Snelle levering, netjes verpakt. Ook retour afhandeling dik in orde

Snelle levering!

Helaas was het artikel te groot en heb het moeten retourneren. Hele snelle afhandeling en het geld stond de volgende dag alweer op mijn rekening. Zou hier de volgende keer zeker weer bestellen!

Helemaal goed

Duidelijke website zonder vervelende verrassingen. Makkelijk te bestellen, veel keus en supersnelle levering!

snelle levering en goede kortingen

Jeans Inn heeft de nieuwste mode van de bekende merken. Zeker voor herenmode. Altijd goeie kortingen. Top.

Snelle levering. Artikel voldoet aan mijn verwachting.

Tevreden.

Mooi op tijd en op maat

en dat voor een voordelige prijs.

Snelle kevering en als het niet goed is. Handelen ze het perfect af.

Snelle en goede levering

Het bestel proces bij Jeans Inn verloopt snel en goed. Bij vragen wordt snel gereageerd. Mooie aanbiedingen en grote kortingen die je elders niet ziet.

Makkelijke site. Het verzenden zou sneller kunnen,of aanpassen op de website 1-5 werkdagen

Helder , duidelijk en snelle levering!

Is iedereen aan te bevelen!

Snel en goed ontvangen

Via de online shop uitgezocht en twee dagen later thuis ontvangen. Ideaal als je even geen tijd hebt om naar de fysieke winkel te gaan.

Snel het bestelde geleverd

Prima service!

Er moesten helaas 2 broeken terug. Geld super snel terug gestort.

Maat is goed. Duidelijk wanneer je iets moet terugsturen

goeie service

De spijkerboeken zitten lekker en zijn gunstig gesprijst

Snel geleverd, helaas niet wat ik zocht. Heel snel bericht van retourontvangst.

2 verschillende jeans besteld. Met 3 dagen heb ik ze ontvangen. Helaas is er een weider dan het moet zijn (wel de goede maat maar was fabrieks fout) Deze is terug gestuurd,de volgende dag bericht ontvangen dat ik het bedrag van het broek binnen 5 dagen terug gestort zal krijgen.

Goed verpakt

Goede prijs en dito service

Mooie jeans snelle verzending

Online op zoek naar spijkerbroeken voor mijn zoon. Gelukkig ,zijn maat is bestelbaar bij jeans inn . Goed op de hoogte gehouden met verzendproces. Levering snel en mooie kwaliteit jeans die zaten als gegoten

Meermaals hier besteld. Vlotte response en snel verzonden.

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij Jeans Inn. De bestelling wordt altijd snel behandeld en ook snel verzonden. De ontvangen artikelen waren altijd in goede staat en naar tevredenheid en ik heb dan ook nog nooit iets hoeven retourneren. Van de bestelde artikelen bleek de maat tot dusver altijd te kloppen. Jeans Inn heeft ook regelmatig interessante aanbiedingen. Wat mij betreft een aanrader!

Goeie service niet anders gewend

Prima levering en zeer tevreden

Nu vd 2e x bestelling geplaatst en er zeer tevreden over. Goed en snel geleverd.

Goede, snelle levering!

Walstraat 75