Goed product, snelle levering.

Alles ging prima. Prima product, keurig geleverd.

Gekregen wat ik heb gewenst.

Duidelijke website, snelle levering,goeie kwaliteit. Dankjewel.

Prima adviezen, product geheel naar verwachting.

Mijn folkbanjo is inmiddels voorzien van een uitstekend nieuw geitenvel van Stiggelbout Slagwerk. Snelle , waardevolle adviezen en antwoorden ontvangen via e-mail. De prijzen zijn schappelijk. Soepel bestelproces, snelle levering. Alles naar wens.

Snelle levering, blije ontvanger

Vlotte levering tijdens de kerstweek. Was een verjaardagscadeau en ik was bang dat hij mogelijk niet op tjjd zou komen. De ontvanger was er zeer blij mee. Zeer tevreden dus.

Naar verwachting geleverd

Een goede side en een snelle levering!

Een snelle levering met een mooi product.

Uitstekende en snelle afwikkeling van mijn on line bestelling.

Nadat ik on line een product had besteld werd deze snel afgewikkeld ook al was het tussen kerst en oud en nieuw. Ik had een dubbele bestelling voor hetzelfde product gedaan omdat ik bij de eerste bestelling de betaling niet goed had gedaan. Met één telefoontje was dat geregeld. Dat je kunt bellen en niet alles per mail hoeft te doen is erg fijn. Ik heb een tien gegeven omdat het gewoon erg goed was en ik erg tevreden ben over hoe alles ging.

Mooi product en correcte levering

Goede kwaliteit klankschalen met prachtig geluid. Ik kom zeker nogmaals wat kopen.

super snel en vriendelijk

Ik heb online materiaal gekocht om een nieuw vel op mijn djembe te monteren. Telefonisch zijn mijn vragen naar zeer tevredenheid beantwoord en alles was de volgende dag al binnen. Het bel dat voor mij is geselecteerd is prachtig en klinkt heel mooi. Dank en tot de volgende keer! Groetjes, Hans

Geluidsopname op website is erg fijn en nauwkeurig en bezorging supersnel

Goeie producten en snel geleverd

Schöne Ware, guter Preis, schneller Versand, einfach super. Danke!

Snelle levering en artikel voldoet aan verwacht

Wij zijn heel tevreden met de koshi koshi windspel terra. Een aangenaam geluid wanneer deur open en dicht gaat. Niet te lang; precies goed.

Top snelle levering! Instrumenten klinken prima.

Om

Om

Alles is voorspoedig afgehandeld en een mooi product.

Goede service goed product

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Alles ging goed bij bestelling en ontvangst

Plus super fijn dat je op de website de geluiden van de instrumenten kunt horen

Supersnelle levering

Pakket supersnel aangekomen en mooie korting op de producten. Dankjewel

Tevreden

easy, fast and good quality

I was impressed by the super helpful and easy to use website that provides a testsound of almost every instrument. the delivery was fast and the instruments have a very good quality. I am overall content and happy to have found this website

Mooie klanken

De inhoud van het pakket is prima. Post NL liet het pakje achter zonder handtekening, het stond gewoon aan de voordeur dus iedereen had het kunnen meenemen... Niet correct dus.

Zeer aan te bevelen

Alles snel Verzonden

Erg behulpzaam!

Zeer goede service

Goede service snel en netjes thanks.

Op tijd en netjes verpakt en een mooi vel

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.