Topmatras goede service

Snelle engoede service

Super goede ervaring

Wij hebben 2 keer een nieuw mastras laten maken in onze campers. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Het is best prijzig maar daarvoor krijg je wel een snelle service en een goed matras!

Snel, vriendelijk, goede matrassen.

We slapen fantastisch op ons nieuwe campermatras en denken erover om deze ook voor thuis aan te schaffen.

Klantvriendelijk, eerlijk bedrijf, die je een terug een zalig slaapcomfort schenken op jou maat!!

We hebben vele positieve reviews zien passeren maar ook gehoord, dit heeft onze keuze gemaakt om met Seminautic in zee te gaan. Hiervan hebben we nog geen seconde spijt gehad. We reden tot ginds met onze camper, werden heel warm en vriendelijk onthaald. We kregen op een zeer duidelijke manier een woordje uitleg, daarna werd er naar onze wensen geluisterd en kwamen we tot een deal. Terwijl ze ter plaatse de matras maakte, hebben we de Ikea een klein 700m verder bezocht. Na onze middag versnapering was onze matras klaar en konden we ermee naar huis. Het slapen op deze matras is een heel groot verschil, net alsof we in ons eigen bed thuis lagen. Een echte aanrader !!! zeer degelijk materiaal.

Top matras

2 nieuwe matrassen laten maken voor in de camper , top eerst mogen proefliggen dan nieuwe matrassen gemaakt in een uur klaar en ze liggen heerlijk geen pijn meer in de rug . Vriendelijke mensen nemen ruim de tijd voor te helpen niks is te veel wij zijn heel tevreden

totaal perfecte dienstverlening en producten

Van het begin tot het eind een fijne aankoop ervaring, Of het nu het eerste telefonische contact betreft, het terplekke opmeten of de uiteindelijke plaatsing, helemaal perfect!!!

Fantastisch matras en vakkundig advies

Met de caravan naar Eindhoven gereden voor een nieuw matras. We kregen vakkundig advies en ruim de tijd om proef te liggen. We werden prettig geholpen. Na de keus voor het soort matras werd het bed in de caravan opgemeten en is er een mal vervaardigd. Het is leuk om je matras door het productieproces te zien gaan. Na een uurtje was het matras klaar en werd het in de caravan neergelegd. Het paste excact. Opvallend was hoe goed het hele proces bij Seminautic in elkaar zit. Verkoop, productie en betaling zijn perfect op elkaar afgestemd. Een geoliede machine zonder zakelijkheid. Respect! Deze zomer hebben we er drie weken naar volle tevredenheid op geslapen. Het was ons elke euro waard. Het bed is zwaarder dan het vorige waardoor het wat meer moeite kost om het omhoog te krijgen als je in de serviceruimte moet zijn, maar dat nemen we graag op de koop toe.

Professionele ontvangst

Zeer comfortabele topper!

Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken

Wij kochten voor onze caravan twee nieuwe matrassen. Het advies ter plaatse was duidelijke en de matrassen snel vakkundig gemaakt. Leuk om onder het genot van een kopje koffie de bedrijvigheid in de werkplaats te kunnen volgen. En de nieuwe matrassen liggen heerlijk.

heerlijk slapen

We hebben in onze vakantie het matras goed kunnen testen. 3 weken op geslapen. Rug en heup klachten waren stukken minder dan voorheen wanneer we in de caravan sliepen. Zeer tevreden dus met het nieuwe matras en de service.

Top service, vlot geholpen

Prima service, vlot geholpen. Matras wordt ter plaatse opgemeten, oude kon daar gelijk blijven om af te voeren. Levering / bezorging thuis was prima volgens afspraak.

Perfecte service

Het ging zoals voorspelt in de advertentie!

Ik slaap terug heerlijk

Ervoor was ik geradbraakt als ik wakker werd. Nu ben ik uitgeslapen. Ook veel minder last van fysieke ongemakken.

Topmatras voor in de caravan, ligt heerlijk,precies op maat gemaakt.

Uitstekende service en meegedacht!

Uitstekende service

Geweldige belevenis!!!

Hele fijne zaak, geweldig ontvangen en dat begon buiten al. Nog nooit zoiets meegemaakt... echt een fijne zaak.

Alles perfect geregeld.

Goede ontvangst Professionele uitleg Ambachtelijk werk geleverd

Zeer goed professioneel bedrijf snelle vakkundig personeel

Super bedankt fijn bed professioneel personeel en prijs kwaliteit perfect

Prima produkt

Hebben bij Seminautic voor onze camper nieuwe matrassen laten maken. Werden goed voorgelicht en hebben gekozen voor de excellent medium uitvoering. Hebben gescheiden bedden. De eerste nacht moest ik even wennen. Nu na tientallen keren op het matras te hebben geslapen. Kan ik zeggen het is een perfect matras.

Tevreden

We werden vriendelijke ontvangen tijdens onze afspraak. Ook goed voorgelicht en er werd gekeken naar onze wensen. Afhandeling na bestelling geplaatst te hebben ook correct.

Zeer kundige adviseur

Na een goed advies toch maar een nieuw matras in onze 3 jaar oude FENDT. Wat een wereld van verschil. Slapen weer super lekker

zeer vriendelijk en behulpzaam, efficiënt en snel. goede uitleg en fijne matrassen.

Goed advies

Topper op het matras voor de caravan gekocht. Ligt heerlijk!!

Super bedrijf, super product!

Begin juli bij Seminautic geweest voor twee nieuwe matrassen voor onze camper. Prettig ontvangen en na een kopje koffie door één van de matrasexperts door het keuzeproces heen geholpen. Criteria zijn natuurlijk verschillende kwaliteiten, comfort en bijbehorende prijzen. Door middel van o.a. proefliggen keuze gemaakt. Daarna inmeten, zodat de productie kon worden begonnen. Gedurende de wachttijd even naar een kampeerwinkel in de buurt gereden. Weer terug bij Seminautic waren de matrassen klaar en werden ze geplaatst. Na afrekenen onze trip verder gezet. Na 3 weken kwamen we er achter dat de keuze om één van de matrassen "soft" te laten maken misschien toch niet helemaal goed was geweest. Na telefonisch contact diezelfde dag nog een afspraak gekregen voor "omruilen" en weer door het keuzeproces gegaan. Toen een ander keuze gemaakt, die ondertussen prima bevalt. Samenvatting: Super bedrijf met een super product en waar klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel gedragen wordt! Een absolute aanrader!!!

Top bediening en bedrijf.

Als je nog niet aan de beurt bent krijg je koffie of thee met wat lekkers erbij. De bediening is vriendelijk en er wordt met je meegedacht, alles word nagemeten in onze camper. En het is klaar terwijl u wacht, de oude matrassen worden eventueel ook ingenomen. De matrassen worden echt op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met hoe jou rug in elkaar zit.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel