Top kwaliteit, klant vriendelijk

We zijn met open armen ontvangen, zéér vriendelijke onthaal. Verwend geweest met koffie en thee. Mooie en duidelijke uitleg over de producten. Testen van de producten. Prijzen overlopen, Je krijgt een mooie gelegenheid om te beslissen, er wordt niets gedwongen. Na goedkeuring binnen een uur en half : nieuwe matras, die je mee kan volgen als deze gemaakt wordt door de ramen tussen magazijn en verkoop punt. Nog nooit in ons leven zo'n service gekregen. Top Firma dikke 5 sterren en zekers een 10 Groetjes Familie Van de Velde-Van den Bergh uit België

Geweldig goed geholpen.

Voor een 2e keer, een aanrader

Prachtig concept, top product.

Onder het genot van een bak koffie, kregen we eerst advies over de mogelijkheden. Vervolgens werd alles direct op maat gemaakt en geplaatst. Slapen nu 6 weken, (elke nacht) op het matras, en het is de investering absoluut waard. Tevens het vermelden waard, onze vier kinderen waren mee. Ook die werden tijdens het wachten geweldig verzorgt en konden naar hartenlust spelen in de speel / game hoek.

Vriendelijke ontvangst

Prettige sfeer, goede voorlichting en een goed bakje koffie

verbazend...! binnen 1 uur 15 min was de matras met al mijn gekozen optie s klaar en konden we de volgende dag op vakantie !!

Fijne bediening. Mooi materiaal. Transparant

Een betere service is niet mogelijk

Het uitzoeken en aanschaffen van een nieuw matras voor onze caravan was voor ons bij Seminautic een zeer aangename ervaring. Echt fantastisch. Vriendelijk ontvangst, snelle service en professioneel advies. Kwaliteit in service en product.

Vakmensen

Mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Van onthaal tot de matras in de camper lag alles super gelopen. We slapen zalig!

Top super

Communicatie was goed, we werden goed ontvangen en onze matras was snel klaar en voldoet prima.

Zij doen wat zij beloven

Gisteren hadden wij om 11.00 uur de afspraak staan en werden keurig ontvangen. Even later meldde zich slaapexpert Stan die ons haarfijn meenam naar het eindresultaat. Er werd rustig de tijd genomen en perfect uitgelegd wat de verschillende mogelijkheden waren. We hebben uiteindelijk gekozen voor de Rolls Royce onder de matrassen met de coolcoating. We zijn even teruggereden naar onze camping in Nijnsel en om 15.30 uur werd onze aankopen in de camper geplaatst. Perfect passend. Stan had aangegeven dat wanneer wij een grotere camper zouden kopen, de matrassen konden worden aangepast. In iedergeval voordeliger dan hele nieuwe aan te schaffen. In ons enthousiasme hadden we echter de oude achtergelaten. Vanmorgen per mail contact opgenomen en 1 a 2 uur later beide Stan dat onze oude matrassen ware "gered" uit de recycling container. Klasse.

Na 25 nachten te hebben geslapen op ons nieuwe matras kunnen we stellen dat het een beste koop is geweest!

Oplossingsgericht

Als er een probleem is wordt het opgelost

Oplossingsgericht

Als er een probleem is wordt dit opgelost

Zeer mooi en fijn matras top service

We hebben het matras via de “drive-through” gehaald. Hartstikke netjes geholpen en vervolgens binnen een uur heb je een top matras op maat. Leuke mensen allemaal, waren ook erg lief voor onze golden retriever die gewoon mee mocht (dus ook binnen). Al vele nachten op geslapen zeer tevreden.

Heerlijk matras waar we meteen op konden liggen dezelfde avond

Na proefliggen was het duidelijk welk matras het zou worden. Ook namen we een molton en overtrek op maat. Leuk was het om in de fabriek te kunnen kijken en al de materialen te zien. Na 2 uur was alles klaar en hadden we het geluk de laatste stappen te kunnen zien. Het matras konden we meteen s’avonds gebruiken en lag heerlijk. Dus een goede keuze.

goed advies.

vriendelijke geholpen. het matras is echt binnen een uur klaar.

Een TOP concept!

Wij hebben goede ervaring met seminautic

Wat een geweldige en complete service!

Wat een goede service bieden ze hier. Ontvangst is netjes en tijdens het gesprek onder het genot van een kop koffie of thee wordt er echt naar je wensen geluisterd. Ook bij het uitproberen van matrassen wordt er meegedacht en opnieuw heel goed geluisterd. Alles wordt verder verzorgd, innemen oude matras wanneer je een nieuwe besteld, die direct op maat wordt gemaakt. Je kan het maken van de matras door de vakmensen bekijken terwijl je wacht. Matras wordt keurig beschermd in de camper geplaatst en we hebben heerlijk geslapen op de nieuwe matras en kussens. Super bedankt!

Zeer klantgerichte organisatie

Zeer tevreden vanaf de eerste kennismaking per telefoon tot en met het inladen van de matras in mijn auto. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven wat betreft klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.

Een geweldig goede matras

Tijdens een bezoek aan de showroom in Son en Breugel kun je in het atelier kijken waar de matrassen gemaakt worden. Na het proef liggen de bestelling geplaatst. Even schrikken van de prijs maar ja we hebben wel de beste matras gekozen voorzien van een Cool laag. De levering duurde wat langer als voorzien omdat we wat later in de middag er waren konden wij er niet op wachten. We hebben heeeeeerlijk geslapen op deze matrassen, echt een aanrader.

Hervorragend!

Klasse. Während des Osterurlaubes in den Niederlanden zufällig per Zeitungsannonce entdeckt und quasi ' en passant ' die alte Matratze ersetzt. Keine Wartezeit dank Termin. Alles sehr gut organisiert und freundliches Personal. Und die Schlafqualität ist hervorragend. Sehr empfehlenswerte Firma.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super ervaring zeer deskundig

goede voorlichting, zeer deskundig komen hun afspraak na. super gewoon. perfecte matras.

Prachtige zaak, goede informatie en zeer snel klaar. Matras en kussens zijn zoals verwacht met het proefliggen..

Zeer goed matras en mooie winkel

snel, goed, vriendelijk

Vanaf het eerste moment dat er contact was werd alles uit handen genomen. Afspraak ingepland, vriendelijk ontvangen. De opties werden getoond, we kunnen voelen wat de verschillen zijn. Het matras wordt ter plekke gemaakt. Of we ook nog wilden proefliggen tijdens een kampeerweekend op een camping in de buurt? Matras mee naar huis genomen en in de caravan gelegd. Het oude matras mochten we later inleveren. Het matras voldoet aan alle wensen. We zijn heel tevreden. Perfecte service, complimenten

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel