Goede matras,super levering

Heel goede ervaring

Vriendelijk en snel geholpen

Het matras voldoet aan onze wensen

Wat een heerlijk matras

Veel comfort matras met een split mijn vrouw de benen omhoog maar ik kan gewoon recht slapen ook de schans werkt prima onder het matras dus zeer tevreden

Top service en (klant)vriendelijkheid

Prettige ontvangst, goede adviezen, leuk het productieproces te kunnen zien. Matras is zonder extra kosten thuisbezorgd.

Goede service en snel

Slaap heerlijk en zelf met Pinksteren kwam men inmeten

Zeer goed ontvangen en goed advies

Na een goed onvangst Een goede uitleg wat er mogeijk was ,hebben we gekozen voor een nieuw matras voor in de camper ,ook het proberen op het samengestelde matras in de showroom was voor ons en de 180 dagen aanpas mogelijkheden de doorslag na 1 week volgens afspraak het nieuwe matras geleverd Zijn zeer tevreden over dit bedrijf Komen de volgende keer weer terug

Ik kan maar 1 ding zeggen het is fantastisch team die ons van het begin tot het eind van het product hebben geholpen . We hebben het thuis meteen uitgeprobeerd ook met het warme weer om lekker op het matras gelegen. En wil zeggen dat we heerlijk slapen en geen last van mijn rug heb als ik op sta. Bedankt voor alles ik weet wel dat ik zeker terug kom als we weer een matras nodig hebben.

Geweldige service

Ik kan kort zijn; Jullie doen wat jullie beloven.

Meedenken met de klant in het kwadraat!

We werden warm welkom geheten vanaf het moment dat we uit de auto stapten. We konden de caravan niet meenemen, maar middels foto’s werd er gekeken naar wat wij nodig hebben (lattenbodem egaal maken en een fijn matras). Nadat we alles besproken hadden en een goed matras hadden uitgezocht, werden we na 45 minuten al gebeld dat onze bestelling klaar stond. We hebben de verkoper beloofd om foto’s te maken van de mat op onze lattenbodem, zodat hij op die manier kon meekijken of het de juiste oplossing bleek te zijn. Deze ervaring was echt enorm fijn. Mochten we ooit toe zijn aan een nieuw matras, dan weten we waar we naartoe gaan. Seminautic!

Goede uitleg gehad, en zeer snel geholpen. Matra bevalt prima

Super om je net geteste bed zo gemaakt te zien worden

Van ontvangst tot levering perfect

Het totale proces loopt echt op rolletjes. Goed ontvangst met gelijk een kop koffie. We hebben nog maar twee nachten op het matras geslapen maar wel heerlijk wakker geworden zonder drukplekken op de heupen want het originele matras was veel te dun. Wij kunnen alleen maar positief zijn over zowel de medewerkers die ons te woord hebben gestaan en advies hebben gegeven tot aan het matras.

Geweldige service en uitstekende kwaliteit.

Zelden een klantvriendelijker bedrijf mee gemaakt. Echt uniek in zijn soort. Vriendelijk, deskundig, en uitstekende kwaliteit van producten. Ik beveel het iedereen aan!

Geweldige service!

Snelle afspraak, goede ontvangst. We werden in de watten gelegd! Deskundige advies en de matrassen waren in een uur tijd klaar! Ze zagen er keurig uit.

Top snelle afspraak en nog dezelfde dag slapen op het nieuwe matras

In de ochtend gebeld of er nog plekje was, gelukkig wij konden nog vroeg in de middag terecht en dezelfde avond sliepen wij op ons nieuwe matras. Ps hij ligt nog steeds heerlijk. Top service dank.

Top geregeld! Even een afspraak maken en alles is geregeld. Ze leggen het zelfs in de auto.

Wij hebben een topper gekocht voor de caravan. Deze moest op maat gemaakt zodat het goed past. We hadden een matras meegenomen waar hij op moest liggen. Deze haalde ze zelfs voor mij uit de auto en toen alles klaar was hadden ze zelfs die matras ook even in folie ingepakt. Helemaal top Een min punt. Nu ligt mijn vrouw langer in bed dan ik en moet ik zelf het ontbijt klaarmaken. ;-)

Prima deskundig en gastvrij bedrijf

Voor onze camper, deze zomer twee nieuwe matrassen laten maken. Heldere uitleg, keuze’s voorgelegd. Leuk detail dat je het proces van maken kunt volgen. Twee uur later werden de matrassen in de camper geschoven. De oude konden daar blijven. Top geslapen hadden we eerder moeten doen!

Super geholpen

Wat een goed concept!matras op maat naar wens klaar in een uur. Klantvriendelijkheid met een hoofdletter K!

Goede service, fantastische matrassen en snel gemaakt

Goede ervaring met dit bedrijf. Hartelijke ontvangst, goede voorlichting en perfecte matrassen. Je kan wachten terwijl de matrassen gemaakt worden, waarbij je zicht hebt op de fabricage van je eigen matras onder het genot van een kopje koffie

Goede snelle service!

Wij wonen niet in de buurt en zijn met de camper die kant op gereden voor informatie. Ze konden dezelfde dag nog de matras op maat maken. Moesten paar uurtjes wachten en dat kon daar op locatie, maar ik ben lekker gaan wandelen. Matras ziet er top uit en slaapt goed.

Nette ontvangst, goede begeleiding bij de mogelijke keuzes. Snelle afhandeling. Overzichtelijke factuur.

Geweldige service

Je komt en wordt direct super vriendelijk ontvangen. Na enkele minuten ook al geholpen. Binnen 2,5 uur was het bed weer opgemaakt en konden we verder. Wat een top product. We zijn een waterbed gewend thuis, in verband met spierziekte, maar werkelijk dit bed slaapt ook uitstekend. Ik zal het iedereen aanbevelen

top geregeld

Vanaf de eerste afspraak tot de uitvoering is het perfect geregeld. Goede ontvangst, en uitvoering ter plaatse . aanrader voor een ieder. En belangrijk ook weer lekker geslapen.

Zeer te vreden

Goede klantvriendelijkheid, zeer correct geholpen!

Top kwaliteit matras en Top service

De ontvangst, het verblijf, de mogelijkheid om in de buurt te Campersen of het maak proces bij te wonen zijn ideaal voor als je op afstand woont!

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel