Goede service!

Woensdag besteld en donderdag in huis. Via track en trace was de bestelling goed te volgen.

Snel geregeld

Had snel een broek voor m n zoon nodig

de trui is leuk en past goed

de trui is netjes op tijd geleverd. Alleen jammer dat de andere sweater uitverkocht was

Matige online ervaring

Verzending duurde langer dan normaal en eenmaal aangekomen zijn er 2 kledingstukken niet voorradig. Dit is niet eerder gemeld en dus verrast. . Jammer

Thuis gebracht

Nu in de lockdown werd mn bestelling thuis, gebracht in een plastic zak, heel lief maar retour sturen vond ik wat lastig

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk

Heel makkelijk

Het is heel makkelijk om online te bestellen en ondanks de gekke periode ruim op tijd bezorgd

Supersnel mijn favoriete jeans weer binnen

Al vele malen mijn jeans besteld bij Jeans-inn. Vaak mooie acties en snel geleverd.

Altijd goed.

Snel geleverd!!

Goed en snel geregeld

Bestelling keurig en netjes afgeleverd. Voldoet aan alle verwachtingen.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zelfs in de week voorr kerst binnen 4 dagen geleverd.

Mijn bestelde broek kwam snel en was precies wat ik verwacht had van de foto’s

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Binnen 3 dagen mijn pakketje in huis.

Fijne webshop

Makkelijk en snel besteld!

Blij

Snel bezorgd!

Altijd netjes verpakt en snel geleverd!

perfect geregeld

Goede prijs en mooi op tijd geleverd.

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling is nu reeds 10 dagen geleden geplaatst en tot op heden nog niet ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Levertijd duurt erg lang t.o.v. andere online aanbieders

26-11-2021 Jeans besteld en betaald, moest na een paar dagen zelf bellen waar mijn bestelling bleef, kreeg een link van Jeans Inn toegezonden waar ik mijn bestelling kon volgen. Tot op heden ( 4-12-2021 ) nog steeds niets ontvangen. Bij andere online aanbieders later ook bestellingen gedaan en die zijn al bezorgt door DHL.

Blijvertje!

Makkelijke website, duidelijke communicatie, aankoop volgens afspraak bezorgd. Aankoop was keurig verpakt en voldeed absoluut aan de verwachtingen

Snelle levering en heel goede prijzen!

De enige webshop/winkel waar ik mijn lievelings model van PME Legend heb gevonden MET korting.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service snelle levering

Prima levering snelle sevice

Geweldige service

Zoals altijd haal ik mijn pme broeken bij jullie vanwege de goede en correcte service

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen