Betrouwbaar bedrijf snelle levering

Zeer betrouwbaar en kwaliteits kleding snelle levering

Fijne onderbroeken voor mijn zoon

Helpen mijn zoon (10) goed bij kleine plasongelukjes. Niet goedkoop, maar ze zijn het waard.

Vlotte levering. Keurig verpakt. Wat ideaal zo'n underwunder onderbroekje. Ik heb geen incontinentie inlegkruisje meer nodig. Goede kwaliteit, zit prima en doet goed wat het moet doen. Ik ben er blij mee en ga er nog meer bestellen.

Snel en vriendelijk

Mijn bestelling werd snel, maar incompleet geleverd. De nalevering kwam er meteen achteraan. Vriendelijk personeel!

Zit goed.

Te strak

Kwaliteit is goed. De maat klopt niet ondanks dat ik de grootste maat heb besteld, 3 maten groter dan mijn huidige maat, is het broekje te strak en irriteert na 1 minuut bij de pijpen. Jammer.

Prima pasvorm

Broekje zit prima en doet precies wat hij moet doen. Erg tevreden.

Prima produkt

Comfortabel in het dragen

Prettig te dragen

Prima alternatief voor Tena Men2

Uitstekend alternatief voor de kleine incontinentie

goede service

broekje heeft een goede pasvorm en functioneert goed (bij kleine ongelukjes)

Broekje werkt zoals omschreven. Mijn zoontje heeft soms wat kleine ongelukjes bij het plassen en ontlastingen. Wordt nu prima opgevangen door deze top underwonder!

goed absorberend

De boxers zien er mooi uit en een leek ziet niet dat dit 'speciaal' ondergoed is. De broekjes zijn goed voor licht urineverlies. Ontlasting houdt het goed tegen (mits niet te dun).

Stoere boxershorts. Ze vallen ruim dus bij twijfel de kleinste maat kiezen.

Mega tevreden over product maar niet alles ontvangen!!

Heel tevreden over de onderbroekjes en ze werken echt top voor m’n zoontjes. Maar ik heb ze vrijdag ontvangen en heb er maar drie ipv zes gekregen. Meteen gemaild maar nog niks gehoord. Hopelijk wordt het nog opgelost.

SUPER! To rozwiązanie problemu z pęcherzem mojego dziecka!

Przy problemie z neurogennym pęcherzem majteczki Underwunder są niezastąpione. Pochłaniają "problem". Dziecko czuje się pewniej wśród rówieśników i wszędzie gdzie jesteśmy. Możliwy jest również samodzielny wyjazd na obóz, do tej pory przy problemie córki nie było o tym mowy. Majteczki są materiałowe, estetyczne, w fajne wzory. Córka najbardziej lubi opcję moro ;) Bardzo dobrze się je pierze, nie zmieniają koloru. Należy tylko prać je osobno w specjalnych woreczkach do prania aby wkładka, która jest w majtkach, służyła jak najdłużej. Mogę tylko polecić wszystkim rodzicom, których dzieci mają podobny problem.

• Poleciłbyś nas? Tak

Product is prima maar wel erg duur

De onderbroeken doen wat ze (helaas) moeten doen maar de prjs is erg hoog.

Werken prima voor het doel waarvoor ze dienen. Uiterlijk verschillen ze niet van andere onderbroeken.

Ondergoed geeft meer zekerheid

Voor mijn zoontje van 6 besteld voor kleine ongelukjes die nu niet gelijk meer zichtbaar zijn. Geeft hem meer vertrouwen, vooral op school.

Super onderbroek voor vertrouwen

Ideale oplossing bij mild urineverlies en sluitspierproblemen. Geeft mijn 5-jarige zoon vertrouwen!

Duidelijke website en telefonisch een snelle en goede service. Het is fijn ondergoed waar mijn zoon een droge broek mee houdt. De maten vallen ruim. Ik wou dat ik eerder had geweten van Underwunder.

heel goed

zeer goed en een hele snele levering.dikke tien

Valt vrij groot

Fijn ondergoed voor incontinentie probleem bij jongen van 7. Houdt kleine ongelukjes tegen en bovenkleding blijft droog. Valt wel vrij groot.

Mooi product

Mooi ondergroed, snelle levering. Goede communicatie. Zeer behulpzaam. Top!

heerlijk ondergoed

zo blij met dit ondergoed!

Mennonietenbuurt 29

1427 AX Amstelhoek