Groot assortiment en snelle levering
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd
verkeerd product geleverd. na telefonisch contact direct opgelost
Lekker snel en scherpe prijs
Snelle levering. Al de volgende dag.
Snelle levering, het product werkt voor mij goed!
Ik had via internet perongeluk het verkeerde product besteld, heb meteen gebeld en uitgelegd. Mevrouw pakte het op en heeft het veranderd. Ze was erg aardig. Zelfde dag is het nog verzonden en een dag later had ik het binnen.
Snelle levering, eenvoudig bestelproces en aantrekkelijke prijzen.
I I have placed an order for three products. I have waited about two weeks for delivery because one product claimed in stock is actually unavailable. Even more ridiculous is the fact that the other two products are delivered with wrong products, after waiting for two weeks. I request a return delivery for the wrong products to be collected at my address. However, it is refused, and they even reject to provide me the right products. Their logic is that when they make mistake, the customer should fix it.
Beste, In de afgelopen 2 weken hebben wij meermaals contact gehad met u. Wij hebben aangeboden dat u de producten gratis kon retourneren en hebben u een retourlabel opgestuurd om dit mee te doen. Wij hebben ook aangeboden de juiste producten gratis op te sturen. Dit heeft u alleen geweigerd. Wij hebben inderdaad een verkeerde bestelling geleverd. Dit willen wij graag, uiteraard kosteloos, voor u oplossen. Niels - Vitacijn
Excellente productkwaliteit en snelle leveringservice
Snel bezorgd en alles perfect.
Het prosuct helpt mij erg goed
Ik voel mij gezonder
Snel en lekker goedkoop jammer van de verzendkosten
Snel verzorgde servies
Super , snelle levering
Eerlijk gezegd: geen ervaring want ik heb hier voor het eerst één product besteld en daar ben ik net mee gestart…
Ruim aanbod en heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen, top!
Snelle, overzichtelijke site. Erg scherpe prijzen. Snelle verzending.
In orde ontvangen. Het is normaal dat ik iets bestel, netjes betaal en dat de bestelling gewoon binnenkomt conform de gewekte verwachting. Dat is geen wereldprestatie, dan is gewoon. Doodgewoon. Aanbevelen doe ik nooit als het gaat om wat ik normaal gesproken kan verwachten. Daarom geen aanbeveling, maar ook geen afkeuring!
website werkt goed ,produkt wordt snel bezorgt
Naast een scherpe prijs een uitstekende service en snelle levering
Makkelijk te bestellen. Na bestelling snel verzonden. Netjes verpakt.
Scherpe prijzen Snelle service Bij vragen vriendelijke begeleiding en medewerking.
Venekoterweg 42
8431 HH Oosterwolde
Vitacijn is 1 van de grootste webwinkels in voedingssupplementen in Nederland en Belgie. Vitacijn levert de A-merken die u normaal alleen bij therapeuten en de betere drogisterijen kunt krijgen.