Prijs kwaliteit is goed

Ter stal heeft vaak goede aanbiedingen! De kleding ziet er leuk uit Blijft netjes in de was En heeft een fijn jongens assortiment!

Online is het goed

Online bestellen gaat meestal wel goed, 1 x verkeerde maat ontvangen. Winkel is ronduit slecht, ik vind het op geen enkel vlak goed te praten dat contant geld wordt geweigerd.

Product is oke, service niet

Ik heb een retourticket gekocht, maar deze niet op de mail gestuurd gekregen. Dus toch no moeten versturen per post, dus dubbel betaald!

Leuke kleding voor een redelijke prijs.

Leuke kleding voor een redelijke prijs.

Prima Service

Goede producten voor redelijke prijs.

Kleding prima, personeel onverschillig en te jong

Online bestellingen zijn prima. In de kledingwinkel vind ik het personeel vaak onverschillig of te weinig productkennis. Een cursus doet wonderen. Gebrek aan personeel en eerder de winkel dicht doen was voor mij als klant niet leuk.

Leuke betaalbare kleding maar jammer dat ik een aantal maten mis.

Ik vind jullie kleding leuk en betaalbaar. Maar de overhang van kinder maar volwassen kleding mis ik en maat 48. De broeken in xxl zijn net te klein en van bovenkleding is er vaak geen xxl. Erg jammer.

Zeer tevreden!!

Altijd wel wat leuks!! En snel bezorgd!!

Snel in huis

Snel in huis Maat was goed

Snelle bezorging

De artikelen waren er snel. De artikelen die ik niet wilde houden kon ik makkelijk retourneren bij de winkel.

Goed snelle levering

Wanneer komt er een winkel in Middelburg?

Prima collectie

Ik heb veel gekocht en ben zeer tevreden

Leuke kleren, slechte kwaliteit en onvriendelijke mensen.

Als ik binnen kom dan is het altijd wel iets te kijken want leuk is om te hebben. Als ik dan besluit om het te halen is dan is het of binnen een half jaar stuk of er zitten begin stukjes aan waarmee hij kapot gaat. Zo heb ik ook een broek die helemaal niet goed in elkaar zit bij het elastiek. Her is dat ie lekker zit en daardoor draag maar is. Maar zo zit er ook al een gat in bij de naam. Als je dan verder loopt door de winkel dan wordt er geen hoi of iets dergelijks lijks gezegd. Bij de kassa is het ook zo snel mogelijk en dan weer weg. De kleren worden amper op gevouwen en als je een tasje hebt er zo in laten vallen zodat het niet meer op gevouwen is.

Spijkerbroeken zitten als gegoten!!

Ontspannen.

Ik kon een product "niet vinden" maar een verkoopster dook naar de onderste schap en daar lagen ze. Vriendelijk en snel.

Waar voor zijn geld

Betaalbaar, leuke kleding kopen? Het kan nog bij terStal. En dus ook online. Bestelling liep vlot en ook een retour ging probleemloos.

heldere site, vlotte levering, prima prijs

Is de grote maten overhemden Zijn perfect voor mijn man

slecht, zeer slecht

mijn bestelling duurde een dikke maand. dit was de 2e keer al dat het niet goed ging. uiteindelijk gebeld gechat gemaild langsgeweest etc. toen hebben ze bestelling verzonden en van de 3 dingen was er 1 nog aanwezig. vorige keer was mijn bestelling allang binnen en heb ik nooit bericht gekregen. ik kwam er achter omdat ik er zelf achteraan was gegaan. ik bestel nooit meer bij terstal. echt waardeloos.

Deze keer niet tevreden omdat ik nog steeds zit te wachten op terugstorting bedrag

Ik heb artikelen terug gestuurd via de winkel van Terstal omdat de artikelen veel te groot uit vielen. Vreemd voor een heten overhemd want dezelfde maat al eerder besteld. Ik zot na 6 weken nog op recordbedrag te wachten. Dat schept geen vertrouwen om nog eens iets te bestellen.

Ter Stal heeft een ritsen probleem

Alle broeken die ik bij Ter Stal besteld had, retour gestuurd vanwege het stuk lopen van de rits. Anders nooit problemen met hun kleding. Maar dit was helaas een grote misser.

goed en niet duur

De spijkerbroeken van Pescara zijn eenvoudig van snit, maar passen prima en gaan lang mee

Leuke mode en niet al te duur. Word altijd zeer vriendelijk en goed geholpen

Zie boven

Jammer en teleurgesteld

In tegenstelling met vorige koop, moet ik helaas constateren, dat de overhemden met ruit geen borstzak meer hebben, dat is erg jammer

Broek ontvangen met vlek., had aan gegeven deze te wassen kijken of deze eruit zal gaan. Niet gelukt dus ze stuurde gelijk een nieuwe broek op.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo