Heb het goed ervaren. Goede uitleg op de dagen dat het genomen moet worden.
Na een week nog geen levering. Maar eens gebeld, want ik had niets gehoord. Ja hoor, we verwachten vandaag uw bestelling bij ons en dan kunnen we het vandaag nog versturen, maar we houden U op de hoogte. Alleen een mail dat het vrijdags niet binnen was maar op maandag zou komen. Uiteindelijk duurde het nog een week eer ik het pakket binnen had. 1-3 dagen levertijd?? Die klopt dus niet! Ze hebben spullen zelf niet op voorraad en moeten het elders bestellen. Zou ik hier weer bestellen, ondanks de voordelige prijs? NEE. Slechte service en onwaarheden verkopen, daar hou ik niet van.
Correcte en snelle afhandeling. Mooi pakket.
Goede ervaring, snelle service. Accuraat antwoord op mijn vraag per mail.
Nvt
Goede oplossing
mooie producten
Snelle levering. Altijd goed.
Snel en netjes
Snelle levering. Goede prijs. Positieve ervaring!
Er zitten supplementen van Vitals enVitakruid in het assortiment die door de strenge productiecontroles tot de beste in de markt kunnen worden gerekend. Dit completeert met stipte Levering garandeert een volle tevredenheid. Er is nogal wat rommel op de markt, ik heb daarom onderzoek naar leveranciers gedaan. Aanrader.
Lager dan een week moeten wachten en nagenoeg geen contact in de tussenliggende periode.
Duidelijke website, kwaliteitsproducten voor goede prijzen, producten goed verpakt tijdens verzending
Door de laagste prijs voor het eerst besteld maar ga hier zeker vaker bestellen
Redelijke snel.en goede service. Zou er zeker nog een keer beatellwn
kwalitatieve supplementen ,waarop men kan vertrouwen.
Niets mis met de geleverde producten, wel met verzenden. Schuld werd gelegd bij Post.nl terwijl ik bij andere webwinkels mijn spullen wel snel kreeg met diezelfde Post.nl
Kan het nog niet eggen is voor ons de eerste keer.
Snelle levering, goede informatie. Mijn favoriete leverancier,
Snelle levering en prima kwaliteit/ prijs verhouding.
Het zijn goede betrouwbare producten en ik vind het fijn als ik zelf kan kiezen hoe het geleverd wordt, zodat ik niet helemaal dag thuis zit en de hele tijd berichten krijg over wisselende levertijden. Ik heb er geen gebruik van hoeven maken, maar de klantenservice is goed bereikbaar en het is een duidelijke site met duidelijke informatie
goed!
Het product dat ik heb besteld en betaald, bleek bij nader inzien toch niet op voorraad. Waar ik blij was dat ik het eindelijk had gevonden en ook nog tegen een schappelijke prijs, ben ik flink teleurgesteld. Omdat het bedrag niet direct wordt teruggestort, bestaat de kans dat ik het elders ook niet meer kan kopen. Jammer, maar ik zal het een keer opnieuw proberen, ook voor andere producten.
Beste Marianne, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We begrijpen uw teleurstelling en willen graag enige verduidelijking geven over hoe ons voorraadbeheer werkt. Sommige producten hebben we niet altijd op voorraad in ons magazijn. Deze bestellen we pas bij onze leverancier zodra er een bestelling van een klant binnenkomt. Het kan helaas voorkomen dat, net wanneer we jouw bestelling willen plaatsen, de leverancier tijdelijk voorraadproblemen ervaart. Hierdoor kunnen we het product niet altijd binnen de gebruikelijke 1 tot 3 werkdagen uitleveren. In zulke gevallen nemen we altijd contact op met onze klanten om hen op de hoogte te stellen van de situatie. We bieden dan meestal de opties om te wachten tot het product weer beschikbaar is, de bestelling te annuleren, of te kiezen voor een alternatief product. We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken en bieden onze oprechte excuses aan voor het ontstane probleem. We streven ernaar om deze situaties tot een minimum te beperken en om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven en dat we u dan beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Vitacijn
Jaren geleden werd ik door mijn homeopaat op jullie site geattendeerd en ik ben een regelmatige bezoeker. Zeer ruime sortering en korting wanneer je meer exemplaren van een product besteld. Regelmatig leuke aanbiedingen en bij leveringsproblemen korte en heldere communicatie.
Goed gevarieerd aanbod van topmerken.
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.