Topkwaliteit

Na ruim 20 jaar spelen voor het eerst een nieuwe djembe aangeschaft, de Bouba Percussion djembe Super 32/33 cm uit Guinee. Prachtig instrument, en zonder enig probleem geleverd. Heel blij mee!

Goede uitleg

Ze hebben veel ervaring

uitstekend

neutraal, fijne winkel, handige website met geluids fragmenten

Top service en top kwaliteit!

Ik kocht een bombo en die klinkt fantastisch. Er was een klein akkefietje in verband met de accessoires maar dat werd bijzonder klantvriendelijk opgelost!

Mooie klankschaal

Ik heb een erg mooie klankschaal ontvangen en de verzending ging heel snel

Snelle levering, top kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit

Geweldige instrumenten

Van tijd tot tijd kopen we 'n instrument en ze zijn geweldig.

Product snel geleverd en volledig als beschreven

Graag opnieuw!

Snel en goed afgehandeld. Product goed verpakt.

Heb nooit problemen met de levering van mij bestelling

Snel, duidelijk en goede kwaliteit

Goede zorg, duidelijke informatie en goede kwaliteit van de producten.

goed en snel geholpen

goed en snel geholpen

Duidelijke website, aardige voorlichting per telefoon, product snel en zorgvuldig opgestuurd

Twijfelde over de aanschaf trommel, maar vond 5 uur rijden naar Groningen nogal heftig om even wat uit te proberen. Was geen probleem om product thuis te ontvangen met 30 dagen terug stuur garantie. Erg klantvriendelijk.

passie voor percussie!

Professioneel en betrokken met een prachtig assortiment!!

Best Service

Conga Vel besteld, met oppervlakkige snee , maar zou in de buurt van de edge komen, dit gemeld en foto gestuurd, dag later een belletje gekregen en vervolgens 1 nieuwe opgestuurd gekregen.

Product is priema

Ik ben niet zo tevreden over het fijt dat het een brievenbus pakje betreft en ik het in een dorp moest ophalen. Ik woon in de stad Groningen en moest het pakketje in winsum ophalen bij een ophaal punt. Beetje gek voor een pakje wat in de brievenbus moest.

Prima en snel

Prima service en snel

Mooie kwaliteit stok en snel geleverd.

Mooie standaard

De standaard die in graag wilde was uitverkocht, maar ik ben goed geïnformeerd over de nieuwe voorraad. Levering was vlot en handpanstandaard is mooi, stevig en erg handig.

Vlotte service Kwaliteitsvol materiaal

zeer goed!

goeie service, zeer snelle levering, mooi instrument

Prachtig product, snelle verzending

Prachtige klankschaal gekocht, hele snelle verzending en goed ingepakt.

Betrouwbaar

Snel geleverd en goed ingepakt!! Toppie

snelle service, snelle reactie op vragen

vriendelijk, snel, degelijk materiaal

Ulgersmaweg 27

9731 BJ Groningen

050 31 37 303

Over Stiggelbout Slagwerk

Stiggelbout Slagwerk biedt percussie-instrumenten aan uit de hele wereld. Wij maken een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben wij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Bovendien maken en repareren we zelf instrumenten in onze werkplaats. We ontwerpen standaards voor gongs, djembés en aanpassingen voor gehandicapten. U kunt ons bezoeken in onze winkel in Groningen.