Ik heb in eind juli een Tracker besteld. Tracker heeft het nog geen 1 dag gedaan. Heb contact gehad met support die niks kon betekenen voor mij. Het ergste is dat het een Nederlandse bedrijf is die geen mogelijkheid heeft om te bellen bij technische problemen, dus alles gaat via de mail. Volgende is dat er op website word aangegeven dat je binnen 14 dagen je geld retour kan krijgen. Ben inmiddels verder dan 1 maand en wacht nog steeds op me geld. Na enige contact te hebben gehad met hun, hebben ze uiteindelijk mijn geld terug gestort. Uiteindelijk dus goed afgelopen na lange tijd wachten.
Revisión original
Ik heb in eind juli een Tracker besteld. Tracker heeft het nog geen 1 dag gedaan. Heb contact gehad met support die niks kon betekenen voor mij. Het ergste is dat het een Nederlandse bedrijf is die geen mogelijkheid heeft om te bellen bij problemen, dus alles gaat via email. Volgende is dat er op website word aangegeven dat je binnen 14 dagen je geld retour kan krijgen. Dat klopt dus helemaal niet. Ben inmiddels als verder dan 1 maand en wacht nog steeds op me geld.
Binnen een dag de tracker in huis. Dit is mijn tweede tracker. De eerste heb ik in de camper ingebouwd en de tweede in de nieuwe auto van mijn vrouw. Inbouwen duurde ongeveer een kwartier. App downloaden en installeren een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde instructie. Alle lof!
Na betaling snelle en nette levering met een fijne en goede klanten telefoon lijn voor hulp bij installatie
Het systeem geeft ik één oogopslag overzicht waar onze service voertuigen zich bevinden, hierdoor kunnen wij ze zo efficiënt mogelijk inzetten.
Ik had een klein probleem met de gps tracker. Dit werd door GPS partner uitstekend opgelost!
Er ontbrak een kabeltje in de doos een mailtje naar de klantenservice en dezelfde dag nog opgelost.
1ste keer iets besteld op deze website. binnen de 18 uur geleverd TOP. Een vraag gesteld aan het supportteam en binnen het uur een duidelijk antwoord. Ik ga hier zeker nog bestellen.
Aansluiting is simpel.Er zijn meerdere apps van Ontmaskert, dat is ietwat verwarrend. De positie van de tracker varieert helaas, zelfs al het voertuig stil staat, ongeveer 200 meter.
Ongelofelijk snel geleverd! Netjes en degelijk ingepakt makkelijk te installeren app, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Snelle levering. Inbouw in camper in circa 10 minuten. App snel geinstalleerd, doch aanmelding liep vast. Na een paar uur klungelen, mail gestuurd naar [email protected] Kreeg binnen een uur antwoord, doch ik kon het probleem niet oplossen. Na nog een mailtje gestuurd te hebben werd ik gebeld door een van de medewerkers. Hij stelde voor om alles voor mij te installeren. Binnen een paar minuten werkte mijn GPS-Tracker voortreffelijk. Alle lof!!!!! Fijne kerstdagen en gelukkig en gezond nieuwjaar.
GPS tracker gekocht voor in mijn nieuwe auto, door een instellingsfoutje mijnerzijds geen verbinding kunnen maken, screenshot gemaild naar GPS Partner, deze zagen direct de fout, en simpel hersteld, tracker werkt uitstekend.
Vriendelijk en goede service
Gisteren heb ik besteld en vanmiddag al thuis, binnen 10 minuten klaar met installeren. Geen simkaart nodig. Dus geen kosten meer. Werkt perfect.
...
Revisión original
Ze liegen 2 maal , Op dinsdag vertellen jullie als ik het betaalbewijs doorstuur dat u het dan dinsdag nog opstuurt ( ik verlaat mijn werk om naar huis te rijden en het bewijs te kunnen sturen ) Niet verzonden Woensdag vertellen jullie dat het vandaag geleverd wordt want het is verzonden ... Vandaag donderdag krijg ik een link dat het vandaag nog verzonden moet worden ...
Donderdagmiddag de Onntrack 200 besteld voor mijn Harley, vrijdagmiddag binnen geregen, binnen 5 minuten geinstalleerd, nu heb ik een technische achtergrond, maar zelfs voor iemand met 2 linkerhanden is dit absoluut geen probleem. App geinstalleerd en geregistreerd, paar minuten werk en hij is meteen te zien... zoals ik nu kan beoordelen is t een super snelle service en goed apparaat. geen gedoe met gsm abonnement of zo
Zeer goed. Ik dacht eerst dat de tracker het niet goed deed. Bleek dat ik het niet goed gezien had. Maar ik had al om hulp gevraagd. Werd meteen gereageerd. Deden echt hun best voor mij. Zeer tevreden.
Een van mijn trackers werkte niet, avonds een mail gestuurd en later op de avond reactie met oplossing ! Ik was er super mee geholpen, waarvoor mijn dank! Grt Bart v Bladel
Werkt prima in Nederland. Buitenland nog niet geprobeerd. Min punt is de taal niet in Nederlands kan.
Zeer prettig
Hoi ik heb een gps tracker gekocht en de volgende morgen al bezorgd. Het apparaat werkt prima en alles in de Nederlandse taal. TOP.
Bij vragen direct een nuttig antwoord, top
Heb de Onntrack AT1 gekocht. Tracker zonder simkaart. Dus geen gedoe met extra betalingen. Na een klein opstart probleempje prima geholpen. Dus goede service en een aanrader.
Beste Alex, bedankt voor deze mooie review!
na een mailtje te hebben gehad van de klantenservice van GPS-Partner heb ik contact opgenomen en mijn pijnpunten overlegd. ze zijn hier meteen mee aan de slag gegaan. door een fout van mij , ik dacht dat ik een mail had verstuurd maar die is nooit aangekomen waardoor ik enigszins gefrustreerd gereageerd had, ging het balletje rollen. de registratie van mijn tracker werd meteen opgelost (software hiaatje) en na een telefoontje met een servicedesk medewerker die mij perfect uitlegde hoe en waarom ze doen wat ze doen en wat ik als consument van mijn tracker mocht verwachten was de lucht weer geklaard. bij deze bedank ik gps partner voor het adequaat reageren en oplossen. en voor mezelf: eerst in de spiegel kijken en dan pas naar een ander wijzen.
Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. Veel tracking plezier!
Revisión original
gps product besteld, deze is vlot en netjes geleverd. kreeg het product niet geregistreerd op de beheersite en daarom een mailtje verstuurd. hier is tot nog toe niet op gereageerd. in de tussentijd het apparaat opgezocht op internet en daar de fabrikant gevonden, deze had een handleiding en die heb ik geraadpleegd. daar kwam ik mogelijkheden tegen die door gps -partner gecastreerd worden door in hun eigen hanleiding te zetten dat je kabeltjes kunt wegknippen want die heb je niet nodig. (startblokkering voor het voertuig) ik weet niet wat voor een toko dit is maar ik beveel ze niet aan. onkundig bedrijf
Snelle en correcte bezorging. Vraagje omtrent de activering van mijn gps werd savonds nog beantwoord.
Bedankt voor deze review, daar doen we het voor!
Vandaag besteld morgen in huis en dat klopte werkt goed
56 Aston Martinlaan
Oud-beijerland 3261NB