Alles precies zoals aangegeen op de site

Mijn enige commentaar is de enorm grote doos voor zo'n klein pakket, milieu technisch niet zo goed.

Snelle levering van mooie jeans.

Mooie jeans en super snel geleverd. Top bedrijf.

Snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Ruime keus, betaalbaar

Goed, duidelijk en snel

Nette en snelle levering

Ontzettend positief!

Ik had per ongeluk 2 keer dezelfde verkeerde broek besteld. 1 berichtje en dat was opgelost. 1 bestelling geannuleerd en de goede broek gekregen en dat ook nlj eens razendsnel!!

Heb al heel vaak kleding hier besteld. En echt het is nog nooit fout gegaan. Wel een keer verkeerde maat besteld. Retour gezonden en de verwerking daarvan was ook al prima.

Prima gelukt. Bestelling kwam na 3 dagen binnen.

Wat ik bij de bestelling online vond zijn de kleuren van de sweaters die niet over een kwamen wanneer je tot bestellen over gaat. De fel roze wordt dan licht roze.

Prima bedrijf

Ik ben al vaste klant bij Jeans Inn. Heb goede ervaring met dit bedrijf. Toch kunnen de kortingen op de pme jeans wel wat hoger. Beginnen met 25%. Er zijn sites waar het soms nog goedkoper is.

Supersnelle levering

Prima snel geleverd

top

Maakte een foutje in de maatvoering bij mijn bestelling. Werd keurig rechtgezet

Mijn favoriete jeans binnen no time thuisbezorgd!

Als je favoriete jeans versleten is en een webshop komt met een minimale zoekwoorden met exact dezelfde (van vorig seizoen)... made my day!

goed en snel geregeld

prima geregeld, bestelde broeken snel in huis, een aanrader

Beste verkoper ooit! ♡

Hartelijk, eerlijk en een beetje anders; deze winkel is het bezoeken meer dan waard!

Wat een beleving

Wat een fijne website met veel beleving & sfeer. Niet alleen een fijne webshop maar ook nog is een bom van inspiratie.

Fijne site en snelle bezorging

Vandaag besteld, 2 dagen later in huis. Beveel Jeans Inn van harte aan. Goed geregeld!

Matig

Heb een jeans besteld van only,snelle levering,maar heb hem vier keer aan gehad en er zaten al twee scheuren aan de achetzakken.zeer slechte kwaliteit.

Snelle levering van fijn product.

De broek die ik kocht kwam helemaal overeen met de beschrijving op de website. Website is duidelijk evenals de bestelprocedure en de betaling . De broek werd in minimale verpakking geleverd en heel snel .

Geweldig!

Broek voor man , gokje in de winkel altijd een poos bezig met passen nu zo klaar

Mooie kleding en door vriendelijke medewerkster aan huis bezorgd, ik verwachte Dhl....

Goede service!

Voldoet aan verwachting, snelle top service!!

Snelle verzending.

Makkelijke webshop, snelle verzending.

mooie kleding en snelle levering

op internet mijn broek gevonden en besteld bijJeans Inn. Een snelle levering en een mooie broek van Red Button.

Na telefonisch contact goed advies gekregen en bestelling geplaatst. Snelle levering en goed verpakt.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen