Fantastic

Zeeeeer vriendelijke vrouw. Ze stelt volgens mij alles int werk om je te helpen. Ze heeft mijn kleedje verkort daar waar anderen niet durven aan beginnen Bedankt Nuran

Jij bent briljant !

Nuran, wij hebben jou het vertrouwen gegeven om enkele kleedjes volledig te veranderen en zijn aangenaam verrast hoe jij dit zo mooi en afgewerkt hebt gedaan ! Super ! Dank je wel

Snelle en super goede service

Heel snel en super vriendelijk verder geholpen. Zeer mooie afwerking!

Top afwerking

Trouwkleed is aangepast naar wens

Met passie en warmte voor het vak

Ik ben heel warm ontvangen bij Nuran en was meteen op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn wensen en paste mijn trouwjurk aan, net zoals ik het in mijn hoofd had. Heel erg tevreden!

Topservice!

De liefste, grappigste retoucheuse die ik ken❤️

Vriendelijke, zorgzame en professionele klantenservice

Op zaterdag met mevrouw gebeld, 6 broeken onmiddellijk mogen binnenbrengen. En op maandag was alles al klaar. De broeken zijn uiterst vakkundig afgewerkt. Net zoals ik gevraagd had. Ik ben ontzettend tevreden. Topwerk!

Zeer attente en professionele dame

Geeft steeds goed advies en werkt snel en stipt

Perfecte herstelling!

De herstellingen is uiterst vakkundig gedaan. Dankjewel hiervoor!

Maakt mijn kleding perfect op maat

Ze heeft mijn kleren perfect op maat gemaakt en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat!

Toppertje

werkt heel nauwkeurig en netjes

Snelle service, mooi afgewerkt

Numan is een vriendelijke vrouw. Alle herstellingen zijn prachtig afgewerkt. Ze levert een snelle service en er is een vlotte communicatie.

Professioneel en supersnel.

Aangenaam contact en helpt meedenken.

Zeer tevreden van het geleverde naaiwerk

Al verschillende malen kledij binnengebracht en steeds zeer tevreden van het geleverde naaiwerk. Heel vriendelijk en snelle service!

Zeer snelle en altijd perfecte retouche

X

Zeer vriendelijk, goed en snel geholpen!

Ik kon heel snel terecht bij Nuran. Ik werd vriendelijk onthaald en heb heel snel mijn retouches terug gekregen. Mooi afgewerkt!

Geweldige service en vrouw

Heel blij dat ik bij Nuran terecht ben gekomen. Ik voelde me instant gerustgesteld en op mijn gemak bij haar. Uitstekend werk geleverd om ermee voor te zorgen dat het trouwkleed, mijn trouwkleed is geworden.

Snelle, kwalitatieve service

Mijn trouwjurk werd op een zeer korte tijd prima geretoucheerd door deze vriendelijke dame.

Super ervaring

Ze heeft mijn kleed korter gemaakt. Het is helemaal niet te zien. Top!

Inkorten trouwkleed en broek.

Alles zéér netjes afgewerkt, heel erg vriendelijke service! Luistert goed naar wat je wil, heel fijn.

Helemaal top

Even fijn als kleermaakster als beauty adviseur

correcte en vlotte service

Correcte en vlotte service!

Uitstekende service

Ik ben heel heel tevreden super dat je goede info krijgt !!!!

TOP!!!

TOP!!!!