Alles is naar wens gegaan ! Gunstige prijs en vlotte verzending ! Top
De GPS tracker was snel in huis en de installatie was heel makkelijk. Ik raad het iedereen aan.
Unterstützung per e-mail
Informatie op de website is duidelijk, bestelling is gemakkelijk geplaatst. Emailwisseling is duidelijk en de levering was lekker snel. Zeker een aanrader! Het product zelf is ook erg goed, de Onntrack Portable PRO+ Heavy duty tracker. Erg nauwkeurig.
Na lang wachten op een garantie, is het goed opgelost door GPS Partner. We zijn tevreden met de oplossing en we hopen in de toekomst, dat mocht er iets zijn, het snel wordt opgepakt. Ons zie je weer terug in de toekomst.
Recensione originale
Wij hebben helaas een zeer slechte ervaring met GPS Partner. Het product is in Januari verstuurd ter garantie. Vervolgens met vriendelijke klantenservice contact gehad voor het betreffende Imei nummer. Deze is op 14 juli ingestuurd en nog steeds geen apparaat terug. Gisteren wederom contact gehad en ook tot nu toe, wist GPS Partner ons niets te vertellen. Wij willen of ons geld terug, of een goed werkend apparaat. Waarom duurt dit zo lang?
Krijg op androit 11 melding Je aparaat is niet compatibel met deze versie Krijg op androit 13 melding Is alleen geschikt voor de oudere versie Helaas voor de aanschaf hier geen info over Aparaat snel geleverd Helaas hierdoor niet werkend
Ben er zo blij mee kost wel wat maar dan heb je ook wat groetjes michael
Oude tracker laadde niet meer op, nieuwe opgestuurd gekregen, prima contact en service, snelle afhandeling, aanrader
Factuur op de mail Product verstuurd Functioneert goed Duidelijke uitleg voor activatie erbij Snel operationeel
Zeer goede GPS tracker, betrouwbaar een uitstekende software
Ik kende het bedrijf nog niet en wist niet wat ik mocht verwachten. Maar de tracer werd keurig na 1 dag geleverd.
We hebben verschillende tracking systemen bij GPS partner besteld. Steeds de volgende dag in huis. Aansluiten doen we zelf, dat is erg gemakkelijk en de tracking werkt direct. Sinds de eerste aankoop zijn we onze trackingsystemen over aan het zetten naar GPS partner. Voor ons geen andere leverancier meer.
Vooraf wist ik niet welke gps tracker in wilde en moest hebben. Na veel heen en weer gemail, was ik er uit en heb de Onntrack portable PRO+ besteld. Installatie gemakkelijk en na 10 min gelijk te gebruiken zonder sim kaart. Service vooraf, maar ook achteraf gewoon zeer goed te noemen.
Prima en nauwkeurig
Snelle levering en top product! Zeker een aanrader!
Onntrack Portable PRO+ besteld, volgende dag in huis via GLS. Tracker stond al aan, dus kon netjes zien welke weg hij had afgelegd. App en Web Console van OnnTrack werkt zeer goed. Er zitten nog wat schoonheidsfoutjes in, maar dit gaat amper ten kosten van hetgeen de meesten nodig hebben. Zowel de App als de console vanuit Chrome werken zeer snel en redelijk gebruiksvriendelijk. Na wat stoeien met de verschillende opties voel je je al snel thuis. Een degelijke goede gps-tracker met sterke magneet en zeer acceptabele batterijduur, zeker voor dit geld. Geen SIM nodig, geen abonnement, geen extra kosten. Support via e-mail wordt zeer snel opgepakt en behandeld. Absoluut een aanrader!
Vanaf 20 maart heb ik de Onntrack portable pro in gebruik. Nu, 6 juni 2023 voor de tweede keer schakelt het apparaat naar Offline, Vermoedelijk als er gering GPS-bereik is? Ik krijg hierop via de helpdesk geen antwoord. Zelf kan ik de tracker niet weer Online schakelen en heb dus de helpdesk nodig. Via e-mail geprobeerd het euvel te laten verhelpen. Gaat allemaal erg moeizaam en traag. Nu bij de tweede keer is momenteel 9 juni het probleem nog niet verholpen. Als dit zo doorgaat wil ik mijn €159 terug! Rectificatie: vrijdagmiddag 9 juni is met man en macht aan het probleem gewerkt en om 17 uur is alles opgelost! Dus heb ik de review daarna aangepast
Recensione originale
In vreemde steden geen probleem meer om de Camper terug te vinden, simpel kijken waar staat hij en route plannen met Google map en je loopt er zo naar toe.
Snel geleverd en werkt prima zoals omschreven. Is al actief als het pakje aankomt.
Mijn tracker werkte niet meer, wat met elk elektronisch kan gebeuren, opgestuurd en in 3 dagen weer goed werkend retour. Super service.
Onntrack Portable PRO+ Heavy duty. Goed verpakt en snelle levering. Opladen en app instaleren en alles werkte gelijk. top.
Onlangs naar volle tevredenheid aangeschaft en in gebruik genomen. Enig verbeterpunt: een wat uitgebreidere handleiding met een verklaring van alle geregistreerde melding en hoe deze te duiden.Zo vindt er een sabotage alarm plaats, zonder dat daarvan sprake is.
Toen beide trackers in twee motorfietsen het niet deden, na enige tijd, heeft personeel me persoonlijk geholpen het probleem op te lossen: een kabeltje was tijdens rit gebroken. Bij de tweede motor had ik de accu vernieuwd en een kabeltje niet aangesloten. Voor de zekerheid kreeg ik extra kabeltje mee. Nu heb ik een derde tracker voor mijn schip gekocht. De gevoeligheid is bijgesteld omdat ik wel eens voor anker ga. Dan wil ik niet alarm ontvangen bij elke golf.
Ik raad deze verkoper aan. Goede producten en snelle levering.
Zeer tevreden dat ik er zelfs nog een heb bijbesteld en ze werken perfect
56 Aston Martinlaan
Oud-beijerland 3261NB
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire