Snelle, vlotte en kennisvolle informatie en levering producten

Geweldige service

En inderdaad je kunt er op wachten

Top service en produkt

Goede ontvangst. Uitstekende informatie voorziening. Ongedwongen sfeer. Uitstekende matras voor ons FB in onze caravan. Tip: aanrijroute naar de lokatie completer en concreter maken.

Fijne service, goede kwaliteit en snel! Matras ligt super.

Grandioos

De kwaliteit van de matrassen is top! Ze slapen heerlijk! En de organisatie loopt als een geoliede machine! Drive in principe werkt super! Complimenten!!!

Klantvriendelijkheid en product.

Na afspraak veel eerder geholpen. Snelle service, Koffie of iets anders werd aangeboden en geserveerd. De gemaakte topper was perfect en werd meteen in de caravan gelegd. Totale indruk van dit bedrijf:”TOP”.

Geweldige service, vriendelijke mensen, goede kwaliteit

Ik ben zelf de matras niet gaan halen, mijn zus heeft dat voor mij gedaan. Toen ze thuis kwam en ik vroeg het ging heeft ze minstens 10 keer gezegd hoe vriendelijk iedereen daar is en hoe goed ze haar hebben geholpen. Als ik haar moet geloven (wat ik ook doe) kon het bijna niet beter, ik heb enkel positieve dingen gehoord. Daarbij is de matras die we daar kochten ook nog eens van hoogste kwaliteit (gelijk de mensen daar dus). Hij ligt heel goed en de koelende toplaag doet zeker zijn werk.

Vakkundig geholpen

Fijn geholpen en meegedacht over nieuwe matrassen/zithoek in onze caravan. In een week geleverd. En de matrassen slapen echt heerlijk. Zeer tevreden

Snelle en vriendelijke service

Zeer aan te raden. De matrassen zijn van super kwaliteit en we slapen er geweldig op. Binnen een week klaar en thuisbezorgd, zeer vriendelijk personeel!

Prettige en vakkundig advies.

Wij zijn vriendelijk en gastvrij ontvangen, heb ben aansluitend goed advies gehad. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Duidelijk en netjes

Keurige ontvangst en een heldere uitleg over wat zij gingen doen

Fantastische service en een heerlijk bed

Keurige behandeling, inmeten, proef liggen en klaar terwijl je wacht.

Ze maken hun woorden waar !

Via hun website eerste kennismaking met Seminautic en ik had al snel een goed gevoel bij dit bedrijf. Goede en professionele website met antwoorden op mijn wensen. Ik zocht nieuwe matrassen voor mijn caravan bed en ik wilde niet lang wachten en/of extra op en neer rijden. Bij Seminautic viel alles op z'n plek en na anderhalf uur kon in wegrijden met precies passende matrassen na mijn keuze en hardheid. In september 6 weken op tour in Frankrijk en dan weet ik of de matrassen aan mijn verwachtingen hebben voldaan.

heel prettige ervaring met dit bedrijf

Gastvrije ontvangst. Men nam alle tijd om ons voorlichting te geven over de matrassen. Op tijd koffie en de order was in een uur klaar.

Klantgerichte en - vriendelijke service met een uniek concept.

professioneel

Het is strak en goed geregeld en komen afspraken goed na. fijn bedrijf

Geweldig bedrijf

Van tevoren maak je een afspraak via de website. Je neemt het kampeermiddel mee naar Seminautec, daar wordt alles goed ingemeten. Service is erg goed. Vriendelijke mensen. Goede adviezen. En uiteindelijk een heerlijk matras om op te slapen.

Goede service en een geweldige kwaliteit!

Hele fijne service. Net terug van vakantie en wat hebben we heerlijk geslapen!!

Fijne service.

Goede informatie

Fantastisch, heerlijk op geslapen.

Wat een geweldige ervaring om het hele proces mee te kunnen maken en daarna er zo fantastisch op te kunnen slapen! Wat een verbetering! Dat hadden we eerder moeten moeten doen, met vriendelijke groet, Jeanne

Hh

Vj

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit. Klant vriendelijk vaklieden Heel goede services en duidelijke uitleg en geduld

Opnieuw lekker slapen !

Vlotte en vriendelijke ontvangst. Aandacht voor onze wensen. Vlotte service volgens afspraak. Ondertussen al paar keer kunnen 'testslapen' en matras is absolute aanrader. Zeer tevreden.

Geweldige service en heel klantgericht.

Goede service. Op afspraak met caravan naar het bedrijf, waar de matras meteen wordt gemaakt en in de caravan wordt gelegd. Matras is ook van bijzonder goede kwaliteit.

Top geregeld.

Heel goede service en een prima matras.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel