Snelle levering en goede qualiteit

De levering is erg snel vergeleken met andere webshops en je bent goed verstaanbaar met de microfoons. De prijs is vergeleken met qualiteit erg goed. Ook vind ik dat de zakjes waarin wordt geleverd erg handig om de headsets in te bewaren.

Snel geleverd en goed spul

Toch moet ik elke keer wel lachen om het merk zelf. Levert bij mijn motorleerlingen leuke momenten op. Maar buiten alle gekheid om. Goed spul en snel geleverd. Zeer maar dan ook zeer tevreden….!

Goede en snelle levering van het product.

Goede en snelle levering van het product. duidelijke website. en geleverd op tijd. want kan men nog meer wensen!. Top!! Absoluut een aanbeveling!!

Prima product

Goed product en snel geleverd

Headset is netjes en snel geleverd en ben er zeer blij mee

Snel en correct geleverd

Correcte en snelle toelevering van de bestelde artikelen

Super service

Na mijn eerste bestelling kwam ik er achter dat ik iets anders nodig was, we zijn samen op zoek geweest naar de juiste oplossing voor mij. Ik ben erg goed geholpen. Nogmaals bedankt.

Goeie service en een goed product.

Voor de plaatselijke ehbo vereniging een groot aantal headsets besteld. Snel geleverd en een erg goeie service. Wij als ehbo vereniging willen jullie graag bedanken voor de top service!

Ga daar vaker wat beterstellen

Werkt perfect

Prima headset voor redelijke prijs

Positief

Werkt perfect valt niet veel te zeggen

De bestelling zou iets later verstuurd worden, ik kreeg een nette mail en als compensatie 2 opbergzakjes voor de oortjes. Vriendelijk en zeer goede service

Zeer goede service

Er wordt meegedacht over het product, en advies op maat gegeven.

Vlotte en correcte afhandeling

Kwaliteit en levering dik in orde!

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Goed verpakt en snel geleverd.

Wat ik bestelde doet wat het moet doen. Aansluiting past uitstekend. Goede testrapporten gehad. Aanrader!!

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, braided oortelefoon ziet er goed en kwalitatief uit.

snelle reactie op verkoopgerelateerde aanvragen.

Bbij aanvragen voor de verkoop krijg je snel antwoord, ook zijn de spullen snel binnen.

Prima product

Afgelopen weekend gebruikt. Werkte prims

Betrouwbaar, behulpzaam en meedenkend

Tijdens het verzenden van mijn order ging er iets mis bij het postorderbedrijf, Edsard reageerde vrij snel op mijn mail en kwam direct met goede oplossingen zodat ik de bestelling op tijd geleverd kreeg voor mijn opdracht. De heavy duty oortjes voor de Kenwood TK serie zijn van goeie kwaliteit en zeker aan te raden!

Simpel en snel

Het product kwam snel compleet binnen. Al veel gebruikt in de evenementen branche in de techniek. Goede microfoon en het oortje past goed.

Een goed product en goede service

Uitstekende ervaring

Snel en goed

Snelle en goede levering.

Goede

Nvt

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321