Goede service.

Snelle levering! Maar voorafgaand had ik toch nog enige vragen. Deze vragen werden snel en adequaat afgehandeld zowel telefonisch als via mail. Vriendelijke, behulpzame medewerkers!

Gewoon goed

Maarrrr als er op de site staat voor 17:00 besteld morgen in huis, dan moet het geen week duren. Helpdesk super geregeld met ook een reactie na sluitingstijd.

Bestelling keurig op tijd aangeleverd

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Geen moeilijke installatieprocedure, gewoon registeren en het werkt.

Ik had de verkeerde besteld maar na een telefoontje was dat zo weer hersteld Mooi apparaat net wat ik al een poosje zocht

Super goed.

Ik heb er 2 besteld en wij zijn zeer tevreden. Werkt prima en heel groot berijk. Ik had wat problemen met accound aanmaken, maar daar ben ik prima mee geholpen op afstand. Zeer aanbevolen. Rob.

Werkt altijd als je rijd en stilstaand. Helaas geen snelheid af te lezen. En het is even zoeken op je telefoon hoe je de noodzakelijke info ophaalt

Top bedrijf

Super goede gps tracker bij gekocht met super batterij die heel lang mee gaat

betreft software voor gps 400 inbouw

De mensen zijn hulpvaardig als je mail 't maar de software is slecht is niet correct als je weg rijden bij begin punt gaat de software pas na 3km schrijven als je weer bij eind punt bent waar je bent vandaan bent gegaan geeft hij een andere straat aan dan waar je parkeerd bij mij geeft hij aan woestduinstraat ipv leiduinstraat gps staat constant onder stroom ook als de auto uit is en zit voor onder plastic dashboard bij vooruit in citroen Picasso geen metaal er boven slechte software zou dit nooit meer kopen ik heb heel veel mailtjes heen en weer gehad maar deugt nog steeds niet.

betreft software voor gps 400 inbouw

hulp bij problemen is oke

Ik heb een onntrack 400 inbouw maar tracker start pas na 3km rijden voor de rest oke div over ge mailt na veel aanpassingen nog niet oke de tracker zit onder dashboard boven bij raam geen metaal er boven geen warmte werend ruit maar niet bij weg rijden schrijven heeft ook constant stroom aansluiting ook bij niet rijden das wel een minpunt vooral als je hem zakelijk gebruikt denk afwijkingen in de software.

Ook voor de tweede keer goed!

Inmiddels mijn tweede tracer besteld via GPS Partner, en allebei de keren netjes de volgende dag in huis. Perfect!!

Top gasten

Alles gewoon goed geregeld. Volgende keer weer GPS partners

Na zeer slechte communicatie / service na verkoop toch een oplossing voor mijn problemen

Na veel ergenis en frustraties, mede door zeer slechte communicatie en service achteraf, hebben ze de problemen toch weten op te lossen. Alleen jammer dat er pas actie ondernomen werd nadat ik een slechte review had geschreven. Vooralsnog nu tevreden

Toppers

Gewoon zoals het hoort, je wordt netjes telefonisch te woord gestaan. Besteld, en volgende dag bezorgd.

Snelle levering, goed product en prima service

Vlak voor de vakantie de Onntrack Portable Pro gekocht. Makkelijke installatie. GPS redelijk nauwkeurig, wijkt soms iets af. 3 weken door Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Zweden gereden. Overal goede ontvangst/registratie. Nu alweer 1,5 week thuis en de accu is nog voor 50% vol. Uitlezen en downloaden gaf wat problemen. 3x mailverkeer gehad met GPS-Partner. Zelfde dag of de volgende dag goed en duidelijk antwoord, Helpdesk weten waar ze over praten. 1x zelfs met een filmpje hoe eea opgelost moest worden.

Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren

Tracker werkt perfect voor onze sloep. Vriendelijk advies gehad en geen vraag was te veel.

Onntrack Pro werkt uitstekend

Ik zocht een tracker die na aanschaf geen kosten had. De Onntrack pro werd op diverse sites aangeprezen. Deze gekocht bij gps-partner. Na bestelling op zaterdag kreeg ik geen bevestigingsmail dus maandags even gebeld en kreeg de bevestiging dat de bestelling wel goed overgekomen was en dinsdag bezorgd werd. Dinsdag goed ontvangen. Tracker werkt supergoed, heel nauwkeurig. Zeer tevreden over. Batterijduur moet ik nog achterkomen. Absolute aanrader. Ook de functies in de app zijn erg handig en goed in te stellen. NL handleiding is duidelijk en ook online beschikbaar. Je kunt cirkels met afstand instellen waarbij de tracker alarm geeft als hij de cirkel verlaat of binnenkomt. Werkt super!

toppers met topservice

onntrack portable gekocht en op mijn sloep gezet. werkt super. bestelling was snel geleverd.

Subliem

Snelle behandeling snelle oplossing van het probleem

Niks op aan te merken

bestelling geplaatst en dag erna ontvangen. Uur later dan er op de track en trace stond, dat was jammer

Goed bedrijf

Goed advies gehad, de onntrack inbouw in onze sloep werkt top

Moeilijke communicatie maar uiteindelijk een keurige oplossing

Ik kreeg het toestel niet aan de praat. Na een hele tijd heen en weer te mailen uiteindelijk een voorstel gekregen. Ik heb nu een perfect werkend toestel waarmee ik zeer tevreden ben. Jammer dat het zo lang duurde voor deze oplossing.

Netjes geholpen

Advies gevraagd over aanschaf track&trace voor oldtimer. Netjes uitleg gekregen, en besteld. Tracer werkt goed!

Zoals het hoort

telefonisch wat info ingewonnen, tracker besteld, volgende dag in huis. eigenlijk niks op aan te merken

Top gasten

Goede hulp bij problemen en mijn tracer werkt super

56 Aston Martinlaan

Oud-beijerland 3261NB