Door slechte verpakking kapot overhemd
Laat ik voorop stellen dat de 6 artikelen die ik had besteld van mooie kwaliteit waren. Dat de kleren afzonderlijk geen plastic verpakking hebben kan ik vanwege duurzaamheid ook waarderen.
Daardoor is de kleding wel kwetsbaarder.
Wat er in mijn geval gebeurd is:
Er waren 6 artikelen besteld. De eerste 5 zijn in de zak gestopt. Die was toen vol. Het 6e artikel, een overhemd, pastte er eigenlijk niet meer bij. Die is er toch ingepropt, waardoor die niet verder kon dan halverwege de zak en waardoor de kraag van het overhemd bovenin in de kniprand zat. Ik kon dat niet weten, want de 'dikke prop' zat onderin. Je verwacht dan geen artikel op de rand bovenaan de zak, daar waar je moet knippen. Ik heb de zak voorzichtig open geknipt, daar waar je hoort te knippen en voelde toen weerstand. Ik had bovenin de kraag van een overhemd geknipt.
Omdat ik heb gehandeld zoals het hoort en JeansInn geen verantwoordelijkheid hier voor wil nemen, hebben ze mij bestolen. Zo voel ik dat. Echt slechte service. Ze snijden zichzelf hiermee in de vingers, want ik had anders zeker honderden, zo niet duizenden euro's besteed hier, omdat, zoals ik zei, het mooie producten betreft.