Kwaliteit top!

Goede geluids/kwaliteit, goede service, ruime keuze, kortom ik ga in de toekomst meer instrumenten via hier bestellen!

Nog toelichten ook?

Ik ben niets verplicht

super goed

Ontzettende snelle levering!!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, zou helemaal top zijn als optie meeleveren touw wordt aangeboden.

Betrouwbaar en met kennis van zaken

Heb een handpan aangeschaft via Stiggelbout omdat ik, als oud-Groningse, deze winkel al jaren ken en veel respect heb voor de liefdevolle manier van werken. Ook deze keer dus geen enkele teleurstelling. Heldere geluidsfragmenten op de website, exact zoals ie klinkt als je begint te spelen. Zorgvuldig verpakt. Prachtig instrument waar ik nog jaren plezier van ga hebben!

Supervlot

Duidelijke overzichtelijke site en supervlotte levering!

Top materiaal Netjes geleverd.

om vrolijk van te worden.

goede kwaliteit en betaalbaar goede service , kortom een aanrader.

Snel geleverd.

Prima levering.

Świetne produkty

Zamówiłam instrumenty Wszystko poszło sprawnie i szybko.

• Poleciłbyś nas? Tak

Stipte levering. Goede communicatie. Mooi materiaal. Ik ben er zeer blij mee.

heel klantgericht en behulpzaam

fijn de tijd gekregen om handpannen uit te proberen, geen enkele haast en mee gedacht met vragen

Snelle levering en goede producten.

Groningen is simpel te ver voor mij, dus ik laat het altijd leveren. De levering is altijd snel en goed verzorgd. Ook de producten die ik koop zijn altijd van goede kwaliteit.

Snelle communicatie en levering

Goede communicatie en service, snel geleverd.

Perfecte afhandeling bestelling

Vriendelijk en doen wat besproken is

Als webshop prima

Stipt en goed instrument

Persoonlijk contact, heel goed advies, snelle levering, super kwaliteit.

Ik wilde graag een bestelling plaatsen voor een klankschaal met klopper maar had een paar vragen omdat ik twijfelde tussen 2 schalen. Het telefonisch persoonlijk contact was heel fijn, alle tijd werd genomen om mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik een keuze kon maken die goed voelde. De bestelling werd per post geleverd en was super verpakt. Ik ben heel blij met mijn ontvangen klankschaal en klopper. Helemaal TOP !

Goed.

goed product, snelle bezorging

Zeer goede communicatie, betrokken goede kwaliteit!

Zie boven.

Heel mooi product ontvangen, en erg leuk dat je een geluid kunt horen bij de producten.

Een klankschaal gekocht als cadeau. Het werdt snel geleverd en ziet er prachtig uit. Erg tevreden mee. Wel een beetje vreemd dat ze ogenschijnlijk keukenpapier gebruikte om schaal in te pakken.

Heel fijn contact over de levering en de levering zelf was helemaal orima

Mijn ervaring is dus uiterst positief. Fijn ook dat ze je gewoon even bellen als er wat anders loopt.

Prachtige website met dito instrumenten en toebehoren

Alleen het afrekenen ging niet helemaal ivm btw nummer Het lukte me steeds niet en toen ik het nummer niet invulde was het goed; dat vind ik vreemd

Mooie kwaliteit prijs verhouding

Ok

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.