Alles correct afgehandeld

Alles volgens verwachting!

Het bestelde was met een paar dagen binnen

De bestelde broek was met 3 dagen ontvangen

Veel keus,en betaalbare prijzen En snel geleverd

altijd goede service

l

De producten waren goed verpakt en snel in huis.

Snel en prima prijs

Snel en prima prijs

Alles wat ik bestel klopt altijd. Nog nooit een misser daar gehad qua bestelling dan. Retourzending loopt ook altijd oké. Dat gebeurt bijna niet.

Goede ervaring en levering

Eerst niet via de site met kunnen bestellen. Product kwam niet in winkelwagen. Mail gestuurd omdat ik niet kon bestellen en dus de korting mis liep. Mail terug gehad met een kortingscode zodat ik alsnog met korting kon bestellen. Alleen werkte eerst de code niet, was niet actief. Na nog een mailtje wel kunnen bestellen

Snel en correct geleverd.

Zeer tevreden.

Geweldig!

Goede webshop, correcte levering!

Ruime keuze, leuke prijs

Goede website, ruime keuze en scherpe prijzen. Ook regelmatig sale!

Koop altijd PME Legend Jeans, zitten heerlijk. En regelmatig aanbiedingen. Webshop is duidelijk en voldoende keus, ook in maatvoering.

Goede service en snelle levering

Bij de eenmalige aanbieding van 25% korting, ging de korting niet af bij alle artikelen. Na een mail hierover, werd dit direct opgelost. ( Een code voor de korting gestuurd, maar omdat ik al besteld had, werd het gemiste kortinsbedrag direct overgemaakt.

afwachtend

Wij hebben de blazer teruggestuurd, want er zat een productiefout in. Willen hem graag omruilen voor een ander exemplaar, maar hebben nog niets gehoord.

Levering goed, en zo als afgesproken

Besteld via de website, en geleverd in de winkel.

Correct

Zowel winkelervaring als online zijn positief, absoluut betrouwbaar. Toffe, nieuwe herenmode/merken leren kennen. Voor alle leeftijden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima op de hoogte gehouden en de levering snel ontvangen.

Prima. Snel en goed

OK

Goeie prijs en snelle service

Slechte service

Bij het ontvangen van mijn pakket bleek er maar 1 broek ipv 2 broeken in te zitten. Kan gebeuren. Na telefonisch contact beloofden ze mij de broek alsnog op te sturen. Een week later heb ik nog niks ontvangen. Op de mail die ik eergisteren verstuurd heb, wordt geen antwoord gegeven. Zo nog maar een keertje bellen dan. Erg jammer dat het zo ingewikkeld moet zijn allemaal....

Prima service & kwaliteit.

Artikel werd niet geleverd, er was geen voorraad.

Tegen de tijd dat het artikel niet mee geleverd werd, was t elders uitverkocht. Ik werd niet geïnformeerd over het ontbrekende artikel, dan via de bon die bij t andere product zat. Dit vind ik echt heel SLECHT!

Ruime keuze,makkelijke bestel procedure, goede prijs kwaliteit verhouding, goed verpakt

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen