Pluspunten

Super product

Pluspunten

Erg blij met mijn bestelling! Het pakketje kwam netjes op tijd aan. De UnderWunder die ik voor mijn zoontje had besteld heeft een goede kwaliteit en ziet eruit alsof het een normale boxer is waardoor mijn zoontje het met plezier draagt. Ik raad de UnderWunder zeker aan. Erg handig voor kinderen die soms kleine plasongelukjes hebben. Zo merken andere kinderen hier niks van zodat mijn zoontje hier zich geen zorgen over hoeft te maken.

Misschien een leuk idee om wat meer printjes/kleuren toe te voegen in de kinderlijn.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snelle en service

Pluspunten

N.V.T.

Alles perfect verlopen.

Pluspunten

Met bestelling had ik verkeerde kleur besteld. Meteen doorgegeven en twee dagen later , het horloge en het bandje , de goede kleur ontvangen.

Het lijkt mij een fijne horloge. Alleen gebruiksaanwijzing is ingewikkeld. Vooral met tijd instellen en het alarm. Ik geef niet op en ga het gewoon proberen

Pluspunten

Klantgericht, goede advisering per telefoon

Pluspunten

Het verbetert de kwaliteit van mijn zoon zijn leven. De orders worden zeer snel geleverd Prijs kwaliteit zit zeker goed

Pluspunten

Goed product. Netjes verpakt. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, prima product.

Pluspunten

Leuk telefonisch contact gehad met duidelijke uitleg

Pluspunten

Super nette service en komen hun woorden na.

Pluspunten

De prijs

De bezorging (dinsdags besteld en vrijdags nog niet geleverd) Zaterdag was koningsdag

Snellere levering staat op site op voorraad levering 1 werkdag maar pas na 5 dagen geleverd

Pluspunten

Snelle levering , correct bij omruiling of probleem. Steeds te bereiken via tel bij vragen.

Pluspunten

Goede service en meedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtig product hoogwaardige kwaliteit. Hoe het na het wassen is, gaan we merken maar heb er alle vertrouwen in.

Maandag besteld via iDeal, online staat ‘bij iDeal betaling volgende dag in huis’ dit duurde bij ons 4 dagen. Geen reactie op mail die ik hierover stuurde en track and tracé was ook niet duidelijk. Op donderdag ‘bij postnl aangemeld’ op vrijdag weer deze mail en zaterdag pas ontvangen (maandag besteld). Erg jammer en niet duidelijk, communicatie is echt een verbeterpunt.

Pluspunten

Mijn bestelling is heel netjes behandeld. Ik ben benadert omdat een besteld item niet meer geleverd kon worden en daar is een alternatief voor aangeboden.

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het wordt snel verstuurd.

Ik vind de elelastiek zijn rek te snel verliest. Binnen het jaar is het slap.

Pluspunten

verleden week alles ok nu een vergissing, spijtig.

Ik kreeg vandaag een pakje aan met 3 donkerblauw dames boxer, ik had 3 donkerblauw sets besteld dus 6 broekjes ,ook 6 betaald.Verleden week had ik er ook besteld , toen was alles ok, ik hoop dat de vergissing vlug hersteld zal zijn.

Pluspunten

Denken goed met je mee. Snelle levering! Helemaal top

Mennonietenbuurt 29

1427 AX Amstelhoek