Goed aanbod, snelle levering.
Ik gebruik supplementen van Vitals, deze zijn hier goed geprijsd en de levering is altijd vlot.
Goede producten en snelle levering. Volgende dag in huis. Zeker een aanrader
Via een overzichtelijke site vind je het gewenste artikel. Dan volgt een digitale afwikkeling van het adminestratieve deel,waarbij je zelfs je eerdere bestellingen kunt opzoeken! Na een digitale controle kan er niets meer fout gaan!
De bestelling ging gemakkelijk via de website. De bestelling kwam binnen twee dagen volgens afspraak. Positieve ervaring. De prijs lag lager dan bij de drogist.
Snelle levering, gewoon op voorraad, geen gedoe
Zaterdag besteld en een week later nog niet binnen. PostNL blijft het steeds de bezorging uitstellen. Het zou de dinsdag bezorgd worden bij een pakketautomaat.
Prima service, geen klachten
Duidelijke omschrijving op de site, veel info, scherpe prijs en snelle levering.
Prima leverijng
I am receiving emails from VitaCijn to finish my order. Like spam. When I finally conclude the order and pay I immediately receive the confirmation after a cancellation. Why VitaCijn insisted to finish my order to cancel latter on.
TEVREDEN, MAAR SPIJTIG DAT ELKE DAG SENIOR "TABLETTEN" NIET MEER TE VERKRIJGEN ZIJN
Snelle levering.
Zekerben ik tevreden over de bestelling de Terra Nova was voordelig en keurig verpakt en de bezorging ook inorde.
Keurig verpakt en vlotte levering
Bijna nergens beter geprijsd. Er was onverhoopt een product uit voorraad, daarop werd ik gebeld om tot een oplossing te komen. Goede service!
Pakje is met een (kleine) omweg, dankzij het meedenken van de medewerker, uiteindelijk toch zo spoedig mogelijk op ons adres aangeland.
Snel en goed!
Werd snelle levering toegezegd.Niet op website gemeld dat artikel niet voorradig was. Toen artikel wel voorradig was, ging levering snel en goed.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hanteren een levering tussen 1-3 werkdagen. Binnen dit termijn is uw bestelling bezorgd. Helaas zat bij uw bestelling het weekend ertussen waardoor het langer duurde voordat u uw bestelling ontvangst kon nemen. Marieke - Vitacijn.
Zeer correct
Product is prima maar geef slechts een 6 omdat de verzending totaal niet vlot verliep
OK
Goed product, goedkoper dan elders en de volgende dag in huis!
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.