als man zeg ik; het mag wel iets meer zijn. het aanbod kleding voor de gemiddelde man is behoorlijk karig. prijs/kwaliteitsverhouding is prima, en het personeel is ook prima.
Hi Jos, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven.
Online shoppen is leuk en overzicht is duidelijk, alleen wanneer alles binnen moet komen wordt het erg verwarrend, ik heb nu al 4 pakketjes binnen en nog niet alles is compleet, dus er komen nog meer pakketjes, als je terug wil sturen moet je verzendkosten betalen maar zelf kunnen je wel alles in meerdere keren verzenden, dat kost toch ook veel i.p.v. dat je eerst alles verzamelen en dan in 1 x verzenden.
Sorry maar ik begrijp dat jullie het druk hebben maar een bestelling pas na twee hele weken verzenden kan toch niet meer tegenwoordige tijd. Ik heb 24-9 besteld en nog niks gehad
Na 2 weken nog steeds de bestelling niet op kunnen halen. Was ook al bij eerdere bestelling, dacht dat t nu beter zou gaan, jammer!!
Leuk, 30% korting. Behalve als ze het verkeerde item sturen en weigeren het goede te sturen. Nee, je mag hetzelfde artikel zónder korting bestellen én opnieuw verzendkosten betalen. De medewerkster die ik sprak vond het wél gewoon eerlijk. rare wereld. Hier bestellen betekent Niet dat je het snel bezorgd krijgt. Ze melden het wel aan bij DHL maar dan duurt het nog 3 dagen... Bij anderen heb je het binnen 2 dagen maar ter Stal is traaaaag..... Dus als je geduld hebt en je hebt geluk dat ze het goede opsturen zijn de procucten de moeite waard.
Ik bestelde weer een aantal producten, dit keer mooie lingerie. Ben zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm en snelheid van leveren. Een klein minpuntje: 1 artikel was niet bijgeleverd en er stond ook niet bij dat dit nageleverd zou worden. Contact met klantenservice verliep soepel en probleem opgelost.
Hi Louisa, Fijn om te horen, bedankt voor je reactie!
Ik heb nu twee keer iets online besteld en moet zo vreselijk lang wachten voordat het pakket er is. Wordt vooraf niet aangegeven op de site maar als je wilt kijken waar je pakket blijft wel. En je hoeft niet te mailen want mails over levertijd worden niet beantwoord. Ik wacht inmiddels al twee weken. En nog niks ontvangen.
Na ruim een week de bestelling maar geannuleerd wegens te trage levering. Helaas voor mij de laatste keer hier bestellen
Hi Suzanne, Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.
Ik bestel zo af en toe bij webwinkels, maar kies er altijd voor om het bij een pick-up point of in de winkel te laten bezorgen. Zo hoeft de bezorger maar 1 keer te rijden (duurzamer) en heb ik mijn pakketje direct in handen. Helaas heb ik dit keer deze ervaring niet. Het werd overigens wel genoemd in de bestelbevestiging dat het in meerdere pakketen verzonden kon worden. Ik had 7 artikelen besteld en ben uiteindelijk 3 keer op verschillende dagen naar de Ter Stal winkel geweest om weer een pakketje op te halen. Al met al een behoorlijke belasting voor mij en het winkelpersoneel. De producten waren verder naar tevredenheid, zoals altijd bij Ter Stal. Ik durfde het niet om te wachten totdat de bestelling compleet was, omdat het dan misschien wel teruggestuurd zou worden.
Hi Willy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven.
pluspunt dat je de co-ords in 2 maten kunt bestellen. minpunt dat het wel heel klein uitvalt. tip: laat op het hoofdkantoor de kleding doorpassen en zet op de site erbij hoe de maat valt.nu moet retour en geldt de aanbieding bij ruilen niet meer.
Ik bestelde in augustus een heleboel sokken voor de prijs van 57,52€ van rekeningnummer van Geert Maes. Enkele weken later ben ik zelf gaan vragen of het pakket is aangekomen in terStal in Reusel. Ik kreeg een klein pakket mee ( ter waarde van 12.57€) en ik zei direct dat dit te weinig was. De winkelbediende zei me dat er geen ander pakket was op deze naam Annelies Bastijns. Ik heb nadien zo'n klachtenmail verstuurd maar heb tot nu toe nog niets gehoord. Ik hoop dat ik mijn pakket waar ik recht op heb nog zal krijgen.
Inmiddels verschillende items van de travel collectie van Nicolette. Blij mee! Je moet wel wat geduld hebben voordat je bestelling geleverd wordt.
Mijn bestelling plaatsen ging redelijke goed, maar het leveren is slecht. Ik laat het in het filiaal bezorgen, maar tot op heden nog niks ontvangen van een track&trace. We zijn inmiddels 12 werkdagen verder. Volgens de website is leveren in een filiaal sneller 3 tot 6 werkdagen. Maar valt dus tegen.
Ik bestelde online en kreeg na een paar dagen een bericht van DHL dat mijn pakje klaarlag in in de winkel. In de winkel begreep ik dat ik moest wachten totdat ik een bericht had ontvangen van Terstal zelf. Dit werd mij zeer onvriendelijk medegedeeld en toen ik daar wat van zei, zei de desbetreffende medewerker dat ik ook zo zou reageren als ik zes dagen alleen in de winkel stond. Hoezeer ik dat naar vond voor haar, was ik niet degene die daar wat aan kon doen. Tenslotte durfde de hele bestelling in totaal 10 dagen !!!
