Alle artikelen zijn snel thuis bezorgd, goede kwaliteit In de winkel vriendelijke en behulpzame medewerkers
Hi Ingrid, Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat de artikelen snel geleverd zijn en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Ook leuk om te horen dat je de medewerkers in de winkel vriendelijk en behulpzaam vond. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Goed geholpen en goede service.
Hi Wilma, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
Het is een fijne Winkel,niet te duur,en goede kwaliteit kleren
Hi Jannie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de winkel fijn vindt en tevreden bent met de prijs en kwaliteit van onze kleding. We hopen je snel weer te verwelkomen bij Ter Stal!
Leuke betaalbare collectie en de kwaliteit is prima! Er zit wel wat afwijking in de maat van de verschillende kledingstukken.
Hi Esther, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je de collectie leuk en betaalbaar vindt en dat de kwaliteit naar wens is. Wat betreft de afwijking in maten, nemen we dit zeker mee om onze producten nog beter af te stemmen. We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
Vlotte levering, fijne website. Maten vallen goed.
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering, onze website en de maten. We hopen je snel weer te verwelkomen bij Ter Stal!
snel bestellen, snel bezorgd! gaat ook meer met de tijd mee! vind kleding wel wat aan de prijs!
Hi Anouk, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat we meer met de tijd meegaan. We begrijpen dat de prijs soms een punt kan zijn, maar we doen ons best om kwaliteit en stijl te bieden die de investering waard zijn. Hopelijk blijf je blij met je aankopen bij Ter Stal!
Ik ben altijd blij met de kleding die ik bij terstal koop. Kwaliteit is eigenlijk altijd goed. De kinderen doen er vaak lang mee.
Hi Esmee, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met de kleding van Ter Stal en dat de kwaliteit goed is, vooral voor de kinderen. We hopen je snel weer te helpen met nieuwe kleding!
De kindercollectie is best van goede kwaliteit, en in de aanbieding mooi geprijsd. Besteld en snel bezorgd.
Hi Yvonne, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kindercollectie en de prijzen tijdens de aanbiedingen. Ook goed om te weten dat de bezorging snel was! We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
De kleding die ik heb gekocht is van goede kwaliteit.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kleding. We hopen je snel weer te verwelkomen bij Ter Stal!
Klantvriendelijk.
Hi Sandra, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid. We hopen je snel weer te mogen helpen bij Ter Stal!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Hi Gerdi, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Hopelijk zie je snel weer iets leuks bij Ter Stal!
Elke keer weer een leuke nieuwe collectie
Hi Martine, Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je de nieuwe collectie leuk vindt. We blijven ons best doen om je elke keer weer te verrassen met iets nieuws! Hopelijk zie je snel weer iets moois bij Ter Stal!
Goed geholpen in de winkel. Kleding zit mooi.
Hi Selma, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de kleding mooi zit. We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
Leuke winkel en ziet er netjes uit in Klazienaveen. Vriendelijk personeel.
Hi Angela, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de winkel in Klazienaveen leuk en netjes vindt, en dat het personeel vriendelijk was. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Superblij met het pak dat ik gekocht heb, zit als gegoten
HI Chris, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe pak! Geweldig dat het zo goed past. We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal voor meer mooie aankopen!
Prima service!
Hi Cynthia, Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te mogen helpen bij Ter Stal!
Leuke kleding voor mij,speciaal de kluivert serie ,heb meerdere kleuren inmiddels. En ook voor mijn kleindochter leuke kleding.. En de dames in spakenburg Zijn altijd zo aardig,er hangt een prettige sfeer.
Hi Yvonne, Wat een geweldige review, bedankt! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de Nicolette Kluijver serie en dat je ook voor je kleindochter leuke kleding hebt gevonden. We doen ons best om een fijne sfeer te creëren, en het is geweldig om te horen dat de dames in Spakenburg je zo goed hebben geholpen. We hopen je snel weer te zien!
Duidelijke website, gevarieerd assortiment, vlotte en correcte bezorging. Evt. retouren worden ook vlot en correct verwerkt.
Hi Ilse, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze website, het assortiment en de snelle bezorging. Ook fijn om te horen dat het retourproces vlot en correct verloopt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Ter Stal!
Duidelijke website met snelle levering. Retour in winkel was oke, maar onvriendelijke medewerkster.
Hi Carlijn, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en de levering snel was. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de medewerkster minder prettig was. We zullen dit zeker intern bespreken om onze service te verbeteren. Hopelijk zie je ons binnenkort weer met een betere ervaring!
Top, service
Hi Sandra, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien we je snel weer bij Ter Stal!
De kleding van Ter Stal is moderner dan voorheen.
Hi Caro, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze collectie moderner vindt. We blijven ons assortiment vernieuwen om trendy en betaalbare mode aan te bieden. Hopelijk zie je snel weer iets leuks bij Ter Stal!
Altijd leuk om even binnen te lopen
Hi Ria, Bedankt voor je leuke review! We vinden het geweldig dat je graag even binnenloopt. Hopelijk vind je altijd iets leuks bij Ter Stal! Tot snel!
Ruilen geen probleem. Snel opgelost. Ben er blij mee
Hi Yvonne, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het ruilen vlot en naar tevredenheid is verlopen. We helpen je graag en hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
Geweldig, goede service, bestelling snel binnen
Hi Femmy, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Ter Stal!
Goede behandeling en fijne mode
Hi Betty, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en collectie. We hopen je snel weer te zien bij Ter Stal!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo