Zeer vriendelijke ontvangst start al bij het aankomen rijden en duurt tot bij het vertrek. Hier is een klant nog koning.
De matrassen zijn tot in de finesses vervaardigd met alle onze wensen. Ze sluiten perfect aan op de ruimte in onze caravan en ze liggen voortreffelijk. Ze voegen zich naar je lichaam zonder te zacht te zijn en garanderen een goede nachtrust. De speciale koelcoating die ik op mijn matras heb laten aanbrengen, werkt prima. Ondanks hoge temperaturen heb ik voortreffelijk geslapen.
Ik ervaar geen rugpijn meer op de nieuwe matras. Zelfs mijn hondje wil ook de matras claimen
Voor onze vakantie een nieuwe matras voor ons hefbed in de caravan laten maken. Prettig geholpen en vlot weg met een nieuwe matras in de caravan en Seminautec heeft de oude ook afgevoerd. Tijdens de vakantie bleek het toch nog niet optimaal te liggen. Contact opgenomen en een nieuwe afspraak gemaakt. Zeer netjes geholpen en een nieuwe verbeterde vulling van de matras gekregen tegen enkel de betaling van het verschil tussen het originele product en het verbeterde product. Er nu een eerste lange nacht op geslapen en dat gaat nu helemaal goed.
Kussen is dik en hard. Matrassen liggen fijn.
Bij aankomst krijg je een lekkere kop koffie en die drink je op met uitzicht op het atelier waar de matrassen handgemaakt worden. Een adviseur komt je adviseren en laat je ook proef liggen op verschillend samengestelde matrassen. Als de keuze gemaakt is krijg je een vrijblijvende offerte. Wij zijn akkoord gegaan en terwijl wij even naar de woonboulevard gelopen zijn werd onze matras gemaakt. Toen we terugkwamen werd de matras in de caravan op het bed gelegd. Alleen was het matras gespiegeld waardoor een uitkeping aan de verkeerde kant zat. Met heel veel excuses werd de matras met spoed alsnog op de juiste manier gemaakt zodat we alsnog een goed op maat gemaakt matras kregen. En nog een dekbed voor het ongemak. Ik zeg altijd waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, en als die weer goed opgelost worden hebben ze aan mij een tevreden klant. En slapen doen we als een roos op onze nieuwe matras.
Voor de 2e keer een matras laten maken. Wat een ontzettende fijne ervaring, wederom. Denken echt met je mee en adviseren waar mogelijk. Omdat we bestaande klant waren, 10% korting. Het liep iets uit en 2 kussens gratis. Allemaal pluspunten!!!!!! Slapen nu 5 nachten op het matras en met kussens en zijn hele blije mensen. Omdat wij zo'n 8 maanden onderweg zijn, hebben we wel de duurdere matrassen gekozen. Want waarom zou je onderweg op minder dan thuis willen slapen!
Vanaf de binnenkomst tot vertrek super service! De matrassen liggen perfect en zijn vakkundig ingemeten en gemaakt. Oude hebben we daar achter kunnen laten. Wij zijn héél blij met onze nieuwe matrassen van Seminautic!
Fijne ontvangst en supergoed geholpen bij aanschaf matrastopper voor in camper.
Correct vriendelijk en goed geholpen met duidelijk advies. De zitkussens waren een uur laat klaar.
Positieve aandacht voor de klant. Goede service. Snelle levering g. Binnen 2 uurna aankomst reden we weg met een nieuwe matras. Slaapt heerlijk.
Het wachten tijdens het maken van het matras is goed te doen. Koffie etc. Je kijkt in de hal waar je het matras gemaakt zit worden. Het matras is echt van uitstekende kwaliteit. Tijdens het plaatsen hebben ze bij mijn camper de douchedeur ontzet. Dit is echt heel netjes opgelost. Ik mocht het laten maken en zij hebben de factuur betaald. Voor het ongemak kreeg ik nog een hoeslaken. Ik had er ook al één ontvangen bij aanschaf van matras.
Warm ontvangst met koffie en prima uitleg gekregen van de matrassen en de diverse opties. Na ons keus hebben we IKEA bezocht en aan het einde van de ochtend was ons camper matras klaar. Zelf heb ik nogal snel last van mijn rug tijdens de nachtrust maar op dit matras niet. Kortom wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en het eindresultaat!
