Alle afspraken werden nagekomen

Vanaf ontvangst tot en met vertrek werden we goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang en plaatsing in onze caravan.

Top geregeld

Prima geregeld. Heerlijk matras. We slapen super in onze kamer. We kunnen het iedereen aanbevelen.

Enorm goede keus!!

Mijn vrouw en ik sliepen reeds 7 jaar op de matrassen die geleverd waren in de Hobby caravan. Ik heb chronische rugklachten maar in het voorjaar toen wij met de caravan erop uit gingen, stond ik iedere morgen met behoorlijke rugklachten op. Wij besloten daarop 2 nieuwe matrassen te kopen bij Seminautic. Wij hebben deze matrassen vijf weken uitgeprobeerd op vakantie in Frankrijk. Heerlijk geslapen en uitgerust wakker geworden iedere dag. Bijna geen last van de rug bij het opstaan. Wij hadden gekozen voor de warm/koude matras (medium) In een woord: Formidabel! Zeker een aanrader voor anderen.

De service voorziet in een behoefte.

Perfecte service maar daar betaal je ook behoorlijk voor.

Het concept om met het oude matras erheen te rijden en een aantal uren later met een nieuwe terug is geweldig! Er wordt goed geadviseerd en naar de klant geluisterd. We zijn erg tevreden over ons nieuwe caravan matras!

Super raad ik aan bij vrienden

Super service volgens afspraak, bij aankomst heb ik mijn keuze kunnen maken betreft de hardheid van de matras. Na het opmeten en 1.30 u later was de matras gemaakt en geplaatst door de werknemers in mijn camper. Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit die jullie aan de klanten geven. Groetjes Hugo Verdyck

Snelle adequate service

Geweldig matras , goed advies om binnen één matras te combineren ivm verschil in gewicht. Heerlijk geslapen!

Mijn cijfer zegt genoeg.

Positief, met nog wat kleine verbeter puntjes.

Erg prettig vanaf binnenkomst

Erg fijne matras op maat gemaakt van hoge kwaliteit, goed advies prettig geholpen. 2 uur binnen geweest en met een nieuwe matras in de caravan weer weg alles wordt geregeld voor je.

Snelle en uitstekende service.Klaar in een uurtje bij een koffie en je hebt een goede matras.

Je komt goed ontvangst prima service.

Correcte levering en zending

Mooi doek kwaltitatief sterk en blijft mooi.

Wat een team,wat een service. Van aankomst tot vertrek een perfecte begeleiding Bij het inleidings gesprek nemen ze uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw noden,met een koffie ,thee,of water .Alsook bij het uittesten van de matras en het hoofdkussen. Als de keuze gemaakt is,binnen het uur heb je uw matras en hoofdkussen,wat een luxe Ook uw oude matras en hoofdkussen mag je daar achterlaten voor recyclage. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe matras en/of hoofdkussen nodig heeft op maat gemaakt. Een dikke proficiat aan het hele Seminautic team.

snel en vakkundig geholpen

Wij werden snel, vakkundig geholpen.

Snel geholpen en heerlijk geslapen.

Top service!!!!!!

Makkelijk via site afspraak maken, keurig netjes ontvangen en geholpen, duidelijke uitleg en alle verschillende opties kunnen testen/proefliggen. Daarna vlot gemaakt terwijl wij genoten van kopje koffie/thee en reden we met ons nieuwe matras in de camper weer verder. Inmiddels hebben we het matras zo'n 3 maanden in gebruik en het ligt perfect.

Netjes en stipt

Matrassen zijn goed gemaakt, juiste informatie gekregen en zijn stipt op tijd geleverd

Goede service, met een goed advies op onze persoonlijke wensen. Na advies wordt het matras gelijk gemaakt en kan het meegenomen worden. Super!

Goed advies

Goed advies en snel geholpen! Top Bedrijf

Een hoog tell sell gehalte in dit bedrijf. De matrassen zijn goed, ze zijn op dezelfde dag klaar en ons matras ligt heerlijk! Het tell sell gehalte (its amazing!) zit’m in de verleidingen die worden voorgelegd waarbij je het gevoel hebt er geen nee tegen te kunnen zeggen. Maar verder, prima service!

Professioneel- snel - kwaliteit

Zeer goede nachtrust in de camper dankzij jullie.

Een top service

Eerst een afspraak maken. Na aankomst een lekker bakje koffie . Na een goede uit leg .de juiste keuze kunnen maken. Het werd keurig in de caravan geplaatst. En de oude wert er uit gehaald. Na ongeveer 2 uur weer op de snelweg. Om tevreden op vakantie te gaan.

Vakkundige medewerkers, goed advies. Matras wordt in de caravan gelegd en het oude matras kon je achter laten.

Deskundig advies en de uitvoering voldeed aan de verwachtingen.

Zie boven.

vlotte service, heel goede ontvangst en super goede matrassen

geen 10/10 omdat we naar onze bescheiden mening de (kleine) zijmatrassen van onze mobilhome net is te breed zijn waardoor het hefbed soms blokkeert.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel