Container snel geleverd, wordt meegedacht door chauffeur waar container het beste te plaatsen. Container aanmelden voor ophalen gaat makkelijk via de site.

Super gewoon !

Vragen goed beantwoord! Goede service !

Super goede en snelle service

Container huren was betaalbaar, goede en snelle communicatie. Kortom: Dik tevreden en een aanrader.

Prefect

Na een vrij late bestelling, snel geleverd. En na aanvraag voor ophaling de volgende dag zonder gedoe opgehaald. (Zonder dat ik thuis was)

Snel en geen gedoe

Snel en makkelijk container bestellen, prettige communicatie

Snel en conform afspraak

Eenvoudig online bestelproces. Container netjes geleverd en volgens aanwijzing geplaatst. Na bellen dat ie vol was, was de container 1,5 werkdag later weer opgehaald.

Fijn en vlot contact bij het leveren en ophalen. Er wordt met jou meegedacht. Een betrouwbare partij.

Prima bedrijf!

Een container regelen gaat heel makkelijk, afspraken worden prima nagekomen!

Vlotte service, keurig vooraf gebeld om te melden dat de container geplaatst zou worden en alles razendsnel geregeld. Dit bedrijf is een voorbeeld van hoe je klanten op de juiste manier behandelt. Ik beveel M&M dan ook van harte aan. Echt een topbedrijf!

Snel, volgens afspraak en super klantvriendelijke chauffeur

Volgens afspraak op tijd geleverd en klantvriendelijk

Hele snelle en fijne service!

Een hele prettige ervaring gehad met M&M containerservice. Snel contact over het plaatsen en weer ophalen van de container.

Goede service. Ik kreeg eerst een container die niet goed geleegd bleek te zijn. Na 1 telefoontje omgewisseld voor een lege en toen die vol was na een belletje snel opgehaald. Aardige mensen; goede/snelle service en redelijke prijs.

Very good service and straightforward.

It was easy to order. Delivery and pick up was without any hassle.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service

Snelle en goede service

Bij M&M een big bag online besteld en opgehaald, voor afvoer van tuingrond. Hebben een goede en duidelijke website, en bij het ophalen van de big bag ging het ook soepel en vriendelijk. Voor het afvoeren van de volle big bag was één telefoontje voldoende, en werd deze volgens afspraak opgehaald. Hiervoor hoefde ik niet thuis te blijven.

Prima kwaliteit en goeie prijs

Een container reserveren gaat heel eenvoudig. Kort daarna een telefoontje gekregen met bevestiging van de bestelling en het tijdslot wanneer de container geplaatst wordt. Vervolgens wordt de container mooi op tijd geplaatst. Laten ophalen is 1 telefoontje plegen en het is geregeld. Dus topservice!

Snel geregeld en topchauffeur

Flexibel, snel geregeld en nog even kunnen lachen met de chauffeur. Aanrader!

Super snelle en betrouwbare service !

Ideale service ! We komen hier zeker terug als we verder gaan met de verbouwing

Fijn dat er ze snel gereageerd wordt!

Vaak kun je nog bestellen voor hetzelfde dagdeel!

Snel, op tijd, een container besteld, geplaatst en opgehaald

de communicatie bij zowel het bestellen, als brengen was zeer prettig

Snelle levering en ook weer snel vol weggehaald

Perfecte service

Container geboekt en de volgende dag geplaatst op afgesproken tijdstip Aardige en behulpzame chauffeur en nette afhandeling Zeker een aanrader

Snel geleverd vriendelijk personeel

Snel gebracht en snel opgehaald.

Komen hun afsprakKen voor levering, neerzetten en ophalen goed na ! !

Komen hun afsprakKen voor levering, neerzetten en ophalen goed na !!

Prima geregeld

Goed geholpen!