Uitstekend!

Flexibel bedrijf waarbij ik regelmatig een container heb besteld. Altijd vriendelijke mensen. Altijd accuraat. Een aanrader.

Geweldig, opgeruimd huis en opgeruimd hoofd binnen twee dagen dankzij container

Even bellen, meteen en makkelijk een container kunnen regelen voor op mijn oprit, en hup ma twee dagen knallen een opgeruimd huis en een volle container, die meteen na mij telefoontje weer werd opgehaald. Perfecte service, ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker weer gebruik maken van M&M containers!

Snel en goed geregeld

Kort nadat ik via de website een container bestelde, kreeg ik een telefoontje: hoe laat wilt u de container en waar mogen we hem plaatsen. Op de leverdag (waar ik niet thuis voor hoefde te zijn) liep alles volgens afspraak. Een kort telefoontje was genoeg om hem een week of 2 later weer op te laten halen, ook daar hoefde ik niet voor thuis te blijven: perfect geregeld, tegen een prima prijs!

Snel geplaatst en snel opgehaald

Puma

Prima verlopen ,mooi op tijd en het ophalen ging ook vlot

Goeie bak

Goede chauffeur die mee denkt. Met humor.

Makkelijk

Via het internet besteld. Daarna werd ik gebeld om een levertijd af te spreken. Container vullen en weer even bellen om op te laten halen. Werkt prima.

Top geregeld

Alles elke keer weer goed en snel geregeld!

Snelle en goede service!

Volgende keer bestel ik hier weer een container!

Er wordt snel en netjes gereageerd. Top

Uitstekende service

Makkelijk, snel en vlot te bestellen en netjes van te voren gebeld dat ze er staan. Top service.

Uitstekende service

Heel erg snelle reactie op de mails en fijn telefonisch contact. Containers waren snel te leveren en ook weer snel opgehaald

Goed geregeld

Dus

Helemaal top

Wij huren vaker een container bij jullie en altijd goeie ervaring. Vriendelijk personeel en altijd op de gewenste dag geleverd.

Gewoon goed geregeld

Geen enkel probleem alles was goed gegaan

alles wens

goed verzorgen en opgehaald

Alles goed geregeld

Snel en goed

Prima geregeld

Goede punctuele service

Makkelijk om afspraak in te plannen die punctueel wordt uitgevoerd!

Vriendelijk, snel en betrouwbaar!!

Ik belde direct na kerst om een container te bestellen en de volgende ochtend stond ie er al! Prettig contact gehad met zowel de medewerker aan de telefoon als met de chauffeur. Ook met het regelen van het ophalen van de container dezelfde goede ervaring. Mochten we ooit weer een container nodig hebben, dan kiezen we zeker weer voor M&M!

Snel en eerlijk service

Snel de container geleverd en op tijd opgehaald.

Super bedrijf

Super snel geregeld

Erg flexibel!

Doen wat ze zeggen

Alles volgens afspraak, transparant en duidelijk. Zeer tevreden.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen