Kennis van het vak en goede service maar niet goedkoop.

Werden heel hartelijk ontvangen. Gesprek met verkoper was prettig, had goede uitleg over product.Na gesprek was de matras vrij snel klaar. Overigens het is niet goedkoop ( twijfel niet aan kwaliteit van het product )en een prijs afspreken was niet mogelijk. Met andere woorden de prijzen van de matrassen staan vast. Maar verder prima bedrijf om je matras te kopen.

Allereerst de matras slaapt heerlijk!! Het ontvangst is goed geregeld en de verdere service is ook fantastisch. Mooi om het zien hoe de matras gemaakt wordt

Super bedrijf

Prima bedrijf. Goede ontvangst en begeleiding. Wel duur. Uw medewerkers hadden wel de matras ondersteboven in de vouwwagen gelegd.

Kon niet hoger dan een 10 geven, maar een 11 of 12 had ook makkelijk gekund!

Van het maken van de eerste afspraak tot en met de service bij de omruilgarantie heb ik niet anders dan fantastische ervaringen opgedaan met dit bedrijf!! Ik had een probleem met het bed in mijn caravan. De mensen van Seminautic maakten een gedegen analyse, bekeken de situatie in de caravan grondig en kwamen met goede oplossingen. Ook toen de gekozen matrassterkte na uitproberen nog niet helemaal optimaal bleek, werd weer opnieuw een gedegen analyse gemaakt en is de uiteindelijke oplossing nu naar volle tevredenheid. Kort gezegd: men nam mijn probleem uit handen en loste het heel servicegericht op! Kom daar nog maar eens om in deze tijd. In één woord geweldig! Dank!

geweldig goed

Geweldig goed

We hebben 2 nieuwe matrassen een hard en een zacht gekocht. Geweldig ontvangst en een zeer goede uitleg. Terwijl je het proces kon volgen . Ben ook zeer tevreden over de kussens. EEN DIKKE PLUIM....

Geweldig snel en professioneel geholpen

Er wordt alle tijd genomen om tot een goed lig comfort te komen. En wat na 4 weken gebruik ook zeer zeker gelukt is.

snelle, professionele en vriendelijke service, top !

heel positieve ervaring wat ontvangst, uitleg en snelheid betreft

Zij maken het woord klantgerichtheid waar!

Ze doen wat ze beloven en nog een beetje meer. Hartelijke ontvangst. Alle tijd.

Snelle service, heerlijk matras

We kwamen voor een topper voor de camper maar werden geadviseerd dat niet te doen omdat de matras van de camper zo hard was dat het geen effect zou hebben. Binnen 2 uur hadden we een op maat gemaakte matras in de camper liggen. Daarna drie weken vakantie heerlijk erop geslapen. Half sterretje aftrek omdat het wel duur is.

Prettig geholpen en een zeer fijn matras gekregen

Al vanaf het eerste telefonische contact merlte ik dat de klant centraal stond bij dit bedrijf. Opgewekte en vrolijke mensen aan de telefoon. Dat ging verder toen we er eenmaal waren. Er wordt de tijd genomen voor uitleg en maken van een keuze. En dan kan je zelf zien hoe het matras gemaakt wordt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Topmatras voor een weldadige nachtrust

Na bespreking en keuze ter plaatse, matras ingemeten en na twee uur weer op pad naar onze vakantiebestemming, waar we ruim vier weken plezier hebben gehad van deze matras

Prims

Onderweg naar bestemming langs gereden op afspraak. Alles prima geregeld. Topper bevalt prima.

Super bedrijf, aanrader als je een matras nodig hebt

Vriendelijke ontvangst met lekkere koffie.Er werd naar ons geluisterd, zeer professioneel advies gehad, wij hebben een bestelling geplaatst, ivm drukte konden we niet wachten maar de matrassen werden op korte termijn keurig thuisbezorgd.We slapen er heerlijk op en zijn voor 100 procent tevreden

Service is top, prijs van de matrassen is wat hoog

Medewerker luistert goed naar onze wensen, is niet extreem “aanbevelend” maar laat de volledige keuze aan de klant. Matras snel gemaakt. Fijn dat alle oude matrassen achtergelaten kunnen worden. De prijs is aan de hoge kant. Bij een ”midden” pakket zou de matrasbeschermer op de lattenbodem er best bij mogen zitten. Het matras slaapt lekker. Absoluut tevreden maar neem wel een portemonnee mee.

Fantastische ontvangst en snelle dienstverlening

Niets dan lof voor jullie ! Wij werden zeer goed ontvangen met een koffietje, kozen onze matras na een gesprek met een medewerker en een uurtje later hadden wij een nieuwe matras in onze motorhome ! Waar we ook nog super op slapen ook ! En daarbovenop nog een gratis nachtje op de camping :)

Ze komen na wat ze toezeggen!

Giede service, klantvriendelijk ontvangst en belangrijkste is met je meedenken over de beste prijs-kwaliteit voor jouw portemonnaie.

Heel tevreden.

Wij zijn snel en vakkundig geholpen. We hebben even gewacht met het schrijven van een review totdat we de matrassen gebruikt hadden. De matrassen liggen zeer confortabel. We werden lekker uitgeslapen wakker.

Prima matras slaapt heerlijk

Mijn vrouw slaapt er heerlijk op ik minder vind hem erg hard maar ik had daarvoor ook al lichamelijke klachten die moeten eerst over zijn pasvorm lakens perfect

Goeie nachtrust ligt comfortabel

Uitstekend geholpen

'N geweldige topper voor de caravan.

Snelle service en levering terwijl je wacht. Topper voor de rondzit van de caravan laten maken. We slapen heerlijk.

Super.

Alle aandacht en verzorging. Keurig afgewerkt en service.

Zeer tevreden met de matrassen

Snel een heel goed product

Kundig en klantvriendelijk

Goed geholpen Slapen super op onze nieuwe topper

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel