Snelle service, klantvriendelijk en heerlijke matras ingemeten gekregen

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Ik begrijp nu dat het maken van een afspraak nodig is. Dat wij aankwamen stonden er al meerdere campers te wachten. Voor elke klant is voldoende tijd en aandacht. Goed advies gekregen en de matras werd nauwkeurig ingemeten. En na anderhalf uur werd mijn matras netjes in de camper gelegd. Vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen op mijn nieuwe matras. Ongelofelijk dat een matras van slechts 12 cm zo goed kan ondersteunen! ik ben zeer tevreden en blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Geweldig bedrijf

Wat een fijn bedrijf, en wat een goed matras

Excellent

Vriendelijk, snel, perfect

Zeer klantvriendelijk en prima kwaliteit van het produkt.

Vriendelijke ontvangst op het afgesproken tijdstip. Zeer bereidwillige en deskundige begeleiding bij het kiezen van het juiste matras. En we zijn heel erg tevreden over het resultaat!

Niet kunnen testen

Service en vriendelijkheid is top, ook dat je er op kunt wachten is ideaal. Alleen heb matrassen maar 3 dagen kunnen proberen, mijn man is daarna opgenomen op IC met heftige streptokokken A bacterie, waarvan hij nu nog aan revalideren is. Zodra we een poosje hebben kunnen proberen zal ik mijn bevindingen alsnog delen

Zeer tevreden vanaf het moment dat de afspraak is gemaakt tot aan de levering.

Gewoon aan te bevelen. Geen gezeur, accuraat en netjes.

Gewoonweg een geweldige service en topproducten

We hebben sinds half maart nieuwe matrassen in onze caravan. We zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. Dat maak je tegenwoordig niet meer vaak mee. Na een gesprek en een proefopstelling hebben we onze keuze gemaakt. Binnen 1 1/2 uur hadden we twee nieuwe matrassen in onze caravan liggen die volledig op maat waren gemaakt. Dezelfde nacht hebben ze uitgeprobeerd tijdens de gratis campingovernachting die we kregen aangeboden en toen hebben we heerlijk geslapen en dat doen nog steeds. Echt super!

Matras perfect, accessoires minder

Matras perfect, accessoires minder

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Top ontvangst, denken heel goed mee om aan u wensen te voldoen. Maatwerk is ook degelijk maatwerk, wij lieten van 3 aparte matrassen 1 matras maken. Het past perfect en is top kwaliteit. We slapen nu even goed in onze mobilhome als thuis.

Snel en toch zorgvuldig

Goede ontvangst en netpersoneel.

Top advies

Fijne uitleg en superfijn advies

Perfect bedrijf

De afspraak gemaakt en op tijd bij jullie aangekomen Super vriendelijk geholpen en daarna vijf weken op weg met onze camper En perfect geslapen op de nieuwe matras Echt een aanrader om bij jullie een nieuwe matras te laten maken Nogmaals bedankt voor de perfecte service

Goede service, advies en topmatras

We zijn zeer gastvrij ontvangen. Er wordt de tijd voor je genomen om tot een goed advies te komen en vervolgens kan je onder het genot van een kopje koffie/thee het maak proces van je matras bekijken. En belangrijk, het eindresultaat mag er zijn. Prima topmatras.

Zeer goede matras, vriendelijkheid en klantvriendelijkheid

Je wordt op afspraak, zeer gastvrij en op een goede en snelle wijze geholpen.

Prima service en een goed matras geleverd!

Fijne ontvangst met een lekker kopje koffie. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden én de mogelijkheid tot proefliggen. Het matras was ruim binnen de afgesproken tijd klaar. Fijn geholpen bij het plaatsen van het matras en werd ook nog eens geholpen bij het opmaken van het bed! Het oude matras mochten we achterlaten. Een aanrader!!

Bij binnenkomst netjes ontvangen met koffie en koekje afgesproken tijd klopt netjes na uitleg verschillende soorten matrassen en uitgeprobeerd te hebben zijn ze mee naar de camper gegaan om te meten daarna prijsopgaven ontvangen en een uur later lagen de matrassen netjes in de camper. Ga zo door zou ik zeggen

snel en erg goed.

In 2 uur tijd een matras gekozen, ingemeten, gemaakt en geleverd. Klasse ! Een erg goed liggend matras voor onze micro-camper. helemaal tevreden.

Goede bediening en uitleg super bedrijf en service

Deskundige begeleiding en zeer klantvriendelijk

Vriendelijke mensen en vlot geholpen

Wat ze zeggen maken ze waar ; in een uurtje was onze topper klaar Ligt fantastisch we zijn er erg blij mee

Goede uitleg, en een snelle levering.

Via de site een tijds afspraak gemaakt. Bij de afspraak werden we vriendelijk ontvangen. Met goede uitleg en proef liggen op verschillende matrassen. Daarna werd de matras gemaakt, waar we op konden wachten. ( In de buurt zitten verschillende grote winkels waar je, je ook kan vermaken in de tussentijd) Ze legde de matras in de camper en de oude mannen ze er in. Zeker een fijn bedrijf en een aanrader.

verbazingwekkend klantgericht

we kwamen laat aan voor een advies, zeer vriendelijk ontvangen en uiterst professioneel behandeld. Matrassen konden niet meer dezelfde dag woden geleverd, maar werden keurig later (zonder kosten) geleverd op ons thuis adres!

Geweldige service

Vandaag een matras gekocht voor de caravan. We zijn goed geholpen door Alex. Wat een top zaak. Dankjewel voor de goede service.

Kwaliteit èn klantvriendelijkheid

Onlangs heb ik een meubelmaker een tweepersoonsbed laten maken voor de logeerkamer. Daar heb ik een matras bij de matrassenfabriek bij laten maken. Onze dochter slaapt sinds 2 jaar ook op een matras van de matrassenfabriek en het ligt heerlijk. Helaas bleek de meubelmaker een fout te hebben gemaakt. Gebeld, maar kreeg een botte reactie en geen medewerking. De matrassenfabriek gebeld en uitgelegd wat het probleem was. De eerste reactie was “hartstikke vervelend maar geen zorgen, wij kunnen dat oplossen, waar de fout ook ligt.” Een uitzonderlijk klantvriendelijke reactie. En zo geschiedde, het probleem is opgelost en ik heb nu een heerlijk bed voor gasten! Ik realiseer me heel goed dat de matrassenfabriek veel meer heeft gedaan dan ze hadden hoeven doen. En dat gebaar waardeer ik enorm! Een dikke pluim voor jullie!

Perfecte service en heerlijke matrassen.

's Middags om 15.30 aangekomen met de camper, matrassen werden opgemeten, overnachting aangeboden op camping in de buurt en de volgende dag om 16.00 uur de matrassen opgehaald. Perfecte service en heerlijke matrassen

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel