Luisteren goed

Voor de caravan wilden we een nieuw matras, het eerste was te hard. Er is heel goed geluisterd naar alle fysieke klachten en beperkingen, en alle tijd genomen. Daarom slapen we nu super in de caravan. Binnenkort gaan we voor nieuwe hoofdkussens.

Duidelijk eerlijk concept, ze doen wat ze zeggen.

Uitleg van concept is duidelijk. Alles overzichtelijk. Snel en netjes wordt er gewerkt.

Fantastisch!

We hebben een matras voor onze caravan laten maken. Nu net terug van ruim drie weken vakantie en geen pijn in onze rug. Het maken van de matras was leuk om te zien. Goede service en de extra nacht overnachting was helemaal top!

Afspraak maken, langskomen met matras, proef liggen op eigen matras met verschillende aanpassingen, keuze maken, topper in productie en binnen 3 uurtjes weer op weg met heerlijke slapend bed.

Geweldig goed georganiseerd

Ontspannen wachten op je nieuwe pasklare matras geweldig leuke gezellige mensen erg relaxed allemaal Een zeer prettige sfeer!! Ga zo door!!

Hadden we jaren eerder moeten hebben

Heerlijk matras, slaapt net zo lekker als thuis

Geweldig, mooi en snel. Toppie.

Prima ontvangst, nadat we eerder een gesprek hebben gehad wat voor een type matras wij wilden hebben voor in de caravan. Ook 2 kussens mee besteld. Op 6-6-'23 begon onze vakantie met de rit met de caravan naar Seminautic in Schijndel. Op de afgesproken tijd werd het oude matras afgevoerd en konden wij onder het genot van een bakkie prima koffie het maken van onze nieuwe matras aanschouwen. Was leuk om te zien. Het hele proces heeft 2½ uur geduurd, waarna het matras en kussens in de caravan werden gelegd. De volgende dag heeft Seminautic tot 2x toe mijn kussen extra gevult zonder extra kosten in rekening te brengen. Daarna nog 5 weken heerlijk geslapen op ons nieuwe matras en kussens.

De maten van de slaapplaats van de boot zijn in onze haven digitaal opgemeten, de matrassen zijn ook gebracht en in de boot gelegd. Als de matrassen toch niet helemaal goed liggen, kunnen ze ook nog aangepast worden … super toch!

Netjes, snel en volgens afspraak

Ik heb heerlijke matrassen laten maken voor op mijn boot! Zó fijn dat er eerst professioneel werd opgemeten ( was mij nooit gelukt met alle schuine vlakken en bochten) daarna goede uitleg over het soort matras en de levering was vlot! We slapen nu heerlijk!!!

Een topper binnen 3 uur in mijn camper, geweldig!

Van het moment van afspraak inplannen tot betaling, heb ik als zeer positief ervaren. Professionele benadering erg prettig. Voelt bij jullie dat de klant nog koning(in) is! En het fijnste is dat ik op de topper geweldig slaap! Dank jullie wel!

Supersnel en behulpzaam

Wij waren een uur vroeger dan onze afspraak gepland was en daar waren zij alleen maar blij mee. We werden direct keurig behandeld en we hebben nu een heerlijk nieuw matras. Bedankt!

Heerlijke matrassen net als thuis

Zoveel beter dan de originele campermatrassen. Op maat keuze te maken over de hardheid/comfort. Het kost wel wat, daarom een 9, maar dan heb je ook wat. Een goede nachtrust is goud waard.

Perfect en transparant

Perfect en transparant

perfect

goede, vriendelijke en nette service. en bovendien een perfect matras. zo doorgaan.

Uitstekende service

Goede kwaliteit matras. Binnen een uur op maat gemaakt, terwijl wij verwend werden met een hapje en een drankje. Oude matras konden we achterlaten.

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Geen spijt van de aanschaf van nieuwe matrassen in onze caravan. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!

Super matras vriendelijk geholpen. Erg leuk om te zien hoe het gemaakt wordt. Komen zeker terug voor een matras thuis

Alle afspraken werden nagekomen

Vanaf ontvangst tot en met vertrek werden we goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang en plaatsing in onze caravan.

Top geregeld

Prima geregeld. Heerlijk matras. We slapen super in onze kamer. We kunnen het iedereen aanbevelen.

Enorm goede keus!!

Mijn vrouw en ik sliepen reeds 7 jaar op de matrassen die geleverd waren in de Hobby caravan. Ik heb chronische rugklachten maar in het voorjaar toen wij met de caravan erop uit gingen, stond ik iedere morgen met behoorlijke rugklachten op. Wij besloten daarop 2 nieuwe matrassen te kopen bij Seminautic. Wij hebben deze matrassen vijf weken uitgeprobeerd op vakantie in Frankrijk. Heerlijk geslapen en uitgerust wakker geworden iedere dag. Bijna geen last van de rug bij het opstaan. Wij hadden gekozen voor de warm/koude matras (medium) In een woord: Formidabel! Zeker een aanrader voor anderen.

De service voorziet in een behoefte.

Perfecte service maar daar betaal je ook behoorlijk voor.

Het concept om met het oude matras erheen te rijden en een aantal uren later met een nieuwe terug is geweldig! Er wordt goed geadviseerd en naar de klant geluisterd. We zijn erg tevreden over ons nieuwe caravan matras!

Super raad ik aan bij vrienden

Super service volgens afspraak, bij aankomst heb ik mijn keuze kunnen maken betreft de hardheid van de matras. Na het opmeten en 1.30 u later was de matras gemaakt en geplaatst door de werknemers in mijn camper. Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit die jullie aan de klanten geven. Groetjes Hugo Verdyck

Snelle adequate service

Geweldig matras , goed advies om binnen één matras te combineren ivm verschil in gewicht. Heerlijk geslapen!

Mijn cijfer zegt genoeg.

Positief, met nog wat kleine verbeter puntjes.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel