alles was goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs, snelle levering!

Voor mij goede keuzemogelijkheden, nette prijs en supersnelle levering!

Erg tevreden over de kwaliteit en de snelle levering

Levering conform verwachting

Bekende merkkleding prima kwaliteit

Snelle en goede levering

Snel en mooie aanbieding

De eerste keer dat ik een kleding stuk heb gekocht online, omdat ik het simpel weg niet kon vinden in de winkel hier in de buurt. Best spannend want het was een dure aankoop, maar alles ging perfect. Snelle levering en hoefde geen vrij te nemen want de levering was in de avonduren. Kortom dit smaakt naar meer zeker bij Jeans Inn die alles perfect heeft uitgevoerd. Grote klasse.

Blij met deze ontdekking!

Voor 2 PME Legend liefhebbers waren mijn dochter en ik op zoek naar een jeans en een vest. Beiden gevonden bij Jeans Inn voor een goede prijs en snelle levering. Een vraag over een artikel werd direct beantwoord door Marvin van Jeans Inn. Wij zijn heel tevreden!

Super goed ontvangen netjes opgelost geld snel terug

Zeker een aanrader mooie winkel Niet duur Super vriendelijk

Snelle en correcte levering

Betrouwbaar

Werd vlot geleverd en de jeans voldoen naar verwachting. Prima prijs ook!

Goed georganiseerd

Goede en snelle levering. We werden keurig op de hoogte gehouden van ons retourlevering en snelle betaling.

Netjes geleverd.

Mooie PME Legend jas gekocht met veel korting. Volgens afspraak geleverd

Scherp geprijsd snel geleverd

Vaak het goedkoopste, levering is super snel

Internetsite mag wat sneller en jammer dat DHL de leverancier is (onbetrouwbaar). Verder alles goed.

Uitstekend zoals altijd

Goede kwaliteit!

Bij Jeans inn weet ik dat ze altijd goede kwaliteit hebben en dat er goed wordt bezorgd bij online bestelling. Betrouwbaar bedrijf.

Snelle en goede levering .

Prima winkel!!

Ruime keuze, eerlijke prijs, vriendelijk personeel, snelle levering bij online bestellen

Netjes geregeld

Broek te klein gekocht. Maar om kunnen ruilen voor maat groter. Wel ff mail gestuurd met de vraag of dat goed ging komen. En netjes snel antwoord gehad!

Bestel hier zeker nog eens

Winterjas besteld, netjes geleverd in grote doos. Beschrijving past bij de jas, goede foto's op de site met werkelijkheid en lage prijs in mijn geval. Ik hou deze site in de gaten voor leuke spullen voor een mooie prijs.

Net als fysiek winkelen bij jeans inn

Had bij andere winkelketen een mooie trui gezien even bij Jeans inn gekeken omdat deze in de buurt zit. Bleek de trui ook nog eens goedkoper. Snel besteld wat makkelijk gaat. Je krijgt netjes mails over de status van je bestelling. Netjes geleverd in een mooi verpakt pakket. Alles is of dat je het zo bij de winkel gaat kopen.

Snel en goed.

Uitstekende service!

Over je bestelling wordt vanaf het begin tot het einde op de hoogte gehouden en alles gaat zoals ze zeggen.

Altijd goed

Snel en goed, ben zeer tevreden.

Eerste keer besteld via deze site. Eenvoudig en overzichtelijk

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen