Nuran Sert maakt je telkens weer nieuwsgierig naar iets nieuws !

Heb al enkele keren iets besteld ! De mails zijn super verzorgd en maken je nieuwsgierig ! De producten voldoen steeds aan je verwachtingen....zelfs meer ! Bij afhaling van je bestelling ben je steeds blij verrast ! Netjes verpakt in ‘n draagtasje vindt je de producten ...met steeds weer extraatjes erbij ....plus nog ‘n lief handgeschreven bedankkaartje ! Nuran is echt begaan met haar klanten...ze doet het met veel passie !!!! Bravo !!!!!

İk ben tevreden Van deo producten Van Jafra

İk gebruik Jafra deo al 10 jaar ,heel aangename product frisse geur Het was aanbevolen door mijn Collega die we samen werkte in strijkdienst ,zo ben ik leren kennen , het is echt vertrouwelijk . Aangename geur Lanhdurige anti geur en fris En huidvrindelijk.. En mijn bestelling op 1 dag ontvangen Dat was fijn..

Topmadam !

Zeer vriendelijke,professionele en gedreven dame...Met toffe tips en eerlijk advies ...Snelle service

Super madam om in zo een tijden toch de producten tot bij de mensen te laten komen. Heel behulpzaam als er vragen waren over de producten. Alles verliep super vlot en met de nodige hulp. Ben super tevreden ;)

Vriendelijke, begripvolle, behulpzame dame... die eerst luistert waar je nood aan hebt en u dan producten aanbeveelt en tips geeft

Top vrouw ,geweldige producten

Altijd in orde En juiste uitleg

Super service

Altijd bereikbaar snelle levering altijd vriendelijk en behulpzaam x

Vlotte service en kwaliteit zoals altijd

Weer heel tevreden met onze bestelling van enkele gekende en nieuwe producten. De Jafra men lijn is heel interessant en fijn om te gebruiken ook. Jafra laat ooit nooit in de steek.

Uitstekende service

Een goede en snelle service in deze moeilijke periode!

Producten ten top!

Fijne bediening, zalige producten, fantastische en snelle levering!

Geweldige producten

Elke keer bestel ik de Royal Jelly Longevity balm opnieuw via de webshop. Is een super goed product en ook de rest van de Royal Jelly producten zijn geweldig om te gebruiken. Mijn huid wordt er heel zacht van en gehydrateerd, in de zomer en winter.

Stipt Zeer goede producten

Heel tevreden , zeker als er promoties zijn 😉

Super producten, super dame , super leveringen 👍

Alleen maar passie voor haar job!!!

Nuran is een lieve dame met veel kennis en passie voor haar job. Ze weet welke producten jou huid nodig heeft!!! Ik ben er van overtuigd dat zij voor Jafra een super consulente is met veel ervaring!

👌👌👌

Vriendelijk, correct. Informeert na levering of alles in orde is. Eentje uit de duizend.

Het was een super interessante, gezellige avond.

De uitleg was heel duidelijk en zeer nuttig.

Een zeer leerrijke avond met een supergeweldige consulente!!!

Een echte aanrader om deze workshops te doen. Geen saaie maar een doe workshop. Leeftijd maakt niet uit jong en oud kan dit. Alles wordt super uitgelegd. Kortom een geweldige, leerrijke en ontspannende workshop!!! 😁

Geeft altijd goede advies! En kan er altijd bij terzcht als ik vragen heb.

Gezellige avond

Ik was nog niet gekend met Jafra. Doordat we alles zelf mochten proberen, kon je effectief voelen en zien wat het resultaat zou zijn. We hebben handige tips meegekregen en nieuwe technieken geleerd. Ondanks de vele producten en de vele informatie die we kregen, voelde ik mij niet verplicht om te kopen. Ze kwam niet opdringerig over, maar wel heel vriendelijk en behulpzaam. Door de leuke resultaten wil je de producten in huis te halen.

Perfect!

Super tevreden!:)

Behulpzame consulente

Ze geeft snel en duidelijk antwoord en helpt me bij de keuze van producten. Ik was zeer goed en snel geholpen.

Supertof & ontspannend

De wellness avond was Supertof & ontspannend

Het was een rustgevende avond.

Ik ben heel blij dat ik ben gegaan. Het was zeer fijn en goede producten. De gastvrouw was ook echt top. Het is zeker een aanrader.

Zeer goede ervaring

Een zeer vriendelijke dame die echt haar producten kent en de tijd neemt om juiste uitleg te geven en je te helpen met al je vragen . Je zal zeker nooit een foute aankoop maken door haar kennis en ervaring . Zeker een aanrader !!!

Vriendelijk behulpzaam goeie uitleg.

Goeie producten.

Engsbergseweg 125 A