Mooi instrument snel en correct geleverd

Prima zaak, snelle levering

Snelle service mooi product

Prima bedrijf

Een goede en duidelijke website met heldere beschrijvingen van de producten. Eenvoudig om een keus te maken en te bestellen. Volgende dag al bericht van bezorging. Het kan niet mooier!

Geweldige service

Besteld en volgende dag al bezorgd! Top

Evt korte beschrijving meesturen of verwijzing naar link hoe een natuurvel op djembe gelegd kan worden. Verder prima

Snel en goed

Product besteld en de volgende dag in huis.

Uistekend, zoals altijd

Uitstekend, zoals altijd!

Gekregen wat ik besteld heb.

Gekregen wat ik besteld heb. Het was compleet.

Zo fijn dat de bestelde producten dezelfde dag nog op de post worden gedaan en zo de volgende werkdag binnen kwamen!

Prachtige instrumenten

Prachtige mooie instrumenten Geen rommel deze mensen weten wat ze verkopen Mooie drums, regenbuis en de windgongen besteld maar ook op locatie gekocht

Goed advies, leuk product, snelle levering

Goed advies, leuk product, snelle levering

Fijne. Service

Goed advies, snelle levering

Leuk winkelen

Wat ik echt fijn vind is dat je de instrumenten kunt beluisteren op de website.

Snelle en vriendelijke service

Bij Stiggelbout heb ik al een aantal instrumenten besteld. Goede kwaliteit, snelle service, instrumenten goed ingepakt bij bezorging en een attent handgeschreven kaartje erbij.

Prima ervaring

Snel en goed geregeld... Ik ben blij met de Windsinger... Ik zal die goed gebruiken tijdens mijn soundhealings...

Geweldige collectie, kennis en service!

Bezoek aan jullie fantastische winkel was een ervaring op zich. De cajon die ik - na uitvoerig vergelijken - uiteindelijk koos, werd de volgende dag al bezorgd op mijn adres in Amsterdam. Verbluffend snel!

Zeer zorgvuldig verpakt, uitgebreide informatie en snelle levering.

Zeer zorgvuldig verpakt, uitgebreide informatie en snelle levering.

Professional!

Verrassing!

great co operation

Everything worked out very well. Bedankt!

snelle levering, mooi produkt (mini-djembee)

overzichtelijke site, snelle levering en prachtige mini djembee

Precies wat ik zocht, snel geleverd.

Ik heb darmsnaren voor een oude snare drum besteld, in de juiste dikte. Ze kwamen binnen 2 dagen op een post. Super snel in huis dus! Ik ben heel tevreden.

Uitstekend materiaal en prima website

Ik ervaar uitstekende en bijzondere klanken die jullie instrumenten toveren. Prima website.

Levering is op tijd en word netjes en snel geleverd

Fijn dat je een compleet drum pakket kan kopen hier om een sjamanendrum te maken. Snelle levering ook. Ik ben tevreden.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.