Pluspunten
Ik ben al jaren klant en zou geen ander willen! Maartje & Linda zijn schatten! Ik kijk er altijd naar uit als ik weer mag gaan! Heerlijk ontspannen en vertrouwd! Een grote aanwinst voor Venlo!
VerbeterpuntenGeen! Lekker door blijven gaan zoals jullie al doen! Dan maken jullie nog heel veel mooie beauty’s!
Pluspunten
Tijdens mijn eerste kennismakings afspraak werd ik al helemaal in de watten gelegd door Maartje, de eigenaresse. Ik was gelijk op mijn gemak en ze legde alles goed uit. Ze is proffesioneel en straalt een rust uit. Als ze praat praat ze zachtjes, en dat is heel prettig. Na afloop straalde mijn huid en het voelde heerlijk aan. Heel tevreden gevoel al met al; ik kom zeker terug voor een volgende behandeling!
VerbeterpuntenNiets
Bedankt voor je mooie review Petra! Tot gauw weer!
Pluspunten
Passie voor het vak!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Maartje kijkt met een kundig oog naar mijn huidklachten. De behandelingen hebben vrijwel meteen een positief effect op mij huid. Zo voelt mijn huid gladder aan. Het gebruik van het QMS reinigingsprodukt is erg prettig.
Bedankt voor je mooie review! Tot gauw weer bij Beleza Pura!
Pluspunten
Snel en verzorgd.
Pluspunten
de persoonlijke benadering al bestel je via internet.
Verbeterpuntengeen verbeter punten voor Maartje
Pluspunten
Super service! Ik kijk altijd uit naar de fijne behandelingen bij Beleza Pura! Ook wanneer ik producten bestel worden deze snel geleverd.
Pluspunten
S'avonds besteld en de dag nadien in de ochtend ontvangen, van service gesproken!
Pluspunten
Genoten van een fantastische Meet & Treat. Heel anders dan alle beauty behandelingen die ik eerder heb gehad. Lekker en verrassend. Naar huis gegaan met een heerlijk, ontspannen gevoel en een stralend huidje.
Pluspunten
Fijn dat er snel gereageerd wordt op vragen via mail. Daardoor voel je dat je serieus genomen wordt.
VerbeterpuntenDe verpakking. Mogelijk versturen in een doos ipv een zak.
Pluspunten
Het gaat echt om de klant en de conditie van hem/haar huid
VerbeterpuntenHeb geen tips, blijf zo door gaan!
Pluspunten
Top. Meer dan vriendelijke en persoonlijke benadering. Bijzonder voor een webshop!
Bedankt voor uw fijne reactie! Dat horen we graag!
Pluspunten
Klantvriendelijk, top producten en super behandeling!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Sinds ik deze producten gebruik en door het geregeld bezoek aan mijn schoonheidsspecialiste ( die deze producten ook gebruikt ) is mijn huid aanmerkelijk verbetert.
Pluspunten
Bestelling online gedaan. Keurig de volgende dag binnen met een kleine warme groet en leuke kerstster. Voortaan mijn spulletjes hier bestellen. Fijn.
Pluspunten
Super tevreden!!! Actief zoekende naar een oplossing bij niet voorradig product
Pluspunten
De kleine maar fijne persoonlijke benadering d.m.v. schrijven persoonlijk door Maartje
Pluspunten
Top. Al jaren trouwe vaste klant. Ook mooie producten waarmee ze werken.