In de winkel in Rijssen prettig en goed geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De volgende dag gebeld met een ander filiaal in Almelo om te vragen of ze daar een bepaald kledingstuk in mijn maat hadden, maar helaas werd ik daar niet zo vriendelijk (te woord gestaan)/geholpen.
De kleding is mooi en zit goed, alleen de levertijd was veel langer dan verwacht en na de bestelling hoorde ik een week lang helemaal niets.
Na 2 weken nog niets ontvangen en geen voortgang over mijn bestelling. De klantenservice is niet te bereiken.
Dit was de 1e en de laatste keer, heb de kleding besteld, en afhalen in de winkel. Krijg bericht dat het gearriveerd is dus ophalen dacht ik, vraag in de winkel naar mijn pakket het stuk chagerijn wat daar altijd staat, achterin moet je zijn stuurde me naar een kast waar ik code moest invullen die ik niet ontvangen heb, ik terug je moet app downloaden en je moet de Qr code hebben en dan naar die kast rest personeel weet het ook niet en snappen het ook niet.. ideaal maar niet heus. Ik gaf steeds aan heb alleen mail dat het hier moest zijn, 3/4 uur later geen ruk op geschoten met dat chagrijnige niet behulpzame miep, woest naar huis hoofdkantoor gebeld waar ik wel netjes en rustig geholpen ben. week erop weer daar naar de winkel wilde dat chagrijn mij weer naar die kast sturen maar ik had gehoord dat het gewoon bij de kassa moest liggen en dat bleek ook idd. een meisje heeft mij netjes geholpen. Dit is voor mij de laatste keer dat zo doe bij deze keten en bovendien zolang die empathieloze chagrijn er loopt kom ik niet meer bij deze winkel. het is elke keer een ergernis ook als je iets terug brengt bij haar. Heb in mijn leven al zoveel gekocht bij ter stal maar zolang zij daar blijft lopen kom ik daar niet meer.. dat is geen reclame wat daar in de winkel loopt.
Op 30 augustus heb ik 2 slaapzakken voor mijn kindjes besteld en ze zijn op 14 september nog niet binnen. Van de week wel gebeld, maar de printer was kapot gegaan waardoor ze geen label konden printen. Pakketje was hierdoor gewoon blijven liggen. Er was blijkbaar niemand die de verantwoordelijkheid voelde om er enige moeite voor te doen om dit pakketje te versturen. De dame van de klantenservice laat hem nu naar haar toekomen, om hem vanuit daar te versturen. Fijne oplossing, maar had volgens mij ook direct gekund toen ze er achter kwamen dat de printer het niet deed. Shopervaring een dikke onvoldoende!
Besteld met als levertijd 2-5 werkdagen op maandag. Het wordt meer dan 10 werkdagen later verstuurd en tot overmaat van ramp zijn wij al op vakantie en legt de koerier het gewoon voor de voordeur neer! Na de vakantie maar uitzoeken hoe en wat en werk van maken.
Ik heb 4 werkdagen geleden een bestelling van meerdere artikelen geplaatst. En afgerekend! Tot op heden heb ik geen bericht wanneer ik de artikelen tegemoet kan zien. Telefonisch contact met de klantenservice brengt me ook geen stap verder. ‘Ze zijn ermee bezig en gaan het bij elkaar pakken’ aldus de reactie. Waar andere bedrijven ‘vandaag besteld, morgen in huis’ prima waarmaken, moet je bij terStal genoegen nemen met ‘ze zijn er mee bezig’. Heel vervelend sinds op de website evenmin een levertijd wordt vermeld. Had ik maar eerder de reviews gelezen, dan had ik bij dit bedrijf geen order geplaatst!
Dat het wat drukker is waardoor de verzending langer duurt, daar kan ik inkomen... Ik heb uiteindelijk 2 weken moeten wachten tot mijn bestelling compleet was (mijn pakket van Shein was nog eerder), maar wat ik het ergste vind is dat mijn bestelling in 3 aparte pakketten verzonden is... Dat is echt niet meer van deze tijd... Niet echt duurzaam! En doordat het zo lang duurde bleek 1 van de artikelen die ik besteld heb niet meer beschikbaar en werd deze geannuleerd... Maar annuleren van de bestelling vanaf mijn kant is niet mogelijk. Vroeger zelf jaren voor Ter Stal gewerkt en altijd nog een warm gevoel bij Ter Stal gehad, ook altijd aanbevolen bij vrienden en kennissen maar ik bestel er niet meer.
Al minstens 2 weken aan het wachten. Inmiddels zijn een aantal artikelen niet meer op voorraad… benieuwd wat wanneer bezorgd gaat worden.
Maat L paste prima maar na 1 x wassen veel te groot zo jammer van de broek helaas !
Helaas ging het deze keer met mijn bestelling niet zoals ik van Terstal gewend ben. Mijn bestelling werd in 3 delen geleverd. Sommigen artikelen waren ineens niet meer op voorraad, waardoor ik snel mijn geld heb teruggestort. Helaas mis ik nog steeds 1 artikel.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo