snelle bestelling, keurig afgehandeld, leuke korting kortom ik ben er blij mee

Scherpe prijs, snelle levering!

Super en snelle levering

mooie, overzichtelijke webshop, snelle levering

Al vaker hier besteld, fijne overzichtelijke webshop. Nu een leuke broek met korting van &co woman gekocht. Snelle levering en mooi netjes verpakt. Heel tevreden

Veel mooie keuzes Goeie acties Snelle levering Gewoon super

Tevreden!

Goeie en snelle service

Snel geleverd en de jeans zat als gegoten.

Altijd goed en snel bezorgd, sinds ik in Middelburg in de zaak ben geweest bestel ik elk jaar wel.

Heel snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd, netjes verpakt en prijs was goed.

Snelle levering en flinke korting.

Eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Kan deze winkel iedereen aanbevelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en uitstekend geregeld!

Mijn bestelling is vlot geleverd, ik eb ook nog telefonisch contact gehad, ben heel fijn correct geholpen, dus een aanrader!

Sehr goed en behulpzaam

behulpzaam

Snelle nette levering

Bestelling werd snel geleverd. Ook iets teruggestuurd. Snel mijn geld terug. Voor herhaling vatbaar.

Kledingzaak waar je altijd geslaagd weg komt

Super service

Had twee modellen broeken besteld met een kortingscode, helaas 1 niet goed. Maar werd kosteloos omgeruild . SUPER

Helemaal goed, vandaag besteld morgen geleverd.

Snelle levering. Helaas was de spijkerbroek te groot.Dus ik heb snel een maatje kleiner besteld. Hoop dat deze snel komt.

Super goed

Correct afgehandeld

Wel vlotte levering, maar...

De afbeelding van de broek die ik bestelde via de website vond ik te miniem. Ik wilde zonder die forse knopen op de achterzakken. Dat was niet te zien op de afbeelding, werd ook niet vermeld. Daarom geretourneerd. Ik wacht nu nog op mijn geld. Graag meer afbeeldingen van 'n artikel op uw website. Zoals voorkant/achterkant/opzij. Dat voorkomt retourneren. Aanbevelen? Dat ligt er aan hoe vlot ik mijn geld terug krijg op mijn rekening. Ik moet wel invullen anders kan ik niet verzenden.

Uitstekend!!!

Prima producten, goedkoop met korting en snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt en leuke kortingsactie!!

goede website en goede complete snelle levering. top.

speciale broek gezocht in mijn maat nergens te krijgen. maar wel bij Jeans Inn.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen