Top ervaring

Matras is top goede sevice zeker een aanrader. Maak voor jullie zeker reklame

Beloven wat geadverteerd wordt.

Snelle en goede afhandeling. Maatwerk en kwaliteit. Top

Wat slapen we heerlijk!!

We kunnen geen negatief punt bedenken dan… dat hadden we veel eerder moeten doen!!

Rond uit Top

Goed advies, klaar terwijl u wacht en prima passing in onze VW transporter T5gp en het licht prima

Goede service en produkt

Wat een geweldig bedrijf en service

Afspraak gemaakt en worden daar precies op tijd volgens afspraak geheholpen. Beginnen met koffie en het uitproberen van de matrassen, na onze keuze gaat er een medewerker in de camper de juiste maten opnemen. Terwijl wij weer aan de koffie zitten, kan je zien hoe ons matras gemaakt wordt. Na 2 uur rijden we weer weg met onze camper met uiteraard het nieuwe matras

Het aan bevelen waard

Vriendelijk mensen perfect geholpen goede kwaliteit Dus kortom een 10

Goed geholpen en de wensen zijn perfect omgezet in een fantastisch matras en topper.

Uitstekende uitleg en fantastisch product

We hebben bij Seminautic een nieuwe matras voor onze camper laten maken . Van het maken van een afspraak tot het leveren van de matras was een simpel en duidelijk proces . Uitstekende uitleg - in meting en levering !

Snelle service en een hele goede kwaliteit matras

Uitgerust

Gewoon geweldig, wordt uitgerust wakker als wij toe zijn aan nieuwe matrassen thuis zien jullie ons weer komen.

Uitstekende service en heerlijke matrassen

Goede ontvangst. Professionele uitleg.Ambachtelijk werk geleverd !!

Goed matras leuke prijs en mooi om te zien hoe het is gemaakt

Geweldig bedrijf perfecte service

Zaterdag 15 juni naar seminautic gereden met de caravan en geweldig ontvangen . Na goede uitleg een matras uitgezocht voor in de caravan en binnen het hele proces kunnen volgen. Na een kopje koffie was ons matras klaar en lag het al in de caravan. Het slaapt perfect en zijn zeer tevreden.

Top bedrijf met zeer kundig/vriendelijk personeel

Hebben in onze camper in 2023 twee matrassen laten maken en zijn nu ook voor in de caravan naar Seminautic gegaan. Na een maand op ons matras te hebben geslapen beviel deze toch niet zo best. Ook dit is geen probleem bij Seminautic. Tommy heeft ons hierbij zeer keurig geholpen om voor ons alsnog een perfect matras samen te stellen. Van ons een dikke 10

Zeer goede matras

In onze buscamper hadden we steeds na een weekje last van onze rug met de standaard Knaus matrassen ,, nu hebben we deluxe matrassen 18 cm bij jullie aangeschaft en slapen 4 weken als een roos .. Dus bedankt ik jullie voor de professionele uitleg , de opmetingen in onze buscamper met zelf een verbetering .. Waar we vroeger nog een middenstuk hadden is dit weg en zijn onze matrassen nu twee delig en mooi aanpassende vorm. Onze oude originele matrassen zijn mooi verpakt en voorzien van een folie. Twee uur na onze bestelling waren ze reeds klaar .

Gewéldig slaap genot

Ik Gebruikt mijn Matras van Seminautic nu een jaar naar volle tevredenheid

Vorig jaar een matras van seminautic aangeschaft. Werd goed voorgelicht over de soorten en uiteindelijk een matras laten maken die aan mijn eisen voldeed. Nu een jaar gebruikt voldoet de matras nog steeds aan de eisen die ik toen stelde. Goede ondersteuning tijden het liggen. Niet te hard en niet te zacht. Seminautic top gewoon ik ben super tevreden.

geweldig

ik heb hier mijn bestaande matrassen de kernen laten vervangen . helaas hadden wij zelf bedacht dat de hardste versie wel goed zou zijn . helaas bleek al snel dat dit een verkeerde keuze was. met pijn in de heupen tot gevolgen . gelukkig konden we tegen een kleine vergoeding de kern laten aanpassen . wij zijn dik tevreden zelfs ons eigen hoezen zijn nog even hersteld . nog nooit zo snel een matras op maat laten maken top service

Uitstekende service en heerlijke matrassen

De service in de winkel was een warm welkom. Zeer gastvrij ontvangen en goed geholpen met uitleg over de matrassen. Wij slapen in de camper zo ontzettend lekker op onze op maat gemaakte matrassen. Stiekem slapen we hier veel lekkerder dan in ons bed thuis.

Consept klaar terwijl u wacht is hier van toepassing.

Na klein mis verband ivm tel. afspraak bij aankomst toch nog netjes geholpen nadat we direct met onze nieuwe caravan vanaf het caravancentrum langs gingen om er direct een nieuw matras in te laten maken en de oude van de vorige eigenaar af te voeren zodat we direct heerlijk op een nieuw matras die avond op onze camping in Landgraaf konden slapen in onze nieuwe caravan. En we hebben heerlijk geslapen. Toch unieke dat je binnen zo'n korte tijd een nieuw matras aan kunt laten meten en maken en dit ook nog voor je neus kunt zien ontstaan.

Eerst een matras voor de caravan besteld. Geweldig dat je er op kunt wachten en ook nog een gratig overnachting krijgt op een camping. De matras beviel zo goed (gewrichtsklachten véél minder geworden) dat ik deze matras ook graag voor thuis wilde hebben. Goede info hierover gekregen. Afspraak voor bezorging gemaakt, ik kreeg datum en later tijdslot. Half uurtje voor aankomst kreeg ik een telefoontje dat de bezorger er aan kwam. Klopte ook. Matras is naar boven gebracht. Kortom: goede info, goede kwaliteit en afspraken worden goed nagekomen. Aanrader dus.

Uitstekend!

Na afspraak werden wij vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Na uitvoerige uitleg en "proefliggen" kozen wij voor een matras, dat meteen werd gemaakt. Blij plaatsing in de camper bleek de matras aan één schuine kant enkele centimeters te breed, waardoor de deur van het toilet/douche er langs schuurde. Er werd ons meteen toegezegd dat er een nieuwe matras gemaakt zou worden en wij de iets te brede matras gewoon mochten gebruiken omdat we de dag erna op vakantie zouden gaan. Volgens werd de nieuwe matras binnen enkele dagen na onze vakantie bij ons thuis voor de deur geruild voor de juiste matras en geplaatst in de camper. Top service!

Na het vlotte afspraak maken werden we: - stipt op tijd geholpen - kregen we heerlijke cappuccino bij aankomst - werd er goede uitleg gegeven - konden we in alle rust “ proefliggen” en kiezen - in een zeer net schoon professioneel bedrijf - mag je zelf tot een jaar na aanschaf voor €75 nog omruilen als het product niet bevalt - kregen we op dinsdag een Walrave hoeslaken kado PERFECT AAN TE RADEN BEDRIJF

Heerlijk slapen op nieuwe matras

Vorig jaar nieuwe matras laten maken bij jullie bedrijf. We konden erop wachten. Prima geregeld. Toen we op de camperplaats waren, bleek het onder matras niet te zijn meegenomen. Één telefoontje. We komen het gelijk even brengen. Prima toch.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel