Mooi product, eerlijke prijs!

Snelle levering, degelijk verpakt, goed en mooi product tegen een eerlijke prijs!

Snel, soepel, betrouwbaar

Snel vindbaar, overzichtelijk, product van goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt ook. Afwikkeling verliep soepel

prachtig instrument en fantastische service

prachtig instrument en fantastische service

Tip top in orde

Goede informatie over bestelling, goede levering, alles ontvangen wat ik wenste. Bedankt.

Snelle levering en mooi product!

Bezorgkosten wel erg hoog voor zo'n klein instrument

Producten en service top

Naast de kwaliteit ook een prettige en vlotte communicatie

Goede en snelle service!

Goede en snelle service

Snel en vakkundig

Goede webwinkel met prima communicatie. Bestelde product snel binnen en naar volle tevredenheid.

Hele fijne service

Ik had een heel specifieke vraag waarmee ik ontzettend fijn en snel geholpen ben. Bovendien echt mooie en leuke producten waar ik tijden tussen kan snuffelen. Dank!

fijn contact gehad

wat onduidelijkheid door helder contact snel en tot tevredenheid opgelost

Snelle en zorgvuldige verzending

Overzichtelijke website, zou hier vaker bestellen

Top bedrijf

Ik ben ongeveer al sinds 2019 bekend met het gebruiken van de producten van stiggelbout ik gebruik de koeienvel en nooit geen problemen mee gehad !

Goede service en kennis van de producten

Ik heb 2 bestellingen gedaan. 1 groot bedrag zonder vrachtkosten. Op dezelfde dag weer wat besteld klein bedrag en moest vrachtkosten betalen. Ik heb op 2e bestelling ordernummer van 1e bestelling gezet. De bestellingen werden in 1 zending naar mij verstuurd en kreeg de verzendkosten terug. Wat een service!

Levering was snel en op tijd

Best tevreden alleem had ik de vellen wat dikker verwacht. Maar voor de rest top bedrijf. Gr boston

Fijne winkel en ook online een goed winkel

Fijn om te shoppen naar de instrumenten waar je belangstelling naar uitgaat. De service is top en de levering kan niet beter.

Mooi instrument

Ik kocht Koshi windspel. Ik gebruik deze voor Yoga Nidra en de klank is helder en mooi. De bestelling was er binnen de dag.

Mooie instrumenten en goed verpakt

Ik ben tevreden met mijn bestelling en het zat goed en degelijk verpakt. Ik heb een Juju shaker en rainmaker toegevoegd aan mijn arsenaal. Ik begrijp dat dit natuur producten zijn en daarom ze niet perfect zijn vandaar de 4 sterren.

geweldig

zeer vriendelijk personeel zeer goed geholpen bij de keuze . men nam alle tijd.

Goede producten en snel en keurig afgeleverd

Ik zal een volgende bestelling weer bij Stiggelbout neerleggen.

Supergoede service en snelle levering, cliche maar waar:)

Kom de de bestelling nog wijzigen voordag ie opgestuurd werd, heel fijn!

Goed product dat snel is geleverd

snelle levering en een goed product

uitstekend

Snelle service.Goed product.

Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk behulpzaam personeel en uitstekende kwaliteit!

Dit is de enige winkel waar ik online een slagwerkinstrument durf aan te schaffen omdat ze alleen maar kwaliteit verkopen.

Aanrader!

De Shaman drum is binnen, super goed verpakt, mooie huid, de klank is mooi, even rustig bijgekomen van de reis (even aan de temperatuur hier wennen, binnenshuis). Dank jullie wel voor de goede zorgen. Deze mensen, het bedrijf, hebben /heeft het Hart op de juiste plaats en echte liefde voor het vak, aanrader om een kijkje te nemen en online te bestellen. Of hun winkel te bezoeken.

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.