Prima - goed product, snel geleverd

Telefonisch contact gezoch en keurig te woord gestaan. Werd diezelfde dag nog verzonden en was dus op tijd als huwelijkskado! Top.

Positieve ervaring

Snelle verzending, product naar verwachting.

Snel en vriendelijk

Snelle actie en vriendelijke service. Zowel in de winkel als online.

snel en goed

Snel en goed

Perfecte service & prettig contact via telefoon

Klankschalen gekocht en die waren conform verwachting goed. Je verwacht van een gespecialiseerde winkel kwaliteit en dat hebben ze geleverd.

Snelle verzending, alles zeer goed ingepakt in beschadiging te voorkomen Klantvriendelijke site

Uitstekend gehokpen

Mijn djembe is zwaar en groot . op advies van u medewerker toch maar L van tas genomen en het past precies! Wellicht een idee om de juiste maten te vermelden in wat er exact wel of niet in past. Niet iedereen belt voor meer info.

Snel en klantgericht

Mijn pakket is snel bezorgd en was goed ingepakt

Mooi materiaal snel geleverd

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. De Kalimba en eggshakers voldoen aan de verwachtingen.

Mijn ervaring is geweldig! Eerlijk advies en snelle verzending! Mag zelfs binnen 30 dagen retour. Maar mijn instrument gaat de deur niet meer uit :-)

Mooie producten

Bette service top product 2x de water gong besteld , dat geluid is zo rust geven.

Goed verpakt, snelle levering

Kwalitatief hoogstaand product dat zorgvuldig was ingepakt en snel bezorgd werd

Mijn ervaring kan in 1 woord: perfect

Snelle levering en correct.

Snel geleverd, goed verpakt en heel kwalitatief materiaal

Heel tevreden met mijn eerste aankoop. Wat ik toegestuurd kreeg oversteeg mijn verwachtingen. Heel kwalitatief materiaal aan een mooie prijs. De levering kwam heel snel en de verpakking was top zodat schade tijdens transport uitgesloten was.

Altijd goed en behulpzaam

Jaap ken ik al heel lang. Al van de Folkingestraat. Ik meen eind jaren 80. Zekers 90. Altijd prettig, dienstbaar en bereid om je goed te informeren. Onlangs na jaren weer geweest. Als vanouds! Hij is weinig veranderd in zijn dienstbaarheid. Een topper dus! Grt.

Goed!

Mooie website Mooie instrumenten met bijbehorende geluidsopname Snelle levering en uitstekend verpakt.

Prima spul

Ik had een standaard nodig voor mijn handpan. Gezocht en gevonden bij Stiggelbout. Mooi stevig ding.

Prima aankoop

De enige muziekwinkel die de asalatos / kashaka's verkocht die ik zocht. Snel geleverd, redelijk geprijsd.

Duidelijk advies, faire prijs, en héél snelle levering

Ik heb een zeer goede ervaring. Eerst heb ik telefonisch advies gevraagd, alvorens te bestellen. Na 1 dag reeds geleverd (in België).

Snelle verzending en goede klantenservice

Persoonlijke Klanten service goed bereikbaar, zo fijn.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Ik ben super blij met mijn trommel, goed geluid. En de snelle levering. Aanrader!

Snelle levering, blij met mijn aankoop.

:) super

Snelle levering , prima materiaal

Eigenlijk had ik een blaas van een geit nodig maar bestelde een 0,3 mm koeien vel voor mijn zelfgemaakte kamancheh, een Perzisch instrument.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.