We kwamen voor 2 nieuwe matrassen in onze caravan. De oude matrassen werden gebruikt als mal, maar omdat ze doorgezakt waren bleek dat de nieuwe matrassen te groot waren en paste niet in de bedbakken. Dit werd direct netjes opgelost en kregen compensatie voor het lange wachten 2 nieuwe Walra onder lakensets erbij. De oude matrassen worden door Seminautic netjes afgevoerd en hadden wij geen omkijken meer na.
Door artrose en slijtage in mij onderrug en daarbij nog fibromyalgie was het belangrijk voor mij om een geschikt matras te vinden. Thuis slaap ik het beste op een waterbed, met het advies van Seminautic kwam er een geschikt matras uit. Ik heb hier nu 3 weken achtereen op geslapen en heb net zo goed geslapen als thuis. Dit is prima investering investering geweest!
De matras blijft zijn vorm goed houden en erop slapen is bijna zoals thuis. Hoewel de aankoop je diep in je portefeuille doet tasten, de matras is zijn geld waard. Het verschil met de zogenaamde premium matras die bij de camper geleverd worden, is enorm groot. Proficiat ook voor de geleverde service bij Seminautic. Wij hebben één van onze twee matrassen achteraf nog 5 cm laten inkorten, geheel zonder extra kosten!
Met de caravan langs gekomen. Experts in de winkel, alles mogen proberen. Na een uurtje was het matras klaar en konden we controleren en proefliggen. Na 3 weken nog steeds erg tevreden.
Geen stijve rug als we ‘s morgens opstaan!
Na de vriendelijke ontvangst in een mooi bedrijf, voelde we ons direct al op ons gemak en hadden al vertrouwen in het bedrijf. Na advies en geholpen te zijn bleek ons gevoel goed geweest te zijn. Ik heb al verschillende mensen hier naartoe gestuurd en zijn ook allemaal tevreden. GA ZO DOOR.
We zijn heel goed geholpen en hebben een goed matras en goede kussen in onze caravan. We hebben voor thuis ook nieuwe matrassen nodig dus we komen zeker terug.
Ik slaap deze vakantie voor het eerst op mijn Seminautic Excellent matras, heerlijk zacht, ontspannen en ondersteunend . Daarvoor had ik een vriendelijk en professioneel advies in het showroom en werd het daarna perfect op maat gemaakt en afgeleverd op de plaats waar mijn camper op dat moment stond . Top ervaring !
we hadden de matras in onze camper aan laten passen en kwamen er thuis achter dat ons bed in de camper beter voldeed als thuis. Nu ook de topdekmatras voor thuis erbij besteld en geleverd gekregen. Kunnen we thuis net zo goed als in de camper slapen. Prima geregeld!
We hebben een matras op maat laten maken voor onze camper want deze was na vele jaren aan vervanging toe. We werden warm onthaald en hebben kunnen gadeslaan hoe dit in zijn werk gaat. Na onze 4 weken reis bleek dat het resultaat van een aantal minuten testen ons niet naar de meest geschikte matras heeft geleid, maar dit kan opgelost worden door de matras in te ruilen voor een andere en dit tegen een kleine meerprijs.
Ondanks onze vertraagde aankomst op een vrijdag, werden we netjes te woord gestaan en goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe caravanmatras. De matras werd ter plaatse vakkundig ingemeten, geproduceerd en geplaatst. De matras is super. We slapen nu veel beter dan op de standaard caravan matras.
Daar we nog maar 5 nachten op de nieuwe matras geslapen hebben, kunnen we er nog niet veel over zeggen, binnenkort gaan we voor 6 maanden op reis, dan zal ik iets laten weten . Maar seminautic is een fantastische firma met heel professionele mensen. Heel vriendelijk en echt een aanrader voor wie een matras nodig heeft. Groetjes.
Originele beoordeling
Daar we nog maar 5 nachten op de nieuwe matras geslapen hebben, kunnen we nog niets erover Zeggen, binnenkort gaan we voor 6 maanden op reis, dan zal ik iets. Laten weten . Groetjes.
Ekkersrijt 7423
5692 HL Son en breugel