Pluspunten
Zeer snelle levering, fantastisch product
Bedankt voor deze goede punten!
Pluspunten
Goede snelle levering van een perfect product
VerbeterpuntenGeen punten. Goed bedrijf en goede service
Bedankt voor dit goede cijfer!
Beste Lianne, bedankt voor deze leuke beoordeling!
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Goed advies.
Beste Ed, hartelijk dank voor deze mooie review!
Pluspunten
Snel, goed advies werking zoals beschreven!g
Beste heer Alberts, Bedankt voor uw leuke feedback! We hopen u nog eens als klant te mogen verwelkomen.
Pluspunten
Voor aankoop goede uitleg.Daarna vriendelijk uitleg bij installatie Thank,s
VerbeterpuntenUit leg op papier niet niet erg duidelijk voor n leek
Beste heer Engelen, bedankt voor uw feedback. We proberen onze handleidingen constant te verbeteren, maar tegelijkertijd wel simpel te houden. Voor overige vragen staat onze helpdesk paraat, zoals u heeft kunnen ervaren ;)
VerbeterpuntenGoed
Beste Fred, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort!
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Pluspunten
Snelle servise en een goed uitleg alles zonder problemen
VerbeterpuntenGeen vebeterpunten
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Kundig personeel Snelle bezorging
Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling!
Pluspunten
Supersnelle service!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Beste, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
goeie site, goeie prijs, goeie service tot dat de spullen geleverd zijn
Verbeterpuntenwaardeloze klantenservice, zeker omdat je weet dat ik 7 items wilde bestellen, god zei dank heb ik er eerst 1 besteld om eerst te testen hoe het geheel werkt, zeer kortaf en slecht geholpen bij het oplossen van vragen die bij verkoop heel simpel en overzichtelijk zouden zijn,
Beste meneer Giesen, U heeft met onze helpdesk uitgebreid contact gehad waarbij u aangaf dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Hierna gaf u nog aan de overige zes te willen bestellen, echter wel met allerlei gratis extra's waarna u deze beoordeling willen verwijderen. Wij vinden dit niet fair tegenover onze andere klanten en dus kunnen wij hier niet in meegaan. Wel vinden we het fijn dat u aangaf toch heel tevreden te zijn over de gps tracker en onze service.
Pluspunten
Supersnelle bezorging Behulpzame klantenservice toen ik de tracker niet werkend kreeg
Goedemiddag Sjaan, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de klantenservice zo positief hebt ervaren. Wij hopen dat de tracker nu goed werkt! Mochten er toch nog vragen zijn horen wij dit graag. Veel succes verder met je aankoop!
Pluspunten
Kan ik niet bedenken
VerbeterpuntenLuisteren niet naar wat klant wenst. Sturen verkeerde middelen. Zodra teruggave word gevraagd maximaal termijn van 14 dagen dan pas geld terug. Als je retour stuur ook die kosten voor jezelf. Reageren niet op afgeschermd telefoonnummer. Als je klacht hebt over product zijn ze kort voor de kop. Bokkige antwoorden. Als je afspraak maakt om geholpen te worden krijg je 's avonds tegen half zeven pas email we hebben iets voor je gedaan. terwijl je overdag graag wilt worden geholpen. Zelfde product elders goedkoper ( dik € 50 ) en ja dat is precies hetzelfde product. Absoluut geen aanrader dit bedrijf
Beste heer Lem, We vinden het jammer om deze beoordeling te ontvangen. We doen voor al onze klanten ons uiterste best, en u geeft zelf al aan dat u om half zeven 'savonds nog een antwoord ontving op uw vraag over de tracker, en hebben we u diverse malen telefonisch geholpen. De door u aangekochte tracker hebben wij niet verkeerd opgestuurd, maar had u zelf per ongeluk verkeerd besteld (heeft u zelf ook op de retourbon aangegeven). Vervolgens is deze netjes door ons gecrediteerd. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van de door u aangekochte globaltrace tracker, en is deze zeker niet elders goedkoper te krijgen. Het spijt ons u niet beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Arjan - GPS-Partner.nl
Pluspunten
Quick response to enquiries and good after sales service. Pleasant interaction with staff.
Hello! Thank you for your positive feedback! Have fun with your purchase.
Pluspunten
Goeie uitleg over hun producten op hun website. Correcte afhandeling .
Goedemiddag Erik, bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je de uitleg goed vind op onze website! We hopen je snel weer eens terug te zien! Veel plezier met je aankoop!
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
-snelle levering - kennis van zaken
Pluspunten
snelle levering ,goede gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Snel bezorgd duidelijke uitleg
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering
56 Aston Martinlaan
Oud-beijerland 3261NB