Topservice!

Goede en snelle service! Alles kwam in goede staat, snel en keurig binnen

Website is toegankelijk tot en met de betaling. Duidelijk aangegeven wanneer een product niet leverbaar is en dat is prettig. Product is naar wens.

Mooie buffelvellen voor een Taiko-drum

Ik kan zeer zeker bevestigen dat jullie een heel uitgebreide keuze aan beschikbare vellen hebt. Maar bij de bestelling bleek het niet mogelijk om te betalen met de visa en ook niet met de maestro kaart. Na verschillende telefoontjes met jullie bedrijf kreeg ik dan het rekening nr, en na overschrijving (betaling) hebben jullie het pakket zeer snel naar ons opgestuurd, perfect in orde. Het telefoongesprek was aangenaam en jullie probeerden echt goed te helpen, dus mijn dank daarvoor. Maar het betalen via jullie betaalsysteem is echt niet in orde.

Prima aanbod, snel gevonden wat ik nodig had en snelle verwerking.

Prima: in 1 nacht bezorgd en een prachtig produkt gongdrum voor mooie prijs !

Goede ervaring, snelle service

Fantastisch!

Uitstekende dienstverlening en een buitengewoon prettig contact.

Goede, snelle levering van kwalitatief goed product.

Prima.

Stiggelbout doet wat het belooft

Xx

uiterst tevreden !

prima materiaal en snel geleverd

Goede en uitgebreide informatie over de artikelen vooral de klankweergaves. Snelle reactie en verzending van de bestelling. Uitstekende verpakking.

Goed product, prettig contact, snelle levering.

Gebeld, goed te woord gestaan. Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis. Mooie Japanse klankschaal met mooie zuivere klank. Prijs is in orde. Ik kan Stiggelbout aanbevelen!

Makkelijk en snel

Wat ik wou hebben heb ik bij stiggelbout slagwerken gevonden, makkelijk bestellen en snel ontvangen.

Snel, goed verpakt!

Duidelijke website en omschrijving van het product. Snelle levering.

Correcte levering, zorgvuldig verpakt, zeer mooie drum

Berijkbaarheid, meedenken en service van het personeel is erg fijn.

De service, het persoonlijke contact en de bereidheid is erg fijn. Ook als het instrument of product niet bevalt of tijdens het transport is beschadigd wordt het netjes opgelost. Heb je een specifiek instrument nodig wat niet direct op voorraad is geen probleem. Binnen de kortste keren was het binnen en ontving ik een mail.

Snelle verzending van een prachtig product

Mooi verpakt in een op maat gemaakt doosje. Dag na de bestelling al in huis. Super!

Hoge kwaliteit snel geleverd

Goede ervaring en zeker aan te raden

Klantvriendelijk

Gemoedelijk en neemt de tijd voor de klant met goede uitleg..

Snelle levering en producten zaten prima verpakt Dankjewel!

Goede spullen en een fijne communicatie.

Koop er al jaren online en fijn advies / meedenken van Jaap, hoop hem en de winkel een keer live te bezoeken als ik een keer in Grûn ben.

op tijd bezorgd.

Mooie tas voor mijn drum. Ze past er mooi in. Rits voelt goed.

Prima service en goed advies

Ik heb een geitenvel gekocht. Daarbij werd ik prima geholpen, goede advies.

uitstekende kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Bij het invullen van mijn bestelformulier maakte ik een foutje in mijn adres. De volgende ochtend heb ik daarom even met ze gebeld om het recht te zetten. Het was geen enkel punt. Twee dagen later had ik mijn bestelling in huis. Veel dank voor de goede service!

Goed advies

Telefonisch advies gekregen over het aanschaffen van een drum met kruis. Dat heeft geholpen. Met name ook de geluidsfragmenten die onder de foto's zijn geplaatst. Daardoor kon ik overwogen een keuze maken. Dank voor de goede service.

Deskundige en snelle levering.

Wij kennen Stiggelbout als specialist op het gebied van percussie instrumenten. Je wordt er altijd uitgebreid voorgelicht en geholpen. Ook bij het nabestellen van onderdelen zoals vellen voor trommels, krijg je waar voor je geld. Fijn dat er zo'n zaak is!

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.