Snelle levering.

Pakje snel thuis en goed te volgen .

Snel geleverd, snelle uitbetaling na retour.

Helaas waren de vesten die ik bestelde in maat M veel te groot. De maat leek wel XL. Voor de verzending niets dan lof.

Altijd goed!

Fijne webshop, snelle levering en reageren altijd op mail of mijn telefoontjes. Ga zo door!

Leuke collectie en snelle levering

Flink wat besteld, snel binnen, goede kwaliteit

Wist niet precies welke maat jeans ik nodig had en heb toen gebeld en werd heel goed telefonisch geholpen. 2 dagen later kreeg ik de broek al binnen en paste perfect!

Blij met mijn bestelling!

Snelle levering en netjes ingepakt

Trage levering

Ik heb nog steeds niets ontvangen, op de dhl site staat ook nog geen lever moment. Ik hoop dat ik mijn betaalde bestelling nog wel krijg en liefst op korte termijn

lange levertijd

hele lange levertijden, 7 januari besteld, vandasg 12 januari is het nog niet verstuurd terwijl ik bericht heb ontvangen dat het verstuurd is!

Goed geregeld

Op alle onderdelen geslaagd. Vlotte en nette bezorging van de gewenste goederen. Zo hoort het !

Goed en snel

Mijn jeans was nu echt aan vervanging toe dus even inloggen op de site en een broek bestellen en de volgende dag werd deze al afgeleverd , dit is wat je wil en mooi als het kan.

bestelling geplaatst, alles conform afspraak geleverd

Zeer goede levering en artikel is zoals het eruit ziet op website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Ik koop altijd mijn broeken daar Gezellig en deskundig personeel

oke

snel en makkelijk

Fanastisch!

Voor mijn man met maat 32-36 is het, vooral online, altijd een drama om geschikte jeans te kopen. Totdat ik jullie tegenkwam. Wat fantastisch om gewoon de juiste maat in te kunnen voeren én dan ook echt die maat voor je neus te krijgen! (want dat kan bij meerdere sites echter dan krijg je alsnog vreemde maten voor je neus) Vervolgens is de broek zeer snel verzonden en helemaal goed! De volgende broek is alweer besteld en jullie staan bij de favorieten vastgeplakt, zo blij! :)

Mooi product en prima service

De blouse was prima qua kwaliteit, prijs en.ook de maat aanduiding kwam overeen. Prima levering binnen aantal werkdagen.

Snelle en correcte levering!!

Snelle en correcte levering!

Vlot en goed geregeld

Ik had veel besteld , kreeg alles in één keer, paar dingen retour gestuurd ook dit is vlot terugbetaald. Min punt is t retourformulier Wanneer je veel terug stuurt , te weinig schrijf ruimte

Goed geregeld!

Goeie webwinkel, bestelling makkelijk te plaatsen, snelle levering!

Snelle levering van besteld artikel. Retourlabel bijgesloten.

Slecht 1 van de 4 bestelde producten geleverd

Ik had 4 stuks van een product besteld, echter er is er maar 1 geleverd.

Had nog geen ervaring

Super tevreden

Overzichtelijke website Duidelijkheid met info Snel en correct geleverd

Snelle levering En toen het artikel niet goed bleek te zijn, ook snel geld terug.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen