus gepast voor de maat en online besteld. Was de andere dag al binnen. Super

Levering duurt te lang

Levering duurt te lang. Via postnl kan ik zien dat het pakket nog steeds niet is aangemeld

Goede ervaring

De site is overzichtelijk, makkelijk om artikelen te zoeken. Snelle levering! Perfect

Helemaal top

Snel en netjes

Mooie kleding snel geleverd

De site werkt prima, snel kleding kunnen vinden, maten komen overeen en de levering was vlot.

Fijne aankoop

Online shoppen fijne ervaring snelle levering

Mijn ervaring is slecht

Ondanks verschillende telefoontjes en beloftes van klantenservice dat ik nog dezelfde of volgende dag kon zien dat ipv aangemeld bij dhl de bezorgtijd helder zou worden nog steeds niets veranderd en dus ook mijn bestelling niet ontvangen.Als er morgen geen levering plaats vind ga ik bestelling annuleren

Goed en snel bezorgd

Leuke betaalbare kleding

Eenvoudig online te bestellen, leuke kleding en goede prijs kwaliteit verhouding

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo