niet leverbare producten aanbieden

Nadat ik in de winkel zocht naar artikelen met een leuke korting bleek dat ze daar niet meer aan deden. Er was geen afprijs hoekje meer. Vervolgens in de webshop gezocht. Daar bestaat er geen filter voor korting, afgeprijsd of anderszins. Raar maar waar. Uiteindelijk 2 leuke truien gevonden en gekocht.. krijg ik vervolgens een mailtje dat het geld wordt terug gestort omdat het nog artikelen zijn van vorig jaar die niet leverbaar zijn. Karig gedoe Jeans Inn, ik was echt beter van jullie gewend. (Bijzondere voorwaarde trouwens om reviews met een laag cijfer pas na 7 dagen te plaatsen. Mooie woorden zijn niet waar, ware woorden zijn niet mooi toch?)

Super snelle levering

Top geregeld!

Top geregeld!

Conform verwachting

Het item was conform verwachting en was snel bezorgd

Snelle levering en duidelijke communicatie over de status van de order.

Goed en snel geleverd

Goede service, alleen de kortingscode werkte niet, maar na telefonisch contact werd dit achteraf opgelost.

Goed en snel geregeld!

Zeer snel besteld en geleverd met een mooie korting. Kan niet beter, bedankt weer!

Fijne webshop, met leuke actie’s

Soms leuke acties, nette en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Fantastische service!

Het bestelde artikel bleek niet meer op voorraad maar kreeg netjes een mail met een lijst met vergelijkbare suggesties. Daarna volgde een snelle levering. Top!

kleding was goed maar nog niks gehoord van mijn retour

De bestelling en levering gingen goed maar twee dingen retour gestuurd en nog niks gehoord. Later bleek het geld wel teruggestort maar hier was geen mail over gekomen. Dus ik mis de communicatie over een retour dat zou fijn zijn.

Lekker vlot geleverd

Alles oke

Het jurkje welke ik besteld had is ontzettend leuk. Alleen wel jammer dat het bij buren was afgegeven zonder een berichtje bij mij achter te laten. Via de mail krijg je dan een bericht dat het pakketje op jouw adres is bezorgd terwijl dat eigenlijk niet zo is.

Prima geregeld, snel en ook persoonlijk.

Toen de kortingscode niet werkte, een e-mail gestuurd. Direct geholpen en prima nette service. Producten snel in huis!

Snel te woord gestaan met een perfecte oplossing

Perfect!

Goede webshop en winkel

Ik koop hier wel vaker, ben nog nooit teleurgesteld. Goede prijzen en omschrijving en vlotte levering.

Uitstekend manier hoe een webshop te hebben Correcte communicatie en snel verstuurd

Prima product en snelle levering.

Nog geen pakket ontvangen. Sinds maandag de melding dat het bij DHL in het sorteercentrum ligt.

Willen jullie nagaan wat er met mijn pakket gebeurd is aub.

Bestelling en levering zonder problemen

Super fijne jeans voor dames met lange benen

Mooie jeans. Top. Erg blij mee

Goed!!

Mooie kleding.

Snel geleverd, duidelijke website

Snel geleverd, duidelijke website

Snelle en correcte levering

Een echte aanrader. De bestelde maatvoering vokdeed voor mij helaas niet. Retourneren en afwikeling verdient gewoon een compliment.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen