Goed, maar de winkel is echt rommelig en vies

De kleding is leuk (assortiment mag groter met name voor meisjes) Maar de winkel in Druten is rommelig en de vloer ligt helemaal bezaaid met rommel en viezigheid. In elke hoek, paskamer waar je ook kijkt en loopt. Zó jammer! De winkel heeft echt een make-over nodig!

Super!!!!

Ben vooral fan vd Nicolette K lijn :-)

Leuke mode voor aantrekkelijke prijs.

Verrassend was mijn eerste kennismaking! Mooie kwaliteit blouse gekocht en ook de legging sluit goed aan. Ik hoop te kunnen slagen voor de kerstkleding.

Netjes

Je wordt netjes op de hoogte houden over de verzending. Kan nooit snel genoeg binnenkomen .

Tot volle tevredenheid

Geweldig geslaagd en keurig geholpen door het personeel in Hardenberg.

Ruim assortiment tegen een goeie prijs/kwaliteit

Prettig winkelen en zeer goed geslaagd in Lisse. Wel een verbeterpuntje: meer kleedhokjes zal de verkoop bevorderen, nu moesten klanten soms lang wachten of gingen weg.

Prachtig broekpak voor betaalbare prijs. De gehele collectie is betaalbaar. Het enige heb ik mijn vraagtekens bij de travel collectie. Maar is misschien niet mijn smaak qua model.

Mooie kleding, fijn assortiment voor zowel dames als heren!

Ideaal winkelen

Lekker rustig thuis leuke mode kijken en bestellen. De maten zijn bijna altijd goed en ev. retourneren supermakkelijk.

Gemakkelijk en duidelijk

Zeer tevreden.

Positief met 1 klein minpuntje

Twee broeken besteld, gratis en snelle verzending. Maar 1 van de broeken was heel lelijk geverfd dus helaas in de winkel moeten ruilen.

Helemaal blij met de travellujn van Nicolette Kluiver. Super

Top winkel

Goede en mooie kleding kwaliteit. Meestal heel tevreden! Voor de kinderen altijd tevreden. Enige nadeel is dat de maten niet consequent vallen. En ik had laatst malliootjes met een gat gekocht. Ik kwam er laat achter omdat bij de 1 het gaatje in het bovenstukje zat dus niet opviel maar van de ander zat het echt midden op t beentje...

Fijne kwaliteit en goede pasvorm!

Leuke kinderkleding!!!

Snelle bezorging en kleding is goed

Prima service voor alles

Wat er ook is, ik wordt goed geholpen. Bij uitzoeken, passen, bestellen, retourneren. Altijd behulpzaam en vriendelijk

Mooie en goede kwaliteit Snelle levering

Alles snel geleverd

Bestellen gaat makkelijk en eenvoudig en de kleding wordt snel verzonden. Ondanks dat de broek te kort is voor me, ben ik tevreden over het bestelproces.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik mis de felle kleuren een beetje, maar verder goede kleding voor een nette prijs

Leuke kleding en betaalbare kleding!

Terstal heeft vaak leuke en betaalbare kleding voor het hele gezin. Als er iets niet klopt, word het in de winkel altijd netjes opgelost.

Super fijne website en winkel

Regelmatig leuke aanbiedingen en persoonlijke vouchers. Prijs kwaliteit is heel goed.

Ik ben helemaal fan van de travelstof collectie. En de leuke verschillende kleuren die er nu zijn. Kinderkleding is ook erg leuk en voor een mooie prijs.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo