Super leuke workshop!

Zeer fijn ervaring!

Nuran is heel vriendelijk en geeft een heel vlotte en snelle service . Zeer mooi werk geleverd. Erg kwalitatief en heel professioneel. Het was zeer fijn!

Zeer tevreden, altijd met zorg tot in de puntjes afgewerkt.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen die helpen mee denken bij eventueel een mooie oplossing. Zeer tevreden

Super snel en goed geholpen!

Nuran heeft mij snel en goed geholpen met het kleedje voor de trouw van m'n broer.

Een naaister die haar job perfect kan, ook steeds weet om moeilijke stukken pasbaar te maken... Ook kan zeggen wat gaat en niet gaat..

Zeer proffessionele dame ze weet waarovetr ze praat

Zeer goede uitleg, aangename dame , een aanrader

Hele fijne en vlotte ervaring!

Nuran is een heel vlotte dame. Ze is heel bekwaam in haar vak. Mijn trouwrok was in goede handen bij haar. ;-)

Super aangename dame

Zeer aangename rustige dame die goede uitleg geeft. Kortom ze weet waarover ze praat

Verrassend!

Nuran Sert is een authentieke en betrouwvolle dame. Tijdens de workshop geeft ze een duidelijke, professionele uitleg over de werking en/of de bestanddelen van de aangeboden producten en ze geeft ook persoonlijk advies, wat zeer belangrijk is. Ze heeft ons heel gastvrij en uitermate vriendelijk ontvangen!

Een geslaagd avondje!

Zeer interessant, ontspannend, leerrijk, ... Hartelijke, warme ontvangst door de gastvrouw. Dankjewel

zeer aangename avond met Nuran!

Al vanaf het begin een zeer goede ontvangst: mooi geëtaleerd aanbod van de producten. Gezellig rond de tafel: en dan een uitgebreide uitleg over het doel van het gebruik van de verschillende producten, met praktische toepassing ervan. Waar nodig hielp ze een handje zonder dwingend over te komen. De avond ging zo voorbij en alle aanwezigen voelden zich er goed bij. Dank aan Nuran !!!

Ge-wel-dig!

Nuran is een zachte, vriendelijke dame met een luisterend oor naar de wensen van de klant. Ze geeft prima advies en zorgt tijdens het proces dat ieder zich op zijn/haar gemak voelt. Een fijne, leerrijke avond met een mooi resultaat!

Snelle service!

Onze eerste ervaring was het verstellen van onze trouwkleding en dit was perfect naar onze noden aangepast. Als er iets moet aangepast worden dan bellen we Nuran zonder twijfel!

Gemakkelijk, snel, betaalbaar

Aangename vrouw. Ook eerlijk. Had een kleedje dat nogal open hing aan de borst en ze heeft dit heel mooi gemaakt zodat er minder decote te zien was. Was tans geen gemakkelijke stof Snel gemaakt, ze st. Een smsje als je het kan ophalen. Betaalbaar.

Super tevreden!

Vandaag voor het eerst langsgeweest. Hele vriendelijke dame en hele goede service! Sneller kan haast niet... Kan dit adres warm aanbevelen!

Nuran werkt heel perfectionistisch! Altijd in orde!

Vlotte service.

Zeker een aanrader om mensen naar te sturen.

Super tevreden!

Erg tevreden over de kwaliteit!

Nuran is professioneel met een vlotte service

De kwaliteit van haar werk is uitstekend! Bedankt

Prachtig resultaat!

Hele fijne ervaring voor zowel mij als mijn dochtertje. Nuran is echte make-up artieste!

Heel mooi en perfect afgewerkt mijn retouches

Ze is heel vriendelijk en kent haar job

Geweldig!

Superlieve vrouw, legt alles tot in de puntjes uit en geeft extra tips.

Zeer behulpzame vriendelijk dame. Ze levert topkwaliteit

Zeer behulpzame vriendelijke dame die heel goed waar ze mee bezig is. Super

Snelle, correcte en heel vriendelijke service. Onze 2 gala- en 2 avondjurken werden heel perfect (niet zichtbaar) aangepast.

Professioneel!

Al een aantal jaren klant. Vriendelijk onthaal, prima advies en correcte afspraken. Afwerking is top!

Engsbergseweg 125 A

3980 Tessenderlo