Snelheid

Container kom dezelfde dag nog gewisseld worden

Gemakkelijk en snel geregeld

Vandaag besteld morgen geleverd zonder poespas

Snelle professionele service

Zeer tevreden over de service. Zondag ontdekte ik dat er door een bedrijf veel grofvuil in de container was gegooid ik heb dit eruit gehaald en gemaild naar container service of ze de container zo snel mogelijk willen halen. Maandagochtend heel vroeg was de container weg

Volgens afspraak

Container geleverd en opgehaald volgens afspraak.

Goed bedrijf komt afspraken na.

Container op afgesproken dag geleverd en opgehaald. Vriendelijk personeel

keurig op tijd geleverd

de container werd keurig op tijd geleverd en op gehaald. verplaatsen van dag was mogelijk.

Fijne, goede en snelle service. Nu al 2x gebruik van gemaakt naar volle tevredenheid!

Hele goede club, meerdere goede ervaringen

container besteld, was eerder dan afgeproken op het afleveradres, foutje met de planning, keurig gecommuniseerd met de klant, prima plek voor de container gevonden. Bij aankomst op de afleverplek klant helemaal blij Al vaker zaken gedaan met m&M, altijd zeer tevreden

super

Afspraak maken en prijs is prima

Zeer goede service

Zeer goed.

Prima service, snel geregeld

Prima service, snel geregeld

Komt afspraken na

Contact is goed. Komt afspraken na.

Gewoon goed

Snel en makkelijk

Superservice

Zeer goed geholpen. Snel, vriendeljjk, handig, een aanrader!

Zeker aan te bevelen

Snel

Werkt super zo

Container is makkelijk te bestellen. Je wordt gebeld ter bevestiging. Brengen van container binnen de afgesproken tijd. Container wordt geplaatst naar wens. Ik had al een ophaaldatum afgesproken en dit is volgens afspraak verlopen

Één woord: uitstekend

Ik heb al ongeveer 10x een container van M&M gehad en altijd werd dit vlekkeloos geregeld. Top service en een top bedrijf!

Vakkundig

Creatieve manier van plaatsen van de bak op de aanhanger

Altijd makkelijk schakelen met M&M

Fijn bedrijf om mee te werken. Chauffeurs denken mee met plaatsen. Ophalen via berichtje op de website.

Goed telefonisch bereikbaar en vlotte en goede service. Aardige meneer die de container brengt.

Container netjes op afgesproken tijd geleverd en opgehaald

Makkelijk te regelen.

Hartstikke fijn om een container te bestellen, het is een overzichtelijke site. En met de levering ging het goed. Chauffeurs die met je meedenken. Erg fijn.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen